Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde yarın yumurtlama takip basliycak yumoslar buyumustur umarım hayirli haberler alırız hepimiz ınsallah

Benimde göğüs ağrım var çok hassaslaştı ama benimkisi adet belirtisi biraz
Benim aşılama biraz enterasan aslında şuan adetime 12 gun var aslinda bana yumurtalar erken gelistigi için 9.gunde çatlatma iğnesi 11.gunde aşılama oldum devlet hastanesi asilmayi da o kadar harala gurele yaptılar ki bişey de diyemiyosuniz yoğunluk felaket Çarşamba aşılamanın 10.gunu bı test yapicam biliyorum yanlış ama ilacinda etkisi pozitif görmek iyi gelir

kızlar sizde yumurtalar kaçıncı gün büyümeye başladı benim bugun 8,gün adetimin daha buyumemiş persembe bidaha kontrolüm var

Bu sabah aşılamam oldu ilk aşılama hayırlı olur İnşAllah varmı bu gün aşılama olanlar beraber bekleyelim

kızlar sizde yumurtalar kaçıncı gün büyümeye başladı benim bugun 8,gün adetimin daha buyumemiş persembe bidaha kontrolüm var
Yumurtalarınız büyümeye başlamıştırda doktorun istediği kıvama gelmemiştir hatırladığım kadarıyla 10 12 gün arasında benimkiler 17 cm e ulaşmıştı

Yumurtalarınız büyümeye başlamıştırda doktorun istediği kıvama gelmemiştir hatırladığım kadarıyla 10 12 gün arasında benimkiler 17 cm e ulaşmıştı
tesekkür ederim ben unuttum valla daha önce gitmiştim takibe :)
perşembe 11. günüm olcak inşallah büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…