Hayır çok kötüyüm kaç gündür artık adet olsamda kurtulsam diyorumGogus agrınız gecti mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır çok kötüyüm kaç gündür artık adet olsamda kurtulsam diyorumGogus agrınız gecti mi
Bana gebe kalırsan da devam edeceksin dediler adet olursan içmeyi bırak demişlerdiProgestan 10 gun kullanılıyodu degıl mı
düşük riski olanlarda böyle kullandırıyolar heralde suan bende kullanıyorum devam edecegım söylendiBana gebe kalırsan da devam edeceksin dediler adet olursan içmeyi bırak demişlerdi
İnşAllah hormondan değilde minnoşun vardır ondandırBelırtı yok bende ılk zamanlar belım fln Agırıyodu simdi agırmıyo. Bi tek goguslerım cok şişti ve cok agırıyor progestandan dıye dısunuyorım
Hadi İnşAllah adet olmazsın İnşAllahBugün 10. Gün.. sürekli olmasa da ara ara adet öncesi kasık ağrılarım var.. eğer Çarşamba gününü (adet günü) atlatırsam Allah'ın izniyle test yapmayı düşünüyorum.. Rabb'im inşallah güzel haberler almayı nasip eder bizlere..
Kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.. acile gitsem hemen test yaparlar mı acaba? Sağlık ocağında test sonucu 1 gün sonra çıkıyor.. biliyorum o 1 gün bir ömür gibi gelir bana.. idrar testi yapmaya korkuyorum çünkü tek çizgi görürsem moralim çok bozulurKan tahlılı mı ıdrar mı yapcaksınız
Doktorum aşılamadan sonra herhangi bir ilaç vermedi bana.. bu 2. Aşılamam.. bildiğim kadarı ile adet gününe kadar kullanılıyor diye biliyorum ama öncelikle doktorunuza sormanız daha iyi.. inşallah güzel haberler alırız :)Progestan 10 gun mu kullanılıyodu
Merhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende perşembe günü yaptırdım benimde ilk iki gün yoktu ama şuan ciddi bel agrım var benimde gaz sancılarım olmuştu hala daha ara ara gazım oluyor inşallah tüm bekleyenler gibi bizde hayırlı sonuç alırızmerhaba kızlar dün aşılama oldum belım ve ara ara kasık agrısı yasıyorum yatıp dinlenıyorum doktor progestan verdi fitil şeklınde kullan dedı bugun ona basladım ama kasıkta agrı yaptı normalmi bırde dun asılamadan berı gaz sancılarım var sizdede oldumu
Şart mı bu progestan doktor bana hiç bişey vermediBana gebe kalırsan da devam edeceksin dediler adet olursan içmeyi bırak demişlerdi
inş cnm benım cok tesekkur ederim rabbim guzel sonuçlarla yuzumuzu güldürsünMerhaba öncelikle hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah bende perşembe günü yaptırdım benimde ilk iki gün yoktu ama şuan ciddi bel agrım var benimde gaz sancılarım olmuştu hala daha ara ara gazım oluyor inşallah tüm bekleyenler gibi bizde hayırlı sonuç alırız![]()
11. GunumİnşAllah hormondan değilde minnoşun vardır ondandır![]()
Kaçıncı günün?
Benim daha 8 bu gün yani iğneyi vurduğum 811. Gunum
Nezaman yapıcaksın canım testiBugün 14. Günüm dü yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kızlar yarına kadar adet olmazsam kan verecem onun sonucu çıkana kadar bekleyemeyeceğim için idrar testi yapacam öncesinde sanırım çok heyecanlıyım bir o kadar da ümitsizim hiç hissetmiyorum hamile olabilecğimi ne değişik birşey yaa![]()