Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemedimmki olur diyorlar amaa . Benimde bugun asılamamın 11 . Gunu dun duphaston bitti bugun kıvamli kokusus kırık beyaz akıntım var sizce adet belirtisi midir gebelikmiMerhaba çatlatma iğnesinin 9.gunu bugün test yaptım silik çıktı hala iğnenin etkisi olur mu Sizce
Merhaba test yaptiniizmi acabayok cnm bellı olmadı bugun 8. gün 2gun sonra testte baslarım![]()
yok cnm yapmadım yarın yapacagım elimde 0vilasyon testi var ilk onu deneyım dıyorum sonuç ne olur bılememMerhaba test yaptiniizmi acaba
İnşaallah adet olmazsın hamilesindir inşaallah.bugun gögüs ucu sancım oldu sankı ip çeker gıbi ılk defa basıma geldı yarım sanıye sürdü aranızda bu durumu yaşayan varmı aksam ustu bel bacak agrısı devam ettı sankı adet olacagım gıbı
Ovulasyon testiyle hamilelik belli oluyo muyok cnm yapmadım yarın yapacagım elimde 0vilasyon testi var ilk onu deneyım dıyorum sonuç ne olur bılemem
bugun gögüs ucu sancım oldu sankı ip çeker gıbi ılk defa basıma geldı yarım sanıye sürdü aranızda bu durumu yaşayan varmı aksam ustu bel bacak agrısı devam ettı sankı adet olacagım gıbı
çok tesekkur ederım inş isteyen herkes hamiş olur ilk zamanlar inanılmaz gaz sancım vardı bır hafta sürdü bır kac gundur daha azvar ignenın etkısı oldugunu düşünüyorumİnşaallah adet olmazsın hamilesindir inşaallah.
Gaz sancıların geçtimi benimde aşılamayla beraber 4. Günüm çok gazım var sancı yapıyo
ya elımde ıkısıde var aslında ne kadar dogru sonuç bilemiyorum ..burdan ögrendıgım kadarıyla yapanlar olmuş ben bugun yaptım ve anlam veremedım cünkü c çizgisi bıle sılıktı bısey cıkmadı yanı yarın normal gebelık testı yapacagım erken bılıyorum ama ..en azından merakım gıderOvulasyon testiyle hamilelik belli oluyo mu![]()
Canım ne yaptın hiç soramadım ya da kaçırdım bilmiyorum sonuçların nedir ?Amin canım, o zaman ben de bekleyeyim morfoloji kötü bizim %1 o yüzden 1 günlük perhiz yerine 3.5 mantıklı
Öyle deme ya sakın umudunu kaybedip kendini salma. Bi doktor bana öyle demişti. Böyle yaparsan tutunacak çocuğu vücudun atar demişti o zamandan beri hiç öyle düşünmüyorumbugun benım aşılamamın üzerinden 10gun gectı ıkı gundur adet olacakmışım gıbı hıs agrı sancı var iştahım cok iyiydı bugun hıç bır sey yıyesım yok belkıde umudum kalmadı
Amin canm inşaalşah..çok tesekkur ederım inş isteyen herkes hamiş olur ilk zamanlar inanılmaz gaz sancım vardı bır hafta sürdü bır kac gundur daha azvar ignenın etkısı oldugunu düşünüyorum
haklısın cnm ama hamiş deyılsem 2.aşılamamı yaptıracagım yada tüp bebek yaş gecıyo zaman kısıtlıÖyle deme ya sakın umudunu kaybedip kendini salma. Bi doktor bana öyle demişti. Böyle yaparsan tutunacak çocuğu vücudun atar demişti o zamandan beri hiç öyle düşünmüyorum
cok zor süreçler emegımız bosa cıkmasın benım sancılarımın bır nedenıde 30mm kist vardı kesın ondanAmin canm inşaalşah..
Ya bu iğne herkeste böyle mi yapıyor acaba. Hadi iki gün yapsın 1- hafta 10 gün normal misürekli gazım var anca tuvaletteyim
![]()
Hangi şehirdesin yaşın kaç?haklısın cnm ama hamiş deyılsem 2.aşılamamı yaptıracagım yada tüp bebek yaş gecıyo zaman kısıtlı![]()
Amin canım inşaallah. Yaa bendede çikolata kisti var bi taraftacok zor süreçler emegımız bosa cıkmasın benım sancılarımın bır nedenıde 30mm kist vardı kesın ondan