Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Hoca muayene etmişti regl iken bi sıkıntı gözükmedi rahimde güzel dedi estrofeme başlamıştım canım salı kontrl var 8 şubatta transfer demişti ama salı günü netleşir diye düşünüyorum:)

Merhaba bende yeni kürtaj oldum iki adet olunca dondurulmuş ile transfer olacğım muhtemelen nisan gibi

Ahsen555 cnam opu ya ücret ödüyoruz ama transfer için da ücret ödedin mi sen o parayı opu zamanında almıyorlar mı ?

Kızlar benim son adet transfer öncesi ağzımda yaralar çıkmıştı ilk defa 20 lik dişlerimden kaynaklıymış. Hamilelikte diş sorunları artıyor biliyorsunuz. Dün 2 tane 20 lik diş çekimimi çektirdim. Aranızda dişle ilgili sorunu olan varsa mutlaka hemen gitsin. Sonrası çok acılı oluyor. Bugünde adetimi oldum ve transferimi bekliyoruz

Geçmiş olsun canım benm çıktımı çıkmadı mı hiç bilmiyorum ya korkuyorum da bende

Bende salı günü kontrole gideceğim canım 8 Şubat trsnfer demişti bakalım İnşAllah sorun çıkmaz doktor mu sana histeroskopi ol dedi
Ol demedi. Açıkladı detaylı risk %50 ben de olmak istedim. O riski alamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…