Arkadaşlar kusuruma bakmayın mesajlarınızır sorularınızı kaçırdım galiba ama kafamı toparlayamadım bırdan yazayım bunun altına sorularınızı cevaplayım varsa , ilk aşılamamdı sebepsiz infertile idi bizim kisi 2,5 yıllık evlilyim ama doğal yolla bebek olmayınca hastaneye gittim istanbul bezmialem pınar hoca . Önce yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi fülan vuruldum olmadı 1 sene ara verdim pandemiden dolayı sonra yeniden başladık doktor aşılama önerdi ilk aşılamamdı 1 şubatta yaptı öncesinde menopur iğne letrol hap kullandım aşılam olduğum günde progesteron ilaçları verdi hap ve fitil hala kullanacakmışım bu arada . Adet ağrısı çok çektim kesinlikle tutmadı düşüncesindeydim umutsuzdum. Sadece ateş bastı vücudumu ve dudaklarım kurudu bugünde idrardan ve kandan test yapınca pozitifi gördüm . Doktor çarşamba bir daha kan ver dedi değerler 2 katı olursa diğer hafta ultrasondan bakarız dediler sanırım 2. Kanla kimyasal olup olmadığını anlayacaklar inşallah değildir rabbim sizlere tüm isteyenlere sağlıklı bi şekilde nasip etsin anlatamıyorum şuan