Şubat anneleri doğumlarımızı nerelerde nasıl yapacağımızı paylaşalımmı yavaş yavaş:)

Ben de istanbul beylikdüzü Medilife hastanesinde sezeryan olucam insallah. Tam tarihi belli degil ocakta kararlastiricaz ama.büyük ihtimal ocak 20'den sonra herhangi bir gün olacak diye tahmin ediyorum kizlar. Normalde günüm subat8'de doluyor fakat sezeryan diye erken alacagini soyledi her ihtimale karsi..

Hmmmm..fakat ben ve Dr dışarıdan gidicez.sen o hastanenin hastası olduğun için mi bu paket program.bide normalmi sezeryan fiyatımı bu.çok soru sordum ama oranınyoğun bakım ünitesi var bide o başlı başına cazip kılıyor hastaneyi zaten:)

nasip olursa ben dogumumu manisa grand medikalde yapıcam normal dogum istiyorum ocak 10 da çatı muanesi olcam normal olma şansım varmı diye hayırlısı artık doktorumdanda fiyatları ogrendik bütün masraflar içinde sezeryan 900tl normal 1000 tl

İnşallah o günü görürüz hayırlısıyla . Bende doğumu ankara özel 29 mayıs hastanesinde yapmayı düşünüyorum . Ben sezeryan istiyorum doktorum normal yapmamın benim için daha iyi olduğunu söyledi ama tekrar konuşucağız . Normal doğum 1600 gibi bir rakam sezeryande 2000 tl..

canım maşallahh bak 30 olmuşsun..nereden nereye..çok üzmüştün kendini boş yere...Allah tamamına erdirsin inşallah

Son düzenleme:
canım maşallahh bak 30 olmuşsun..nereden nereye..çok üzmüştün kendini boş yere...Allah tamamına erdirsin inşallah

Saol canım . Baya büyüüdük zaman çabuk geçsede doğuma gitsem artık diye bekliyorum . Oğlumu kuvağıma alıyomda herşey boş . Sizinde kırkınız çıkmış kocaman olmuşsunuz . Dün seni eşime anlattım bebeği doğmuş kocaman olmuş diye oda sevindi darısı bize dedik .

Bursa özel jimer hastanesinde sezeryan düşünüyorum. Tarihi konuşmadik ama ocak 20'den sonra olur herhalde. Hepimize kolay doğumlar diliyorum.

Allah'a çok şükür bebişlerin sağlıklı olduğu günleri gördük...ne çok boşuna üüzlmğş kahretmişim kendimi yok tokso yok su yok kan yok erken gelecek vs...sinir hastası olmuştum..her şey insanın kendine zarar..Allah bebişlerin istikhakını veriyor bu dünyada..baak benimki erken geldi ama maşallah teyzesi küveze girmedi, toparladı kendini..45. gündeyiz artık... siz de öyleolacaksınız..kucaklayınca minnakı çok mutlu olacakısnız..her şey bir anı olarak geride kalacak...

selam kızlar,, benim doğumum 22 şubat görünüyor, normal yada epidural normal istiyorum sezeryan olmaktan çok korkuyorum.
inş. bir aksilik çıkmaz ve normal doğumla kucağıma alırım oğlumu

Merhaba Arkadaşlar;
Ben Ankarada oturuyorum ve doğumumu kısmetse medicanada yapıcam ve normal istiyorum.şimdilik doktorum pek normali düşünmüyor gibi görünsede bakalım ne olucak

ankaradayım hrs.de epidural normal doğum düşünüyorum inş. bir sıkıntı çıkmazsa...

bende Ankara HRS hastanesinde doğum yapacağım inşallah , normal doğum düşünüyoruz doktorumla:)

Kızlar ben de HRS'de epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa, doktorum dışardan. Sizin doktorunuz HRS'den mi doğum ücretlerini konuştunuz mu?

Kızlar ben de HRS'de epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa, doktorum dışardan. Sizin doktorunuz HRS'den mi doğum ücretlerini konuştunuz mu?

Benim doktorum ordan canım Ömer Altun'a gidiyorum , ücretler 3800 den başlıyor diye biliyorum henüz konuşmadık :) Arkadaşımdan duymuştum bunu , bi ara sor istersen

Benim doktorum ordan canım Ömer Altun'a gidiyorum , ücretler 3800 den başlıyor diye biliyorum henüz konuşmadık :) Arkadaşımdan duymuştum bunu , bi ara sor istersen

Cevap için teşekkürler canım, ben de doktorumdan 3600 TL fiyat aldım, orda doğum yapan ve memnun olan arkadaşlarım var, ücret diğer birçok hastaneye göre yüksek ama iyi olur inşaallah

İstanbul Özel Avrupa Şafak Hastanesi 500 evler de olacak doğumun ama henüz doğum şeklimde tarihim de net değil .

Cevap için teşekkürler canım, ben de doktorumdan 3600 TL fiyat aldım, orda doğum yapan ve memnun olan arkadaşlarım var, ücret diğer birçok hastaneye göre yüksek ama iyi olur inşaallah

bende arkadaş tavsiyesi ile gittim o hastaneye , çok memnunum hem doktorumdan hem hastaneden.

Her yerde olduğu gibi kötüleyenler oluyor ama bence herşey ideal

merhaba benim dr.da dışarıdan.. hrs için 3600 fiyat verdi bana da ama ocaktan sonra bir miktar artış olabilirmiş.. bu haftasonu fırsatımız olursa gidip görmek istiyoruz hastaneyi...hemde fiyatları konusuruz diyoruz..

Merhaba Arkadaşlar;
Ben Ankarada oturuyorum ve doğumumu kısmetse medicanada yapıcam ve normal istiyorum.şimdilik doktorum pek normali düşünmüyor gibi görünsede bakalım ne olucak

Merhaba bende medicanaya gidiyorum orda dusunuyorum dogumu doktorunuz kim bu arada haftalarimiz ayni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…