- Konu Sahibi sonayyanar
-
ben istanbul bağcılar dayım. mümkün olursa normal doğum düşünüyorum doktorum da onayladı. neden herkes sezaryen istiyor anlamadım gitti. ilk doğum olacak benim ki. burda bi özel hastaneyi düşünüyorum mümkünse ocak çıksın şubatta doğsun istiyorum. beklenen doğum 12 şubat bakalım hayırlısı
ben de kısmetse avcılar hospital da yapıcam doğumumu inş bi terslik olmazsa normal doğum istiyorum bakalım
ben de avcılar hospitalda yapacağım kısmetse. ilk doğumum oradaydı ve zorunlu sezaryandı. mecburen bu da sezaryan olacak. doktor 6 şubat diyor ama ben 7 olsun istiyorum...
benimde 18 subat diyor bakalım şimdi ama nasıl olucak hastaneden ve doktorumdan memnunum sende memnunsun sanırım 2.doğumuda orda yaptığına göre doktorun kmdi bu arada cnm
İnşallah izmir egepol hastanesinde...
canım 1350 idi sanırım ama ocakta fiyatlar artacak o yüzden ocakta konuşmayı düşünüyoruz... Evet oda süslemesi fotoğraf cdsi 1 refakatçi 1 gece fiyatı hepsi içinde. Benim dr hakan sabırlı memnunum araştırıp gitmiştim zaten ama gökalp beyden de çok memnunlar aklında bulunsun...egepol için tek şikayetim çok kalabalık ve drlar cok yogun...Bende karataştan yavaş yavaş egepolde doğru kayıyorum sanki.paketleri oluyormuş diye duydum ama emin değilim.oda süslemesi foto falan.ne kadara yapacaksın canım doğumunu konuştunuz birde Dr n kim acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?