Benimde karnımda şişlik varda niyese hep adete yoruyorumInsallah iğneler şişlik yaptı bende biraz perşembeyi sabirsizlikla bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde karnımda şişlik varda niyese hep adete yoruyorumInsallah iğneler şişlik yaptı bende biraz perşembeyi sabirsizlikla bekliyorum
Adetin kacinci günü ?merhaba kızlar öncelıkle yenı üyeyim rabbım herkesin kalbıne göre versin bende 6 gündür menopur igne oluyorum ılk asılamam pek bılgım yok 4.ignemı olduktan sonra kontrol oldum doktorum 12mm olmuş dedi sizce bu oran ıyımı
Hangi hastane hangi doktor hangi şehirO doktorun çok hastası var aşılama ile hamile kalan ve herkese aynısını söylüyorlar bence sperm sayısı normalse hiçbir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
Benim iğneden sanirim yeni bitti suan yumurta takipteyim aşılama belli nezaman olcağı büyük ihtimalle benimki igneler yaptıBenimde karnımda şişlik varda niyese hep adete yoruyorum![]()
Aynen iğnelerden oluyor ben 7 menopur 2 tanede outrvelle kullanmıştımBenim iğneden sanirim yeni bitti suan yumurta takipteyim aşılama belli nezaman olcağı büyük ihtimalle benimki igneler yaptı
Insallah yumurtalar büyürde raziyim sislige:)Aynen iğnelerden oluyor ben 7 menopur 2 tanede outrvelle kullanmıştım
Büyür büyür sıkıntı etmeyinInsallah yumurtalar büyürde raziyim sislige:)
Son durum neAynen iğnelerden oluyor ben 7 menopur 2 tanede outrvelle kullanmıştım
Sizin son durum nedirBüyür büyür sıkıntı etmeyin![]()
Ben işte 1 şubatta aşılamamı yaptılar bekliyorum 15 ini adet olacak gibiyim olmayacak gibiyimde çok ümitlenmeyim diyorum sonra toparlanması sıkıntı olur diye öyle işteSon durum ne
Sizin son durum nedir![]()
İğnelerinizi vurdukça büyür normal yumurtanız zor bi işlem değil aşılama inşallah tutar hepimizinki
Insallah pozitif olur çok amin olmazsada hiç Üzül Me bak ben 6 düşük yaptim 3 kere operasyon geçirdim ilkini devlet yapamadı bayıltıp ayılttilar sadece ozelde bi doktorim 2 kere de duzeltti opersyonu hala vazgecmedim bide boyle deniyim neyi bekliyorum dedim basladim arti bende pco be kan pihtilasmada varBen işte 1 şubatta aşılamamı yaptılar bekliyorum 15 ini adet olacak gibiyim olmayacak gibiyimde çok ümitlenmeyim diyorum sonra toparlanması sıkıntı olur diye öyle işte
çok teşekkür ederim siz yaptırdınızmıİğnelerinizi vurdukça büyür normal yumurtanız zor bi işlem değil aşılama inşallah tutar hepimizinki
bugun adetımın 7. gunuAdetin kacinci günü ?
Masallah iyi büyümüş ozaman allahım hayirli sonuçlar alirsinizbugun adetımın 7. gunu
Rabbim yardımcınız olsun doktorlar daha iyi bilir ama neden düşük oluyor ona odaklanmak lazım benceInsallah pozitif olur çok amin olmazsada hiç Üzül Me bak ben 6 düşük yaptim 3 kere operasyon geçirdim ilkini devlet yapamadı bayıltıp ayılttilar sadece ozelde bi doktorim 2 kere de duzeltti opersyonu hala vazgecmedim bide boyle deniyim neyi bekliyorum dedim basladim arti bende pco be kan pihtilasmada var
Yaptırdım 15 inde belli olacak inşallah tutup tutmadığıçok teşekkür ederim siz yaptırdınızmı
Maraş tıp fakültesiHangi hastane hangi doktor hangi şehir![]()
Tabikide vazgeçmeyin arkadaşımın kardeşide düşük yaptı 2 kez şimdi hamile imiş bi kızı olacakmış inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun bizimdeInsallah pozitif olur çok amin olmazsada hiç Üzül Me bak ben 6 düşük yaptim 3 kere operasyon geçirdim ilkini devlet yapamadı bayıltıp ayılttilar sadece ozelde bi doktorim 2 kere de duzeltti opersyonu hala vazgecmedim bide boyle deniyim neyi bekliyorum dedim basladim arti bende pco be kan pihtilasmada var
Maraş tıp fakültesi![]()
rabbim hayırlısıyla kucagımızı doldursun inş benım bugun adetımın 7. gunu kasık bel agrısı var bazen bacagıma vuruyor sızdede oldumu ıgnenın yaptıgı bıseymi merak ettim acıkçasıYaptırdım 15 inde belli olacak inşallah tutup tutmadığı