- 29 Kasım 2011
- 184
- 134
- 53
- 35
- Konu Sahibi sutluturkkahvesi
-
Aynen öyle :)) Zaman geçmiyor valla . Aslında pek pimpirikli değilimdir ama bu bebiş huyumu değiştirecek sanırım:))Tebrik ederim canım beklemek en zor kısmı sanırım bizim nesil pirpirikliah annelerimiz nasıl 3 aylık olunca farkediyorlarmış ya
Umarım duyarız pıt pıtlarımızı
Canım merhaba. Endiselenme. Ben 5+4'de keseyi gördüm. Tabiki bebek yoktu. Çok erken. 6+5' de gördük. Ben çok takmistim kafama. Işte o nokta dedin yerden büyüyecek yavrun.Kızlar dün keseyi gördük Allah'a şükür. Bunu görmek istiyordum dedi doktorum . 10 martta kalp atışı için çağırdı . Bebeği gördüm Bebek var boş gebelik falan tarzı birşey demedi . Ultrasonda kesenin içimde bir nokta var acaba Bebek midir ? Ne stresli işler yahu !!Allah hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım. Çok yakın zamanda görmen dileğiyle. Biz henüz duymadık. Gördük. O bile rahatlatti:))Can'ım tebrik ederim Allah bize de nasip eder inş kalp atışını duymayı:)
benim de sık idrara çıkma şikayetim var gayet iyi anlıyorum seni. gün içinde sürekli tuvalete gittiğim yetmiyormuş gibi yatmadan saatler önce sıvı almayı bırakmış olmama rağmen geceleri 3 kere falan uyanıp idrara çıkıyorum. bu haftalarda kese idrar kesesinin üzerine yatmış durumda sanırım, aynı şeyi gebeliğimizin son üç aylık döneminde de yaşayacağız.merhabalar
aranıza yeni katıldım..
hamileliğin 6 .haftasındayım ve sık sık idrara çıkma kasıklara baskı gibi haller yaşıyorum..agrılar da oluyor..bu durumda olan arkadaşlarım varmı...vajinal görüntüleme ile kese çok küçük göründü..3 martta tekrar kontrolüm var..hayırlısı ..
benim de sık idrara çıkma şikayetim var gayet iyi anlıyorum seni. gün içinde sürekli tuvalete gittiğim yetmiyormuş gibi yatmadan saatler önce sıvı almayı bırakmış olmama rağmen geceleri 3 kere falan uyanıp idrara çıkıyorum. bu haftalarda kese idrar kesesinin üzerine yatmış durumda sanırım, aynı şeyi gebeliğimizin son üç aylık döneminde de yaşayacağız.
ben kanama ve sancı oldu diye apar topar doktora gittim, vajinal görüntülemede kese ve yolk kesesi göründü ama içindeki embriyo görünmeyecek kadar küçükmüş, kötü bir şey yok ama varsa bile biraz daha zaman geçmeden göremeyiz dedi. ben de senin gibi 3martta kontrole gideceğim inşallah o zaman varsa kalp atışlarını dinleyebiliriz.
Can'ım bende öyle pek bir belirti yok sadece ağır yemek kokusu duyduğumda rahatsız oluyorum orda duramıyorum . Tek sorunum uyku hali ve yorgunluk başka da birşey yok ne bel Ağrı'sı ne kasık Ağrı'sı bulantı baş dönmesi olmasında zaten :) annemde de olmamış bende de olmaz inşKızlar endişe etmeye başladım herkeste bulantı var ilk gebeliğimde başlamıştı bu haftalarda şimdi yok korkuyorum acaba bişeymi oldu diye.. Uyku hali,sıkışma ve gögüs hassasiyeti ,mide yanması dışında bi sıkıntım yok bide guruldama başladı bugün benim gibi kimler var
Can'ım bende öyle pek bir belirti yok sadece ağır yemek kokusu duyduğumda rahatsız oluyorum orda duramıyorum . Tek sorunum uyku hali ve yorgunluk başka da birşey yok ne bel Ağrı'sı ne kasık Ağrı'sı bulantı baş dönmesi olmasında zaten :) annemde de olmamış bende de olmaz inş
Benimde19 ocak pazartesi gidiyim diyorum ama gorulurmu bilmem
Merhaba,
12 şubatta aşılama yapıldı. 26 şubatta beta hcg'm 111, 28 şubatta 417,7 çıktı. Herşey normal mi? kalp atışlarını duymadan sevinemeyeceğim galiba.....
Kızlar aranıza yeni katıldım. Bende geçen perşembe öğrendim hamile olduğumu S.a.t 27 Ocak.
Hayırlı olsun canım normalde iki günde iki katı ve üzeri değerler normal sayılıyor ama aşılamada da aynımıdır bilemiyorum..6000 olunca karından ultrasonla görülüyor ona göre hesapla canım..Güzel haberlerle gel işallah
Teşekkür ederim canım. Şimdilik 2 günde bir Beta hcg takibindeyim. Dün dr salı akşamı yapılacak testte 800ü bulursan sağlıklı bir gebelik geçiriyorsun demektir, 2000 olunca kalp atışlarını duyarız dedi ama burda yazılanları okuyunca kafamda bir sürü soru oluşuyor. Acaba kese oluştu mu? Acaba kesede embriyo var mı?
Bendede hic bulanti veya kusma yok. Baslangicta gogus hassasiyetim vardi, simdilerde o da gecti. Cok su icmeye basladigim icin sik idrara cikiyorum. Koku hassasiyetim de olmadi. Baskada bir belirtim yok.Kızlar endişe etmeye başladım herkeste bulantı var ilk gebeliğimde başlamıştı bu haftalarda şimdi yok korkuyorum acaba bişeymi oldu diye.. Uyku hali,sıkışma ve gögüs hassasiyeti ,mide yanması dışında bi sıkıntım yok bide guruldama başladı bugün benim gibi kimler var
Bendede hic bulanti veya kusma yok. Baslangicta gogus hassasiyetim vardi, simdilerde o da gecti. Cok su icmeye basladigim icin sik idrara cikiyorum. Koku hassasiyetim de olmadi. Baskada bir belirtim yok.
Baslangictaki yogun gogus hassasiyetinin sebebi adet hormonlariymis canim adet zamani gecince acida azaliyor tabi..acıma hala var özellikle geceleri ..nerdeyse kusayim diye bekliyorum :) hamilemiyim delimi bilemedim
Bende ayni durumda beklemedeyim sevinemedim bile ilk gebeligim yavas ilerledi kalbini duymadik ama dr gordum dedi sonra yavaslamis saglikli gitmiyor dedi halbuki kan degerlerim cok saglikli hatta fazlaca artmisti..Sonrasi 9.haftada kurtaj tabi ..simdi yine aynilarini yasicam diye diken ustundeyim keseyi gorduk 5+2 de simdi 6+3 oldum sanirim bekliyorum duyacagim günü..Umarim saglikla duyariz canim
Yok canim henüzgitmedimm doktorum 7-8 haftalarda gel dedi 8 haftada gitmeyi dusunuyorum..Yalniz degilsinBende ayni sekilde bulanti olmamasina cok endiseleniyorum. Yalniz olmadigimi gordukce ancak rahatliyorum. Siz kalp atisini gordunuz mu?
şu anda beta hcg'n ne çıktı? ben aşılama yapıldığı günden saymaya başladım, doğru mu bilmiyorum. aşılamadan sayarsam 2+3, sat sayarsam tam 7 hafta oluyor sanırım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?