Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Amh in kaç acaba benimde düşük o nedenle tüp bebeğe basvurduk

Ayyy evet çok az kalmış kontrolde rahim kalınlığına bakacak sanırım. Bana da yazarmısın benim de cuma kontrolüm.
Canm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdi

Canım doktorun herşeyin en iyisini bilir. Ben böyle şeyleri hiç duymamış ve görmemiştim bak nelerde olabiliyormuş. Herşeyin hayırlısı ve doğru zamanda olması çok iyi hep bunu düşün. Doktorun farketmiş ve seni uyarmış. Ben daha iyi olacağını düşünüyorum. Peki ne kadar süre ertelenmiş oldu?

Aynen Canm üzüldüm ama benm için doğru olan bu demekki çok dua ediyorum hayırlı zamanda olsun diye ne diyim hersey Allahtan.
1 yada 1,5 ay kuzum çok uzun değil aslında ama histeroskopi ameliyatını düşünüyorum şmdi de ilaç kullanmaktan işlem görmekten bedenen ve ruhen çok yoruldum ama buna şükür ediyorum ya böyle tıp ilerlemeseydi ne olurdu halimiz

Benim transferimin geçen ay olması gerekiyordu. Doktorum şehir dışında olduğundan başkasıda transferimi yapsın istemedim ve ertelendi çok üzülmüştüm. Sonrasında 20 lik dişlerimde iltihaplanma çıktı, ağzımda yaralar... dr 20 lik diş çekimi yaptı çok zor oldu. Eğer geçen ay transfer olsaymışım bunlar daha da kötü olacaktı. Bu süreçte dişimi çektirmiş oldum hamilelik olmadan bu süreci atlatıyorum. Günde neredeyse 3 tane ağrı kesici ve antibiyotik alıyorum o kadar canım acıyor. Her şerde bi hayır var. Madem bu kadar çok istiyorsun Allahın bir bildiği vardır. Dediğin gibi önemli olan doğru zamanda olması bende o kafada bakıyorum artık..

Aynen öyle Canm bende Rabbime bıraktım içim rahat o ne zaman derse o zaman olur olsun da senn cuma günü dimi kontrolün

Ayy cnam hadi hayırlı olur İnşAllah nasıl geçti anlatır mısın detaylı
Bu benim ikinci transferm oluyor, ilkinde dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı malesef . Transferler ağrısız oluyor 15 dakika en fazla sürüyor sonrasında odada 2 saat dinleniyorsunuz . Dinlendikten sonra eve çıkıyorsunuz hemen. Güzel gecti çok şükür iki embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosu şimdi 10 gün bekleyeceğim bakalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…