Şubat anneleri doğumlarımızı nerelerde nasıl yapacağımızı paylaşalımmı yavaş yavaş:)

Biz de daha gidip bakmadık hastaneye, bu haftasonu düşünüyoruz.

3600 tlmi yuhhhhhhhhh

hazır 3 yaşında çocuk veriyorlar sanki

Aynen, Ankara'da doğum ücretleri malesef böyle

doğum ücretini konuştum bu hafta kontrole gittiğimde 1350 tl paket fiyatı dediler bizim hastane bi çok ile göre uygun sanırım

Merhaba bende medicanaya gidiyorum orda dusunuyorum dogumu doktorunuz kim bu arada haftalarimiz ayni galiba

medicana da düşünüyordum ancak şimdi ani bir karar değişikliği içerisindeyim.şöyleki Etlik lokman hekimde yapıcam sanırım yani fikrim değişmezse.biliyorum doğumuma haftalar kala böyle ani bir şekilde doktor değişikliği nasıl olucak ama ne biliyim lokman hekimdeki doktor beni daha çok rahatlattı gibi.siz hangi doktora gidiyorsunuz medicanada?

Tamer mungan a gidiyorum

bayanlar bende kısmetse zeynep kamilde doğum yapıcam benim ilk doğumum sezeryan ikiciyide sezeryan doğum istiyorum 38. haftamda sezeryan olsam bebege zararı olurmu acaba birde devlet hastahanesiya günümün dolmasınımı ister sizce

Tamer mungan a gidiyorum

iyi bir doktor takip etmediği gebeyi doğum yaklaşınca kabul etmez. bir daha düşün derim. senin hiç bir tıbbı bilgini bilmeyen ve gebeliğini takip etmeyen doktora nasıl güvenebilirsin ? mesela benim doktorum 30. haftadan sonra gebe kabul etmiyor . o sorumluluğu alamam diyor. ama doktorun içine sinmiyorsa şimdiye kadar ki yapılmış tüm test-tahlil -kğ alım çizelgen vs. herşeyle doktora gidip baştan sona kendini tanıtmalısın.

bende muhtemel 18 subatta afyon fuar hastanesınde hasan sahnerde yapcam nasıp olursa....ammaaaaa subatın 4 unden sonra hazırlıklı ol dedıııı doktorumm

ben de avcılar hospitalda yapacağım kısmetse. ilk doğumum oradaydı ve zorunlu sezaryandı. mecburen bu da sezaryan olacak. doktor 6 şubat diyor ama ben 7 olsun istiyorum...

zorunda değilsin sezeryan sonrası normal doğum yaplabiliyor. EĞER başka bir sorun yoksa. internette bunu yapan doktorarın listesi var. hatta sezeryan sonrası normal doğum yapanların klüpleri bile var başka sitede.

Geçirilmiş olduğu sezaryen sayısı arttıkça artan riskler nelerdir?
Sezaryen sayısı arttıkça rahime yapılan kesi sayısı artar ve oluşan nedbe dokusu yeni bir gebelikte gerilerek açılmaya ve yırtılmaya daha da duyarlı hale gelir.
Sayı arttıkça ameliyata bağlı, ameliyatın doğal sonucu olarak karın içinde ortaya çıkan yapışıklıklar artar. Bu yapışıklıklar yeni bir ameliyatta rahime ulaşılmasını zorlaştırabilir ve/veya rahime ulaşılmaya çalışılırken mesane gibi komşu organların zedelenmesine neden olabilir.
Sayı arttıkça doğası gereği rahim kesisi yakınlarında yerleşim göstermeyi "seven" plasentanın doğum kanalına yakın ve hatta bu kanalı kapatacak şekilde yerleşme olasılığı artar. Placenta previa adı verilen bu durum, plasenta dokusu rahimin kas liflerinin içinde yerleştiği durumda (accreata-"akreata" okunur) daha da karmaşık bir hal alır ve cerrahi işlemin seyrini zorlaştırabilir ve oldukça komplike hale sokabilir.

DOKTOR LİSTESİ – İSTANBUL

DR. DİLEK YAĞMUR ( ISTANBUL)

MUAYENEHANE ADRESİ VE TELEFONU: cumhuriyet cad. haşacı raif sk. gülgün

apt. no:27 d:17 bağlarbaşı spor salonu karşısı bağlarbaşı

0216 391 77 22

0532 271 42 12

DR. KUBRA TAMAN .

