Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım, o zaman ben de bekleyeyim morfoloji kötü bizim %1 o yüzden 1 günlük perhiz yerine 3.5 mantıklı

O doktorun çok hastası var aşılama ile hamile kalan ve herkese aynısını söylüyorlar bence sperm sayısı normalse hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Hahhahhahah çok da normal değildi ama 3 ay önce varikosele rağmen 950 milyon çıktı doktor bu sayıyla ameliyat edemem promen k yı bırak demişti

Rabbim herkesin Yüzünu güldürsün kızlar hayirli haberler verin ve bol bol dua

Çatlama ignesizmi aşılama oldun valla ben her hamile kaldığımda 10. Gün belli oluyodu teste 5 normal gebelik 1 tane tüp bebek olmustum ama herkesin farklı olabilir
Aşılama yarın 2 olgun yumurta vardı pazartesi biri catlamıştı bile bide 6 yumurta saydı o yüzden bırakslım olgun2 tane catladın dedi

merhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı

bu arada eşimde yada bende bır sorun yok hersey normal sadece rahmin küçükmüş yaş 35

İğnelerinizi vurdukça büyür normal yumurtanız zor bi işlem değil aşılama inşallah tutar hepimizinki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…