- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bak bn 1 buçuk günle kurbanlık koyun bekliyom ama senin doktor içimi rahatlattı :)Bence de bozmama kararı aldım, 1.5 gün olacağına 3,5 gün olsun bizim olsun
Amin canım, o zaman ben de bekleyeyim morfoloji kötü bizim %1 o yüzden 1 günlük perhiz yerine 3.5 mantıklıBizim aslında bu ay biraz spontan oldu eşimin ürolog görüşmeleri olduğu için ilişki olmadı 10 günlük bi perhiz süresi vardı bilerek değil ama üroloğumuz belki sperm testi ister diye, istemedi . Sonrasındada benim doktorum cuma günü bana ilişki olmasın pazartesiye kadar dedi zaten olmuyodu o yüzden perhizi sürdürmek durumunda kaldık. Cumartesi gece 00.00 da iğnemi oldum pazartesi sabah 9.30 da eşimin sperm örneğini aldım ve doktoruma gittim 11.20 gibi aşılama yapıldı.. ama perhiz zaten minimum 2 gün max5 gün istiyolar eşinin sperm sayısı normalse sorun olmaz diye düşünüyorum.. hayırlısı olur İnşAllah güzel haberler alırız
Allah ondan razı olsun :)Bak bn 1 buçuk günle kurbanlık koyun bekliyom ama senin doktor içimi rahatlattı :)
O doktorun çok hastası var aşılama ile hamile kalan ve herkese aynısını söylüyorlar bence sperm sayısı normalse hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyleBak bn 1 buçuk günle kurbanlık koyun bekliyom ama senin doktor içimi rahatlattı :)
Ya hep aynı günler toplu test olur bide bnm çatlatma iğnesi olmadı 12 gün sonrada belli olur demiBenimde öyle ellerim falanda şişti
Hahhahhahah çok da normal değildi ama 3 ay önce varikosele rağmen 950 milyon çıktı doktor bu sayıyla ameliyat edemem promen k yı bırak demiştiO doktorun çok hastası var aşılama ile hamile kalan ve herkese aynısını söylüyorlar bence sperm sayısı normalse hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Sabah 10 30 da eşimin 13.00/de benim işlemim dua edin kızlar hayırlı haberle geleyimO doktorun çok hastası var aşılama ile hamile kalan ve herkese aynısını söylüyorlar bence sperm sayısı normalse hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Maşşallah bacımHahhahhahah çok da normal değildi ama 3 ay önce varikosele rağmen 950 milyon çıktı doktor bu sayıyla ameliyat edemem promen k yı bırak demişti
Hadi inşallah canım rahat ağrısız acısız geçsin ve bebişle sonuçlansın inşallahSabah 10 30 da eşimin 13.00/de benim işlemim dua edin kızlar hayırlı haberle geleyim
Valla bn teste yanlşdr dedim doktor 2 kez incelettim dedi halen inanmıyom :)Maşşallah bacım950 milyondan 1 tane de olsa gider herhalde amin inşallah gider
Hepimizin göbüşü bebiş dolsunHadi inşallah canım rahat ağrısız acısız geçsin ve bebişle sonuçlansın inşallah
Ya hep aynı günler toplu test olur bide bnm çatlatma iğnesi olmadı 12 gün sonrada belli olur
Çatlama ignesizmi aşılama oldun valla ben her hamile kaldığımda 10. Gün belli oluyodu teste 5 normal gebelik 1 tane tüp bebek olmustum ama herkesin farklı olabilirYa hep aynı günler toplu test olur bide bnm çatlatma iğnesi olmadı 12 gün sonrada belli olur demi
Aşılama yarın 2 olgun yumurta vardı pazartesi biri catlamıştı bile bide 6 yumurta saydı o yüzden bırakslım olgun2 tane catladın dediÇatlama ignesizmi aşılama oldun valla ben her hamile kaldığımda 10. Gün belli oluyodu teste 5 normal gebelik 1 tane tüp bebek olmustum ama herkesin farklı olabilir
Insallah olur iyi ozaman iğnesiz çatladıysaAşılama yarın 2 olgun yumurta vardı pazartesi biri catlamıştı bile bide 6 yumurta saydı o yüzden bırakslım olgun2 tane catladın dedi
İnş cnm hepimizinInsallah olur iyi ozaman iğnesiz çatladıysa
İğnelerinizi vurdukça büyür normal yumurtanız zor bi işlem değil aşılama inşallah tutar hepimizinkimerhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?