- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Var akintm canimmAkıntın varmı canım benim süt kesiği giibi akıntım başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var akintm canimmAkıntın varmı canım benim süt kesiği giibi akıntım başladı
Tutmadı herlade baksana hamileyken yapışkan sünen bi akıntı oluyomuşVar akintm canimm
İns tutmustr canm sennki ama bnmki tutmadi hissedyormm adet olcamTutmadı herlade baksana hamileyken yapışkan sünen bi akıntı oluyomuş
Ya canım umutsuz olma test yaptınmıİns tutmustr canm sennki ama bnmki tutmadi hissedyormm adet olcam![]()
Yok 10. Gun yarin idrar yapsam cikar mi acabYa canım umutsuz olma test yaptınmı
Yarın biraz erken olabilir idrar için sanki adet tarihin ne zamandı ?Yok 10. Gun yarin idrar yapsam cikar mi acab
Hayırlısı olsun kuzum benim de negatif kesin içimde hiç umut yokYok 10. Gun yarin idrar yapsam cikar mi acab
Olsun hepbhayirlisini istyoruz bizimde yuzumuz gulecek inaniyorum canimHayırlısı olsun kuzum benim de negatif kesin içimde hiç umut yok
Gogus agrınız gecti miBende de göğüs ağrısı var ağır kaldırmadığınız sürece bişey olmaz ben hep yatmaya çalışıyorum bakalım işe yarayacak mı
Belırtı yok bende ılk zamanlar belım fln Agırıyodu simdi agırmıyo. Bi tek goguslerım cok şişti ve cok agırıyor progestandan dıye dısunuyorımKızlar belirti yaşayanınız varmı nedir durumlarınız![]()
Yok canim 11 . Gunum bugn adet belirtlerm yogun bir seklde basladi :/İnşallah ama belki çatlatma iğnesi in etkisidir diye umutlanmak istemiyorum canım sen yaptın mı test
Bugün 10. Gün.. sürekli olmasa da ara ara adet öncesi kasık ağrılarım var.. eğer Çarşamba gününü (adet günü) atlatırsam Allah'ın izniyle test yapmayı düşünüyorum.. Rabb'im inşallah güzel haberler almayı nasip eder bizlere..Kızlar belirti yaşayanınız varmı nedir durumlarınız![]()
Benımde 11. GünYok canim 11 . Gunum bugn adet belirtlerm yogun bir seklde basladi :/
Kan tahlılı mı ıdrar mı yapcaksınızBugün 10. Gün.. sürekli olmasa da ara ara adet öncesi kasık ağrılarım var.. eğer Çarşamba gününü (adet günü) atlatırsam Allah'ın izniyle test yapmayı düşünüyorum.. Rabb'im inşallah güzel haberler almayı nasip eder bizlere..
Progestan 10 gun kullanılıyodu degıl mıYok canim 11 . Gunum bugn adet belirtlerm yogun bir seklde basladi :/
Progestan 10 gun mu kullanılıyoduBugün 10. Gün.. sürekli olmasa da ara ara adet öncesi kasık ağrılarım var.. eğer Çarşamba gününü (adet günü) atlatırsam Allah'ın izniyle test yapmayı düşünüyorum.. Rabb'im inşallah güzel haberler almayı nasip eder bizlere..
Evrt cnmProgestan 10 gun kullanılıyodu degıl mı
Neler hissediosn ne belirtlrr var :)Benımde 11. Gün