Aynı gün aşılama olmuşuzMerhabalar , 1 şubatta ilk aşılamamı yaptırdım , 15 şubatı bekliyorum bakalım
Aynı gün aşılama olmuşuz
Sizde var mı bi değişiklik vücudunuzda filanAynı gün aşılama olmuşuzbende 15 inde kan vericem hayırlısı olsun
Hayır hicbisey yok göğüslerim bazen agriyo o kadar sizde var mıSizde var mı bi değişiklik vücudunuzda filan
Benimde göğüs ağrım var çok hassaslaştı ama benimkisi adet belirtisi birazHayır hicbisey yok göğüslerim bazen agriyo o kadar sizde var mı
Benim aşılama biraz enterasan aslında şuan adetime 12 gun var aslinda bana yumurtalar erken gelistigi için 9.gunde çatlatma iğnesi 11.gunde aşılama oldum devlet hastanesi asilmayi da o kadar harala gurele yaptılar ki bişey de diyemiyosuniz yoğunluk felaket Çarşamba aşılamanın 10.gunu bı test yapicam biliyorum yanlış ama ilacinda etkisi pozitif görmek iyi gelirBenimde göğüs ağrım var çok hassaslaştı ama benimkisi adet belirtisi biraz
Yumurtalarınız büyümeye başlamıştırda doktorun istediği kıvama gelmemiştir hatırladığım kadarıyla 10 12 gün arasında benimkiler 17 cm e ulaşmıştıkızlar sizde yumurtalar kaçıncı gün büyümeye başladı benim bugun 8,gün adetimin daha buyumemiş persembe bidaha kontrolüm var
tesekkür ederim ben unuttum valla daha önce gitmiştim takibe :)Yumurtalarınız büyümeye başlamıştırda doktorun istediği kıvama gelmemiştir hatırladığım kadarıyla 10 12 gün arasında benimkiler 17 cm e ulaşmıştı
O gün iğnelere başlayacaklar yumurtalar büyüyüyecek sonraMerhabalar ben doktora gitti adetin 3 günü gel dedi o zaman aşılama yapılacakmış nasıl bir işlem acaba
eşinle birlikte gel dedi iğne başlanacaksa neden eşimi cagırdıO gün iğnelere başlayacaklar yumurtalar büyüyüyecek sonra
Ondanda tahlil ister yada maddi boyutunu konuşcağı için olabilireşinle birlikte gel dedi iğne başlanacaksa neden eşimi cagırdı
üniversitede yaptıracağız ben maliyet ne kadar tutar dedim 100-200 tl dedi farklı bir işlemmi acabaOndanda tahlil ister yada maddi boyutunu konuşcağı için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?