• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar dün aşılama oldum belım ve ara ara kasık agrısı yasıyorum yatıp dinlenıyorum doktor progestan verdi fitil şeklınde kullan dedı bugun ona basladım ama kasıkta agrı yaptı normalmi bırde dun asılamadan berı gaz sancılarım var sizdede oldumu

Bugün 10. Gün.. sürekli olmasa da ara ara adet öncesi kasık ağrılarım var.. eğer Çarşamba gününü (adet günü) atlatırsam Allah'ın izniyle test yapmayı düşünüyorum.. Rabb'im inşallah güzel haberler almayı nasip eder bizlere..
Hadi İnşAllah adet olmazsın İnşAllah 🤲🏻 Güzel haberler alırız hepimiz ☺️😘

Kan tahlılı mı ıdrar mı yapcaksınız
Kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. acile gitsem hemen test yaparlar mı acaba? Sağlık ocağında test sonucu 1 gün sonra çıkıyor.. biliyorum o 1 gün bir ömür gibi gelir bana.. idrar testi yapmaya korkuyorum çünkü tek çizgi görürsem moralim çok bozulur :(

Progestan 10 gun mu kullanılıyodu
Doktorum aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi bana.. bu 2. Aşılamam.. bildiğim kadarı ile adet gününe kadar kullanılıyor diye biliyorum ama öncelikle doktorunuza sormanız daha iyi.. inşallah güzel haberler alırız :)

merhaba kızlar dün aşılama oldum belım ve ara ara kasık agrısı yasıyorum yatıp dinlenıyorum doktor progestan verdi fitil şeklınde kullan dedı bugun ona basladım ama kasıkta agrı yaptı normalmi bırde dun asılamadan berı gaz sancılarım var sizdede oldumu
Merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende perşembe günü yaptırdım benimde ilk iki gün yoktu ama şuan ciddi bel agrım var benimde gaz sancılarım olmuştu hala daha ara ara gazım oluyor inşallah tüm bekleyenler gibi bizde hayırlı sonuç alırız 🤲

Merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende perşembe günü yaptırdım benimde ilk iki gün yoktu ama şuan ciddi bel agrım var benimde gaz sancılarım olmuştu hala daha ara ara gazım oluyor inşallah tüm bekleyenler gibi bizde hayırlı sonuç alırız 🤲
inş cnm benım cok tesekkur ederim rabbim guzel sonuçlarla yuzumuzu güldürsün:kahve::kahve:beklemedeyiz burdan durumumuzu belirtilerimi baylasalım inş

Bende dun aksam asilama yaptirdim gazım var sadece o kadar sizdeki diger sikayetler yok cok şükür

Bugün 14. Günüm dü yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kızlar yarına kadar adet olmazsam kan verecem onun sonucu çıkana kadar bekleyemeyeceğim için idrar testi yapacam öncesinde sanırım çok heyecanlıyım bir o kadar da ümitsizim hiç hissetmiyorum hamile olabilecğimi ne değişik birşey yaa 😔

Bugün 14. Günüm dü yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kızlar yarına kadar adet olmazsam kan verecem onun sonucu çıkana kadar bekleyemeyeceğim için idrar testi yapacam öncesinde sanırım çok heyecanlıyım bir o kadar da ümitsizim hiç hissetmiyorum hamile olabilecğimi ne değişik birşey yaa 😔
Nezaman yapıcaksın canım testi

Back
X