Bubay olcam gün belli değil canımİyi yapmıssn Canm ne zaman olcksn
Sonra tekrar yum büyütme dimi tedaviye devamBubay olcam gün belli değil canım
Evet bi regl daha olcam sonraki regle sanıyorum.Sonra tekrar yum büyütme dimi tedaviye devam
Hayırlısı olsun İnşAllah canımEvet bi regl daha olcam sonraki regle sanıyorum.
Ben de aynı ilaca bugün başladım, hadi hayırlısı.Rahmi hazırlamak için
Canım biz toplu verdik opu günü verdık yani ne parası verdık bilmiyorum içeriğindeAhsen555 cnam opu ya ücret ödüyoruz ama transfer için da ücret ödedin mi sen o parayı opu zamanında almıyorlar mı ?
Kaçtane içiyorsun canımBen de aynı ilaca bugün başladım, hadi hayırlısı.
Aynen bende öyle biliyorum Canm bi sorym dedim sen covid testi vermişmydn transfer de birde transfer de canın yandı mıCanım biz toplu verdik opu günü verdık yani ne parası verdık bilmiyorum içeriğinde
Hadi İnşAllah canım benmde ilk denememKızlar transfer tarihim belli oldu. 17 şubat gibi inşallahŞuan adetimin 3. Günü estrofem, aspirin ve folikasit kullanıyorum. İlk denemem olacak çok heycanlıyım.
Canım ben sadece opu de covit testi verdım başka vermedim çünkü benım ki taze transferdi peşpeşe olduğu için gerek duymadı. Canım yanmadı canım sadce o idrarı tutmak bana çoooook zor geldi kan ter içinde kaldımAynen bende öyle biliyorum Canm bi sorym dedim sen covid testi vermişmydn transfer de birde transfer de canın yandı mı
Bende ondan korkuyorum ya idrar tutmaktan pufCanım ben sadece opu de covit testi verdım başka vermedim çünkü benım ki taze transferdi peşpeşe olduğu için gerek duymadı. Canım yanmadı canım sadce o idrarı tutmak bana çoooook zor geldi kan ter içinde kaldım
Ayyy evet çok az kalmış kontrolde rahim kalınlığına bakacak sanırım. Bana da yazarmısın benim de cuma kontrolüm.Hadi İnşAllah canım benmde ilk denemembenmde 8 Şubat dendi yarın kontrole gideceğim salı günü yani o zaman kesin netleşir çok heyecan var bende 1 hafta kaldı
Yazarım tabiki kuzum topiği o yüzden açtımAyyy evet çok az kalmış kontrolde rahim kalınlığına bakacak sanırım. Bana da yazarmısın benim de cuma kontrolüm.
Canm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdiYazarım tabiki kuzum topiği o yüzden açtımbakalım kaç olması gerek acaba kalınlık
Ya ol tabi histeroskopi iyidir. Ama ne yapacak tam olarak usgde ne gördü? Zor değil bildiğim kadarıyla. Ben daha olmadım regl bitmedi henüz.merve canm doktor banada histrskpi dedi ertelendi transfer yukarıda yazdım açıkladım o zor mu acaba
Yerini iyi görmedi yani rahim güzle olması gerek dedi aynı renk değildi ultrasonda kafana takıldı oda yapmak istemedi histeroskopi ile bakacak işte regl den ne zaman sonra olucaz acaba biliyor musun?Ya ol tabi histeroskopi iyidir. Ama ne yapacak tam olarak usgde ne gördü? Zor değil bildiğim kadarıyla. Ben daha olmadım regl bitmedi henüz.
Reglden sonraki hafta da bilemiyorum tam. Ben bu hafta bi gidicem gün almaya inşallah.Yerini iyi görmedi yani rahim güzle olması gerek dedi aynı renk değildi ultrasonda kafana takıldı oda yapmak istemedi histeroskopi ile bakacak işte regl den ne zaman sonra olucaz acaba biliyor musun?
Bend salı günü anestezi doktorundan onay almaya gideceğim Canm regl iken de ameliyat günüReglden sonraki hafta da bilemiyorum tam. Ben bu hafta bi gidicem gün almaya inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?