• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Şubat ayı 2021 de aşılama yapcaklar beraber bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada ılk aşılamam dudaklarım çatladı bu bır belırtımı bılmıyorum belkıde progestanın yan etkısı ılk gunlerdekı gıbı agrım yok artık ara ara kasık agrısı okadar

Benim de ara ara hassaslaatigini hissedyrm bazen , bende öyle herşeye belirti gözüyle bakıyorum:) ama tüp bebek bile tutmayınca çokda umudum yok bu defa öncekiler kadar
bende ne yalan söyleyım umudum kesılıyor 1yumurta buyudu cunku hakkımızda hayırlısı

doktorum progestan yazdı fıtıl olarak gunde 2defa bır sabah bır aksam olmak uzere kullanıyorum ılk gun kasık bel agrım hafıf oldu ama sonraları bu agrılar cogaldı özellıkle gaz sancısı kasık agrısı 4.gun ınalımaz bel agrısı yasadım bugun 8.gunum pek agrım yok ben genede yatıyorum kendımı yormuyorum rahım kuçuklugu var dedı doktor korkuyorum tutunamz dıye bol bol dınlenıyorum
İnşallah tutar 🙏🏻 Bende herhangi bir sorun görmedi bütün testler yapıldı hsg çekildim bende 2 ay öncemi ama olmadı bu ay adet olunca gittik gonal f 450 başladık pzt kontrol var sizin 10 gün kadar mı sürdü tedavi yazdıklarınızdan onu anladım 10 gün sonra aşılama oldu galiba tedaviye başladıktan sonra

İnşallah tutar 🙏🏻 Bende herhangi bir sorun görmedi bütün testler yapıldı hsg çekildim bende 2 ay öncemi ama olmadı bu ay adet olunca gittik gonal f 450 başladık pzt kontrol var sizin 10 gün kadar mı sürdü tedavi yazdıklarınızdan onu anladım 10 gün sonra aşılama oldu galiba tedaviye başladıktan sonra
inş cnm rabbım hepimizin yuzunu guldursun evet cnm iğneye basladıgım gunden asılamaya kadar 10gun oldu ama herkezde aynı sure olmuyo yumurtanın buyume süreci önemlı benım tamda normal sartlardakı yumurtlama donemıne denk geldı

ben 3ay ovulasyon testi kullandım (doktorun bılgısı dısında)adetımın 11.gunu koyu cızgı çıkıyordu yani yumurtlama zamanımdı:halay:

inş cnm rabbım hepimizin yuzunu guldursun evet cnm iğneye basladıgım gunden asılamaya kadar 10gun oldu ama herkezde aynı sure olmuyo yumurtanın buyume süreci önemlı benım tamda normal sartlardakı yumurtlama donemıne denk geldı
Yüksek ihtimalle benimde aynı olur hesapladığın yumurtlama tarihinde olur gibi bakalım görücez ilk testi ne zaman yapıcaksınız hastaneye çağırdılar mı onun için

Yüksek ihtimalle benimde aynı olur hesapladığın yumurtlama tarihinde olur gibi bakalım görücez ilk testi ne zaman yapıcaksınız hastaneye çağırdılar mı onun için
allah yardımcın olsun cnm benı cagırmadılar 15gun sonra test yap dedıler eger tutmzsa adetın 2.gunu gel dedıler cünkü ben tutmazsa tüp düşünüyorum daha önce konuşmustuk hocayla

İnşallah olur az bi zaman kalmış 😌
evet az bır zaman kaldı hepimizinki tutar ınş gercekten yıpratıcı süreç bir faranjıt var 4gundur azdı ıyıce öksürünce cıgerım sökülüyor nerdeyse öksürmeye korkar oldum:hasta:

Merhaba bende pco ilk tedavi ilk aşılama olucak inşaallah 10 günlük gonal f kullanımı sonrası yumurtalarım 13 mm olduğunu duyunca üzülüp araştırma yapip yazdıklarınizi okudum ilk kez bı foruma yazdım,pozitifi görenlerin gözü aydın
Bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin rabbim 🙏birbirini anlamak bu olsa gerek

Back
X