Şubat anneleri doğumlarımızı nerelerde nasıl yapacağımızı paylaşalımmı yavaş yavaş:)

sonayyanar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
191
7
46
İzmir
Rabbimin izniyle 02.02.2014sezeryan İzmir Karataş hastanesinde..umarım memnun kalırım hastaneden ..

ben istanbul bağcılar dayım. mümkün olursa normal doğum düşünüyorum doktorum da onayladı. neden herkes sezaryen istiyor anlamadım gitti. ilk doğum olacak benim ki. burda bi özel hastaneyi düşünüyorum mümkünse ocak çıksın şubatta doğsun istiyorum. beklenen doğum 12 şubat bakalım hayırlısı

ben de kısmetse avcılar hospital da yapıcam doğumumu inş bi terslik olmazsa normal doğum istiyorum bakalım

ben medicalpark samsun hastanesinde nasipse sezeryan ile oğlumu dünyaya getireceğimmm

Hayırlı doğumlar diliyorum canım..benim ikinci doğumum birinci normaldi 4kg100gr.doğurdum çok ta güzel geçti doğumum.fakat bu sefer eşim şehir dışında ve tarihi ona göre ayarladık yanımda olmasını istiyorum normal olarak.bu sebepten sezeryan olmalı günü belli olmalı.tabiki Rabbim yaptı planını hangisi hayırlıysa onu çıkarsın karşıma..karşımıza..

kızlar bende İstanbul Bahcelievlerde oturuyorum normal bekliyoruz ilk çocugumuda doğurduğum hastane olucak bize yakın diye ve doktorumdan memnun olduğum için değiştirmedim Bağcılar Sefa Hastanesi bende inşallah sömestr tatilinde gelmesini istiyorum bakalım hayırlısı

ben eskişehir deyim özel sakarya hastanesi sezeryan düşünüyorum ama tarih net değil daha hayırlısı artık

Ben ordudayım; özel sevgi doğum hastanesinde olucak inşallah normal giden bir gebelik şu an aksi bir durum olmadığı sürece normal doğum olacak:)

ben de kısmetse avcılar hospital da yapıcam doğumumu inş bi terslik olmazsa normal doğum istiyorum bakalım

ben de avcılar hospitalda yapacağım kısmetse. ilk doğumum oradaydı ve zorunlu sezaryandı. mecburen bu da sezaryan olacak. doktor 6 şubat diyor ama ben 7 olsun istiyorum...

02/02/2014 bursa zubeyde hanim dogum evinde olucak dogumum nasipse.sezeryan olucam ilkki sezeryan diye...

doğum tarihim 25 şubat görünüyor şimdilik ilk doğum nasip olursa normal doğum olacak Muğla Yücelen Hastanesi

bizimde 22 şubat görünüyor. kısmet olursa normal istiyorum, şimdilik hastanede beylikdüzü medilife görünüyor. inş. bi terslik çıkmaz.

ben de avcılar hospitalda yapacağım kısmetse. ilk doğumum oradaydı ve zorunlu sezaryandı. mecburen bu da sezaryan olacak. doktor 6 şubat diyor ama ben 7 olsun istiyorum...

benimde 18 subat diyor bakalım şimdi ama nasıl olucak hastaneden ve doktorumdan memnunum sende memnunsun sanırım 2.doğumuda orda yaptığına göre doktorun kmdi bu arada cnm

benimde 18 subat diyor bakalım şimdi ama nasıl olucak hastaneden ve doktorumdan memnunum sende memnunsun sanırım 2.doğumuda orda yaptığına göre doktorun kmdi bu arada cnm

benim doktorum orasiyla anlasmali o yuzden orada yapiyorum. ama memnun da kalmistim ilk dogumda. doktorum Fatma Tulunoglu, sadece dogumhanesini kullaniyor hastanenin. ben kendi klinigine gidiyorum. klinik de avcilarda meydanda gozlem jineped. bu arada doktorumdan cok cok memnunum.

bende Medical park gebze de yapacağım Allahın izniyle :) doktorumuz doğum zamanı olarak 11.şubat verdi ancak normalmi sezeryanmı şuan belli değil...Sezeryan olursada Epidural sezeryan düşünüyorum

İnşallah izmir egepol hastanesinde...

Bende karataştan yavaş yavaş egepolde doğru kayıyorum sanki.paketleri oluyormuş diye duydum ama emin değilim.oda süslemesi foto falan.ne kadara yapacaksın canım doğumunu konuştunuz birde Dr n kim acaba:26:

Bende karataştan yavaş yavaş egepolde doğru kayıyorum sanki.paketleri oluyormuş diye duydum ama emin değilim.oda süslemesi foto falan.ne kadara yapacaksın canım doğumunu konuştunuz birde Dr n kim acaba:26:
canım 1350 idi sanırım ama ocakta fiyatlar artacak o yüzden ocakta konuşmayı düşünüyoruz... Evet oda süslemesi fotoğraf cdsi 1 refakatçi 1 gece fiyatı hepsi içinde. Benim dr hakan sabırlı memnunum araştırıp gitmiştim zaten ama gökalp beyden de çok memnunlar aklında bulunsun...egepol için tek şikayetim çok kalabalık ve drlar cok yogun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…