Şubat ayı Dondurulmuş Embryo Transfer Anneleri 👋💫🤩

Kızlar transfer tarihim belli oldu. 17 şubat gibi inşallah Şuan adetimin 3. Günü estrofem, aspirin ve folikasit kullanıyorum. İlk denemem olacak çok heycanlıyım.
Hadi İnşAllah canım benmde ilk denemem benmde 8 Şubat dendi yarın kontrole gideceğim salı günü yani o zaman kesin netleşir çok heyecan var bende 1 hafta kaldı

Aynen bende öyle biliyorum Canm bi sorym dedim sen covid testi vermişmydn transfer de birde transfer de canın yandı mı
Canım ben sadece opu de covit testi verdım başka vermedim çünkü benım ki taze transferdi peşpeşe olduğu için gerek duymadı. Canım yanmadı canım sadce o idrarı tutmak bana çoooook zor geldi kan ter içinde kaldım

Bende ondan korkuyorum ya idrar tutmaktan puf

Hadi İnşAllah canım benmde ilk denemem benmde 8 Şubat dendi yarın kontrole gideceğim salı günü yani o zaman kesin netleşir çok heyecan var bende 1 hafta kaldı
Ayyy evet çok az kalmış kontrolde rahim kalınlığına bakacak sanırım. Bana da yazarmısın benim de cuma kontrolüm.

Yazarım tabiki kuzum topiği o yüzden açtım bakalım kaç olması gerek acaba kalınlık
Canm kalınlasmıs dedi rahim duvarı ama bi sıkıntı görürsem yapmam demişti bugün de sıkıntı gördü bana da gösterdi hoşuna gitmedi orası iyi güzel olması gerek dedi rahim çünkü bebek orda tutunacak dedi iyi olmadıktan sonrada koymamın bi anlamı yok elimizde 2 yum var dedi çok olsaydı neyse dedi bınlar bizim için altın değerinde dedi benm amh düşük yaşıma göre onun içinde hersy sorunsuz olması gerek benm içinn dedi bu 2 yum çok önemli dedi vs. Histeroskopi olucm ondan sonra transfer dedi tarnusol verdi

merve canm doktor banada histrskpi dedi ertelendi transfer yukarıda yazdım açıkladım o zor mu acaba
Ya ol tabi histeroskopi iyidir. Ama ne yapacak tam olarak usgde ne gördü? Zor değil bildiğim kadarıyla. Ben daha olmadım regl bitmedi henüz.

Ya ol tabi histeroskopi iyidir. Ama ne yapacak tam olarak usgde ne gördü? Zor değil bildiğim kadarıyla. Ben daha olmadım regl bitmedi henüz.
Yerini iyi görmedi yani rahim güzle olması gerek dedi aynı renk değildi ultrasonda kafana takıldı oda yapmak istemedi histeroskopi ile bakacak işte regl den ne zaman sonra olucaz acaba biliyor musun?

Yerini iyi görmedi yani rahim güzle olması gerek dedi aynı renk değildi ultrasonda kafana takıldı oda yapmak istemedi histeroskopi ile bakacak işte regl den ne zaman sonra olucaz acaba biliyor musun?
Reglden sonraki hafta da bilemiyorum tam. Ben bu hafta bi gidicem gün almaya inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…