- 11 Ağustos 2013
- 6.520
- 24.129
- 548
- Konu Sahibi sonayyanar
-
canım 1350 idi sanırım ama ocakta fiyatlar artacak o yüzden ocakta konuşmayı düşünüyoruz... Evet oda süslemesi fotoğraf cdsi 1 refakatçi 1 gece fiyatı hepsi içinde. Benim dr hakan sabırlı memnunum araştırıp gitmiştim zaten ama gökalp beyden de çok memnunlar aklında bulunsun...egepol için tek şikayetim çok kalabalık ve drlar cok yogun...
İnşallah o günü görürüz hayırlısıyla . Bende doğumu ankara özel 29 mayıs hastanesinde yapmayı düşünüyorum . Ben sezeryan istiyorum doktorum normal yapmamın benim için daha iyi olduğunu söyledi ama tekrar konuşucağız . Normal doğum 1600 gibi bir rakam sezeryande 2000 tl..
canım maşallahh bak 30 olmuşsun..nereden nereye..çok üzmüştün kendini boş yere...Allah tamamına erdirsin inşallah
Saol canım . Baya büyüüdük zaman çabuk geçsede doğuma gitsem artık diye bekliyorum . Oğlumu kuvağıma alıyomda herşey boş . Sizinde kırkınız çıkmış kocaman olmuşsunuz . Dün seni eşime anlattım bebeği doğmuş kocaman olmuş diye oda sevindi darısı bize dedik .
ankaradayım hrs.de epidural normal doğum düşünüyorum inş. bir sıkıntı çıkmazsa...
ankaradayım hrs.de epidural normal doğum düşünüyorum inş. bir sıkıntı çıkmazsa...
bende Ankara HRS hastanesinde doğum yapacağım inşallah , normal doğum düşünüyoruz doktorumla:)
Kızlar ben de HRS'de epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum nasip olursa, doktorum dışardan. Sizin doktorunuz HRS'den mi doğum ücretlerini konuştunuz mu?
Benim doktorum ordan canım Ömer Altun'a gidiyorum , ücretler 3800 den başlıyor diye biliyorum henüz konuşmadık :) Arkadaşımdan duymuştum bunu , bi ara sor istersen
Cevap için teşekkürler canım, ben de doktorumdan 3600 TL fiyat aldım, orda doğum yapan ve memnun olan arkadaşlarım var, ücret diğer birçok hastaneye göre yüksek ama iyi olur inşaallah
Cevap için teşekkürler canım, ben de doktorumdan 3600 TL fiyat aldım, orda doğum yapan ve memnun olan arkadaşlarım var, ücret diğer birçok hastaneye göre yüksek ama iyi olur inşaallah
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Ankarada oturuyorum ve doğumumu kısmetse medicanada yapıcam ve normal istiyorum.şimdilik doktorum pek normali düşünmüyor gibi görünsede bakalım ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?