• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı
Adetin kacinci günü ?

Ben işte 1 şubatta aşılamamı yaptılar bekliyorum 15 ini adet olacak gibiyim olmayacak gibiyimde çok ümitlenmeyim diyorum sonra toparlanması sıkıntı olur diye öyle işte
Insallah pozitif olur çok amin olmazsada hiç Üzül Me bak ben 6 düşük yaptim 3 kere operasyon geçirdim ilkini devlet yapamadı bayıltıp ayılttilar sadece ozelde bi doktorim 2 kere de duzeltti opersyonu hala vazgecmedim bide boyle deniyim neyi bekliyorum dedim basladim arti bende pco be kan pihtilasmada var

Insallah pozitif olur çok amin olmazsada hiç Üzül Me bak ben 6 düşük yaptim 3 kere operasyon geçirdim ilkini devlet yapamadı bayıltıp ayılttilar sadece ozelde bi doktorim 2 kere de duzeltti opersyonu hala vazgecmedim bide boyle deniyim neyi bekliyorum dedim basladim arti bende pco be kan pihtilasmada var
Rabbim yardımcınız olsun doktorlar daha iyi bilir ama neden düşük oluyor ona odaklanmak lazım bence

Tabikide vazgeçmeyin arkadaşımın kardeşide düşük yaptı 2 kez şimdi hamile imiş bi kızı olacakmış inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun bizimde

Yaptırdım 15 inde belli olacak inşallah tutup tutmadığı
rabbim hayırlısıyla kucagımızı doldursun inş benım bugun adetımın 7. gunu kasık bel agrısı var bazen bacagıma vuruyor sızdede oldumu ıgnenın yaptıgı bıseymi merak ettim acıkçası

Back
X