Benim de haftaya olacak inşallah. Hayırlı uğurlu olsun inşallahBu benim ikinci transferm oluyor, ilkinde dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı malesef . Transferler ağrısız oluyor 15 dakika en fazla sürüyor sonrasında odada 2 saat dinleniyorsunuz . Dinlendikten sonra eve çıkıyorsunuz hemen. Güzel gecti çok şükür iki embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosu şimdi 10 gün bekleyeceğim bakalık
Haber et mutlaka cnam aklımdasnBu benim ikinci transferm oluyor, ilkinde dış gebelik oldu sağ tüpüm alındı malesef . Transferler ağrısız oluyor 15 dakika en fazla sürüyor sonrasında odada 2 saat dinleniyorsunuz . Dinlendikten sonra eve çıkıyorsunuz hemen. Güzel gecti çok şükür iki embriyo transferi oldu 5. Gün embriyosu şimdi 10 gün bekleyeceğim bakalık
bnde bgun toplattım bu ay yapmayalm dondurulmuş daha iyi dedı neden acaba ?Yok benim de dondurulmuş embriyo ama sadece bi ay adet gör sonra transfer yapalım dedi doktorum Şubat 20 si gibi olcak bizimde inşallah
Rahmi dinlendirmek için olabilir, benim de dondurulmuştubnde bgun toplattım bu ay yapmayalm dondurulmuş daha iyi dedı neden acaba ?
peki ne zaman transfer oldu ? hamıle kaldnz mıRahmi dinlendirmek için olabilir, benim de dondurulmuştu
bnde bgun toplattım bu ay yapmayalm dondurulmuş daha iyi dedı neden acaba ?
Benim bu salı transferim olacakpeki ne zaman transfer oldu ? hamıle kaldnz mı
İnşAllah canımm haberdar et dualarım seninleYarın transfer olacağım bana da dua edin kızlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Heyecan var mı Canm 17 si demiştin aklımda öyle kalmışBenim bu salı transferim olacak
Teşekkürler Allah hayırlısını nasip etsin inşallahİnşAllah canımm haberdar et dualarım seninle
Yarın olacakHeyecan var mı Canm 17 si demiştin aklımda öyle kalmış
Nasıl geçti Canm ?Teşekkürler Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Ne güzel benmde histeroskopi ameliyatıma az kaldı sanırım haftayaYarın olacakne düşünücem bilmiyorum size detayları yazıcam
Yok Canm ertelendi transfer histeroskopi ameliyatı olucm regl bittince 3-4 gün içinde yarın bitiyor regldelidunya canım sen transfer oldun mu
Daha hala giremedim sıkışık bekliyorum alicaklar dua et nolurNasıl geçti Canm ?
Niye öyle bşeye gerek duydu canım doktor sorun mu gördüYok Canm ertelendi transfer histeroskopi ameliyatı olucm regl bittince 3-4 gün içinde yarın bitiyor regl
Çok şükür çok güzel bir duygu ya embriyonun öyle rahimin içine gidişini görmekNasıl geçti Canm ?
Aaa çok az kalmış. Herşey güzel olacakNe güzel benmde histeroskopi ameliyatıma az kaldı sanırım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?