212-219 95 59 in Nisantasi ( ISTANBUL)

Op.Dr.LALEHAN KUTLAY (ISTANBUL )

Acıbadem cad. Zeamet sok No 3/2

Acıbadem – Kadıköy

Randevu ve bilgi almak için

216 54 54 678

Op.Dr.HAKAN ÇOKER

LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)—HypnoBirthing®Practitioner

hakancoker@dogaldogum.com

http://www.dogaldogum.com

http://www.dogumakademisi.com/

Doğal Doğuma Destek ve Hazırlık Grubu:

http://health.groups.yahoo.com/group/dogaldogum2008/

İstanbul Doğum Akademisi:

Valikonağı Cad. Sezai Selek Sok. Nevide Apt. No:22/4 Nişantaşı-İSTANBUL Tel: 02122405935

SARE DAVUTOGLU ( ISTANBUL )

0212 441 47 01

adnan kahveci blv. köşk apt.

no62/2 ist/bahçelievler yayla

ADEM SAĞ(İSTANBUL TUZLA )

ÖZEL GİSBİR HASTANESİ

Evliya Çelebi Mah. Sahil Yolu No:2 34944 Tuzla/İstanbul

Telefon: 0 (216) 581 42 00 (pbx)Faks: 0 (216) 581 43 45 – 43 49

Tel 05552702596

OP.DR.TÜRKAN MUTAFOĞLU ( ISTANBUL )

Adres : Merkez Mahallesi Marmara Caddesi Erenler İş Merkezi 20/2 Kat:1 Avcılar/İstanbul

Tel:212-5939380

OP.DR.HAKAN SEVEN -ASYA HOSPITAL ( ISTANBUL)

Adres : Yeni Mah.537 Sok.No :5 Küçükköy/Gaziosmanpaşa/İSTANBUL

Santral Telefon : 0. 212. 537 16 16

Faks : 0. 212. 537 07 67

DR.YILMAZ GUZEL (ISTANBUL)

Okmeydanı SSK Kadın Dogum uzmanı

AYŞE DUMAN ( ISTANBUL)

http://www.dogaldogumklinigi.com

http://www.ana-dolu.com/Adres: Bağcılar Caddesi, Ekşioğlu Özyener Detay Sitesi, A Blok D:6Bulgurlu / Üsküdar / İstanbulTelefon: 0216 344 13 99GSM: 0541 857 85 94

OP.DR.M.ALİ SERKAN ÖZKUL (İSTANBUL)

BATI BAHAT HOSPİTAL Atatürk mah. İkitelli Cad. No:135 Halkalı /İstanbul

Tel : 0 212 471 33 0

Op.Dr GÜLNİHAL BÜLBÜL(İSTANBUL)

Öze mauayenehane: Acıbadem cad.144/3.Acıbadem.

tel.0216 4284242

054223898

OP. DR. ŞULE SELMAN (İSTANBUL)

Medikal Park Fatih

Özel muayenehane: Yavuz Selim Cd. No: 34 D:1 Fatih/İstanbul

Telefon: (532) 431 85 05

OP. DR. MELTEM GELİNCİK (İSTANBUL)

Özel Fati Hastanesi Fatih/İstanbul

Op.DR. NURDAN ŞAHİN YÜCEL ( İSTANBUL -BEYKOZ)

NOT : 2 seze. sonrası normal doğum da yaptırıyor

0532 286 03 98

* DR. MEDET YILMAZ (İSTANBUL )

PENDİK REMEDY HOSPİTAL

* DR AYŞE KARAHASANOĞLU (İSTANBUL )

SEMİHA ŞAKİR HAST. ZEYTİNBURNU

DOKTOR LİSTESİ – İZMİR

Dr. Ahmet Suphi Toprak

İletisim bilgileri: Esatpaşa Mah. Yıldırım Sokak Nu 3/A

35660 Menemen İzmir Türkiye

Tlf : +90 232 8326808

http://www.suphitoprak.com.tr

Dr. İbrahim Yanık istasyonaltı mah. Çiğli/İZMİR tel:0232 329 24 44

DOKTOR LİSTESİ – ANKARA

OP. DR.. Necati KAYA( ANKARA )

Görev yeri: Sincan Devlet Hastanesi

cep: 0505 348 73 13 (Çok yoğun olduğu için cepten ulaşmak biraz sıkıntılıoluyor.)

DR.EBRU SARAC (ANKARA )

ESENLİK SAGLIK

Telefon nosu: 466 68 00

Prof Dr. Aydan Biri ( ANKARA )

Koru Hastanesi, Oğuzlar mah. 1377.sok No:21 Balgat/Ankara.

Tel No: 0312 287 97 97 /1116

OP. DR. ELİF TERZİ ( ANKARA ) LOKMAN HEKİM HASTANESİ ETLİK

Tel: 0312 444 9 911

E-posta: http://www.lokmanhekim.com.tr adresini tıklayarak “iletişim” seçeneğinden doktor unuza ulaşabilirsiniz.

