Benimde transfer 15 Şubat gibi inşallah bende aynı şeyleri kullanıyorum. İlk tüp Bebek denemeniz miKızlar transfer tarihim belli oldu. 17 şubat gibi inşallahŞuan adetimin 3. Günü estrofem, aspirin ve folikasit kullanıyorum. İlk denemem olacak çok heycanlıyım.
Amh in kaç acaba benimde düşük o nedenle tüp bebeğe basvurdukCanm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdi
Hadi vesile olsun şifa olsun.Bend salı günü anestezi doktorundan onay almaya gideceğim Canm regl iken de ameliyat günü
Sanada İnşAllah.Hadi vesile olsun şifa olsun.
0.5 cnam yaş 29Amh in kaç acaba benimde düşük o nedenle tüp bebeğe basvurduk
Benimde 1.092 28 yaşındayım0.5 cnam yaş 29
Evet ilk denemem olacak çok heycanlıyım :)Benimde transfer 15 Şubat gibi inşallah bende aynı şeyleri kullanıyorum. İlk tüp Bebek denemeniz mi
Canm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdiAyyy evet çok az kalmış kontrolde rahim kalınlığına bakacak sanırım. Bana da yazarmısın benim de cuma kontrolüm.
Canım doktorun herşeyin en iyisini bilir. Ben böyle şeyleri hiç duymamış ve görmemiştim bak nelerde olabiliyormuş. Herşeyin hayırlısı ve doğru zamanda olması çok iyi hep bunu düşün. Doktorun farketmiş ve seni uyarmış. Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Peki ne kadar süre ertelenmiş oldu?Canm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdi
Aynen Canm üzüldüm ama benm için doğru olan bu demekki çok dua ediyorum hayırlı zamanda olsun diye ne diyim hersey Allahtan.Canım doktorun herşeyin en iyisini bilir. Ben böyle şeyleri hiç duymamış ve görmemiştim bak nelerde olabiliyormuş. Herşeyin hayırlısı ve doğru zamanda olması çok iyi hep bunu düşün. Doktorun farketmiş ve seni uyarmış. Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Peki ne kadar süre ertelenmiş oldu?
Benim transferimin geçen ay olması gerekiyordu. Doktorum şehir dışında olduğundan başkasıda transferimi yapsın istemedim ve ertelendi çok üzülmüştüm. Sonrasında 20 lik dişlerimde iltihaplanma çıktı, ağzımda yaralar... dr 20 lik diş çekimi yaptı çok zor oldu. Eğer geçen ay transfer olsaymışım bunlar daha da kötü olacaktı. Bu süreçte dişimi çektirmiş oldum hamilelik olmadan bu süreci atlatıyorum. Günde neredeyse 3 tane ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum o kadar canım acıyor. Her şerde bi hayır var. Madem bu kadar çok istiyorsun Allahın bir bildiği vardır. Dediğin gibi önemli olan doğru zamanda olması bende o kafada bakıyorum artık..Aynen Canm üzüldüm ama benm için doğru olan bu demekki çok dua ediyorum hayırlı zamanda olsun diye ne diyim hersey Allahtan.
1 yada 1,5 ay kuzum çok uzun değil aslında ama histeroskopi ameliyatını düşünüyorum şmdi de ilaç kullanmaktan işlem görmekten bedenen ve ruhen çok yoruldumama buna şükür ediyorum ya böyle tıp ilerlemeseydi ne olurdu halimiz
Benimde öyle inşallah güzel haberler alırızEvet ilk denemem olacak çok heycanlıyım :)
Aynen öyle Canm bende Rabbime bıraktım içim rahat o ne zaman derse o zaman olur olsun daBenim transferimin geçen ay olması gerekiyordu. Doktorum şehir dışında olduğundan başkasıda transferimi yapsın istemedim ve ertelendi çok üzülmüştüm. Sonrasında 20 lik dişlerimde iltihaplanma çıktı, ağzımda yaralar... dr 20 lik diş çekimi yaptı çok zor oldu. Eğer geçen ay transfer olsaymışım bunlar daha da kötü olacaktı. Bu süreçte dişimi çektirmiş oldum hamilelik olmadan bu süreci atlatıyorum. Günde neredeyse 3 tane ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum o kadar canım acıyor. Her şerde bi hayır var. Madem bu kadar çok istiyorsun Allahın bir bildiği vardır. Dediğin gibi önemli olan doğru zamanda olması bende o kafada bakıyorum artık..
Evet canım cuma gidicem. Bakalım, bende yazarım sana.Aynen öyle Canm bende Rabbime bıraktım içim rahat o ne zaman derse o zaman olur olsun dasenn cuma günü dimi kontrolün
Yaz mutlaka bekliyorumEvet canım cuma gidicem. Bakalım, bende yazarım sana.
Merhaba canım, bugün dr a gittim. Bi sıkıntı yok Allah’a şükür. Salı tekrar çağıracak. Sabahtan kan tahlilleri istedi. 16 sı gibi transfer görünüyor.Yaz mutlaka bekliyorum
Oh çok şükür Canm sevindim adınaMerhaba canım, bugün dr a gittim. Bi sıkıntı yok Allah’a şükür. Salı tekrar çağıracak. Sabahtan kan tahlilleri istedi. 16 sı gibi transfer görünüyor.
Ayy cnam hadi hayırlı olur İnşAllahSelam kızlar dondurulmuş transferi an itibari ile oldum beklemedeyiz
Bu benim ikinci transferm oluyor, ilkinde dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı malesef . Transferler ağrısız oluyor 15 dakika en fazla sürüyor sonrasında odada 2 saat dinleniyorsunuz . Dinlendikten sonra eve çıkıyorsunuz hemen. Güzel gecti çok şükür iki embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosu şimdi 10 gün bekleyeceğim bakalıkAyy cnam hadi hayırlı olur İnşAllahnasıl geçti anlatır mısın detaylı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?