- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Hadi yaBebeğim ben bugün kan verdim 0.0
Canım bende çektirdim benim ki ckollu makine ile oldu anestezi almadan. sadece ilaç veriyorlar ve üstten makine tarıyor.İlacı verince eğer tıkanıklık varsa adet ağrısı gibi ağrın oluyor.Biraz sızıntı gibi kanaman olabilir sonrasında ama emin ol korkulacak bir şey yok ben masaya ağlaya ağlaya gidecektim nerdeyse.anestezıye rağmen korku varya o masaya oturacağız yaa off
aynen bende oyleCanım bende çektirdim benim ki ckollu makine ile oldu anestezi almadan. sadece ilaç veriyorlar ve üstten makine tarıyor.İlacı verince eğer tıkanıklık varsa adet ağrısı gibi ağrın oluyor.Biraz sızıntı gibi kanaman olabilir sonrasında ama emin ol korkulacak bir şey yok ben masaya ağlaya ağlaya gidecektim nerdeyse.
Ben geçen ay yaptırdım rahim filmini 1200 tl bayıltarak yaptılar o yüzden hiç bişey hissetmedim.Ay bi de o bozsun psikolojimizi hadi bakalım.Ben korkmuyorum tedirginim tabi ama ne bileyim kiminin de çok kolay geçmiş.
ben ben benGünaydın kızlar. Bi soru ebeye gidip de rahmin çektiren var mı aranızda?
canım buna polip deniyor, tüp ve iğne tedavileri sonrası bendede çıkmıştı. doktor alacağız dedi. gebelikte düşüğe sebep olabiliyormuş yumurtanın tutunmasını engelleyebiliyormuş. bende 4-5 ay geçsin öyle aldırayım dedim. ameliyat olacaktım reglı bekliyordum. hamile olduğumu öğrendim ben şokKızlar geç adet olmamın sebebi yumurtalık ta et beni çıkması imiş. Regl sizde bakicam dedi. Eğer kaybolmassaameliyatla alicaz dedi
ilaçlardan dolayı oluyor canım klomen özellikle beni çok kötü etkilemişti hiçbirşey yiyemiyordum.Kızlar birsey soracaktım ya ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonra doktor kontrole cagrdı yumurtam çatlamıs bana duphaston verdı 2 aydır kullanıyorum ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu diğer ayda oldu bu ayda asırı sıddetlı kasık agrısı ve kusma yasadım normalde kusan biri değilimdir ama 6 defa kusunca esım acile götürdü serum yedim adetımde güzel gelıyor yemek yiyorum midem bulanıyor ama kusmam olmuyor şimdi hamıle olamam ama kızlar bende neden kusma oluyor
Cok saol canım. Adına çok. Çok sevindim. Ama neden adet li olmanı beklediler. İnşallah adetim geçince bakicaz kaybolur belki dedi. Cuma bakicaz hormon testleri. Temiz çıktı. Bebis kaç aylık. Evet gebelige engelmiş özellikle iç kisimdaysa aldiricaz derse zaten kesin aldirilmasi gerekiyordur bilgisine güveniyorumcanım buna polip deniyor, tüp ve iğne tedavileri sonrası bendede çıkmıştı. doktor alacağız dedi. gebelikte düşüğe sebep olabiliyormuş yumurtanın tutunmasını engelleyebiliyormuş. bende 4-5 ay geçsin öyle aldırayım dedim. ameliyat olacaktım reglı bekliyordum. hamile olduğumu öğrendim ben şok. ondan sonra prof a gittik 6 haftalık gebeydim. baktı baktı polip yok varsa da kaybolmuş dedi. ameliyattan kurtuldum şükür. ama engel diyorlar. aldırmanda fayda var.
bebeğim doğdu canım 8 aylık :) geçen eylül adettini ol bitsin gel demişti ameliyat için doktor. bilmiyorum ki neden öyle dedi canım. inşallah kaybolur canım hormonlara bağlı oluyormuş genellikleCok saol canım. Adına çok. Çok sevindim. Ama neden adet li olmanı beklediler. İnşallah adetim geçince bakicaz kaybolur belki dedi. Cuma bakicaz hormon testleri. Temiz çıktı. Bebis kaç aylık. Evet gebelige engelmiş özellikle iç kisimdaysa aldiricaz derse zaten kesin aldirilmasi gerekiyordur bilgisine güveniyorum
Evet canım benim sağ da vardı ilaç verdiler tekrardan zaten o püskürtme ile açılıyormuş. Açtılar ama aşırı tıkanıklık varsa kapalı yada yapışıksa ameliyat ile açıyorlaraynen bende oyle
Cnm tıkanıklık varsa acıyorlarmı
ameliyat nasıl kı Inşallah yoktur yapısıklık vsEvet canım benim sağ da vardı ilaç verdiler tekrardan zaten o püskürtme ile açılıyormuş. Açtılar ama aşırı tıkanıklık varsa kapalı yada yapışıksa ameliyat ile açıyorlar
İnşAllah canim bakalımbebeğim doğdu canım 8 aylık :) geçen eylül adettini ol bitsin gel demişti ameliyat için doktor. bilmiyorum ki neden öyle dedi canım. inşallah kaybolur canım hormonlara bağlı oluyormuş genellikle
Cnm klomen 6. Kullanısım duphaston 2. Kullanısım 2 aydır kullanyrm kusuyorumilaçlardan dolayı oluyor canım klomen özellikle beni çok kötü etkilemişti hiçbirşey yiyemiyordum.
kacay oldu cekılelı cnmBen anestezisiz çektirdim rahim filmini yeni sistemle denilen bir hastanede. Üstelik biri hafif tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ona rağmen hiç ağrı sızı olmadı korkmayın sakın
ben duphastom bende yanetkı yaptı bıraktım fenaa yaptı kusturduCnm klomen 6. Kullanısım duphaston 2. Kullanısım 2 aydır kullanyrm kusuyorum
Bnıde ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu cnmben duphastom bende yanetkı yaptı bıraktım fenaa yaptı kusturdu
ben doktora dıcem kullanmadım kullanmam dahaBnıde ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu cnm
Gdnce bnde dyecgm cnmDsh
ben doktora dıcem kullanmadım kullanmam daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?