Dr. ŞELALE ÖZMEN ( ANKARA )

Tunalı Hilmi Cad. No:60 D:10

Kavaklıdere, Çankaya, Ankara

Tel: 0312-4672610

0312-4672611

Fatma bolkan (ANKARA )

53.cad 1450sokak Ulusoy plaza cukurambar Ankara tel:220 07 12

Doç. Dr. Cihangir ÇAKICI (ANKARA )

http://www.cihangircakici.com/Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı

Tunalı hilmi cad no:105/1

Kavaklıdere /Ankara

0532 2370979

29 mayıs hastanesi ( ANKARA )

hülya kulaya

DOKTOR LİSTESİ – DİĞER İLLER

DR.SERHAT ERZURUM ( BURSA)

Acıbadem hastanesi

0533 607 4106

* DR. MEHMET TAYYAR (KAYSERİ )

cumhuriyet mah. millet cd.Bakkaloğlu işmerkezi kat 5: no 510

tel: 352 222 18 88

**DR.EMİNE GÖK (KONYA)

Mevlana Üniversitesi Hastanesi (Eski adıyla Konya Vakıf Hastanesi)

TEL:0 332 322 94 10

DR. İLKER GÜNEYLİ ( GİRESUN )

GİRESUN TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ

TEL : 0532 671 23 23

ÜMMÜGÜLSÜM DOĞAN ( ADANA )

eski hastanesi (mersin tarsus özel kadın doğum hastanesi) Buradan sorulup Adana da nereye gittigi ogrenilebilinir.

0 324 6134048

GEBZE ANADOLU SAGLIK VAKFI HASTANESI ( KOCAELI / GEBZE)

Dr. EBRU FUSUN AKBAY

Prof. Dr. Münire ERMAN AKAR..(ANTALYA ) .

İletişim bilgileri burada:

http://tip.akdeniz.edu.tr/ogretim-uyelerimiz-285

. ADEM SAĞ (KOCAELİ )

medyanın yönlendirmesi nedense tek taraflı çalışmakta ve kişileri normale göre 4 kat ölüm riski içeren,3 derece bir kalp ameliyetına yönlendirmektedir.
en güzel olanı doğal doğumdur ve bunu uygulayabilen ender,narin dr.larımız var..

KOCAELİ DARICA FARABİ DEVLET HASTANESİ

Kocaelı Kadın Hastalıkları ve Doğum Üreme Endokrinolojisi ve İnfer Perinatoloji Jinekolojik Onkoloji

Tel 05552702596

AFyonda olanlar ne yapsin peki??doktorlarin cogu zezeryan yanlisi...son anda ya bebek ters oluyo ya kordon dolaniyo ya bebek 4 kilodan fazla oluyo normal dogum diye evden vikan anne son anda sezeryana aliyolar...bebeginize bisey olmasindan korkuldugu icinde mecburen kabul ediyosun kesilmeyi..keske burdada boyle bi imkan olsada degerlendirebilsek...saydiginiz buvdoktorlar ve ebeler bide ozel calisiosa ucretide ona gore fazladir heralde..burda 500-600 e sez yada normal dogumdan cikabiliyosun...bende 35 haftalik hamileyim ve umarim hedsey yolunda giderde kazasiz brlasiz normal dogumla alabilirim kizimi kucagima:)

devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryan oluyomu ki..bildiğim kadarıyla olmuyor.bebeğinin gelişimi iyiyse bence 38. haftada bi sıkıntı olmaz..drnla görüşmelisin..merak ettim ama niye 38.haftada aldırmak istiyosun bebeşini..

ilk sayfada da belirttiğim gibi samsun medicalpark hastanesinde.dün tarihide belli oldu 27 ocak pazartesi

isteğe bağlı sayılmaz ilk gebeliğim preeklempsi yüzünden sezeryandı buda yüksek ihtimal sezeryan olucak birde gebelik şekerim var acaba 38. haftamda bebeğimi kucağıma alabilirmiyim diye düşündüm devlet hatahanesi haftam dolana kadar beni bekletirmi

bende nisa hastanedenormal dogumla 15.02.14 oglusumu bekliyorum.hayrlısı nasılsa oyle dogsun..herkesinde hayrlısıyla olsun.

Sagol verdigin bilgiler icin bu saatten sonra hasta kabul edeceklerini sanmıyorum artik 37.haftadayim. gerci ilki gec dogumdu rahmim sanciyi algilamiyordu, muhtemelen ayni sorun devan edebilir deniyor. Bir de plesantam asagida, yani kanalı kapiyor. Yine de yazdiklarini okuyunca acaba bu doktorlardan birine gozuksem mi diye dusunuyorum.

Merhaba doğumunuz oldu mu ne zaman olucak acaba? Ben de grand medikalde yapıcam inşallah şubatta.Doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…