Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de hiç hissetmiyorumBugün 14. Günüm dü yerde miyim gökte miyim bilmiyorum kızlar yarına kadar adet olmazsam kan verecem onun sonucu çıkana kadar bekleyemeyeceğim için idrar testi yapacam öncesinde sanırım çok heyecanlıyım bir o kadar da ümitsizim hiç hissetmiyorum hamile olabilecğimi ne değişik birşey yaa![]()
İğnenin etkısı var mı dieOvulasyon testini neden yaptınız
Ben de ç
Canım ne cıktı sonucun ınsallah bebiş vardırEvet idrar testi yaptım gebe gösükyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar veririz
Ovülasyon testleri beta hcg ölçmez ama gebelik testi yapman gerekir iğnenin etkisini anlamak için ve ovülasyonun negatife çıkması normal çünkü ovülasyon tarihin aşılama yaptırdığın gün. Gebelik testi veya kan testiyle daha doğru sonuç alabilirsin kuzumİğnenin etkısı var mı die
Aaaa çok sevindimEvet idrar testi yaptım gebe gösükyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar veririz
Canım normal test yaptım oda negatif çıktıOvülasyon testleri beta hcg ölçmez ama gebelik testi yapman gerekir iğnenin etkisini anlamak için ve ovülasyonun negatife çıkması normal çünkü ovülasyon tarihin aşılama yaptırdığın gün. Gebelik testi veya kan testiyle daha doğru sonuç alabilirsin kuzum![]()
balpekmek sonucun ne cıktı merakla beklıyoruz rabbım hayırlı sonuçlar versın inş cnmAaaa çok sevindimAllahım İnşAllah hayırlısı olur hakkında
kan sonucunu bizede söyle
![]()
![]()
Canım ne cıktı sonucun ınsallah bebiş vardır![]()
Aaaa çok sevindimAllahım İnşAllah hayırlısı olur hakkında
kan sonucunu bizede söyle
301 çıktı hamileymişim rabbim sizlerede nasip etsin
Gebeymişim kuzum 301 çıktıCanım ne cıktı sonucun ınsallah bebiş vardır![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bizlere de dua etGebeymişim kuzum 301 çıktı
Ayy hayırlı uğurlu olsun İnşAllahGebeymişim kuzum 301 çıktı
Allahım o kadar sevindim ki bize umut oldun insallah bizimki de hayırlısıyla pozitif cıkar. Belirtin var mıydı ve ilk asılaman mıydı bi de hissediyo muydun canımm soler misinGebeymişim kuzum 301 çıktı