Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anestezıye rağmen korku varya o masaya oturacağız yaa off
Canım bende çektirdim benim ki ckollu makine ile oldu anestezi almadan. sadece ilaç veriyorlar ve üstten makine tarıyor.İlacı verince eğer tıkanıklık varsa adet ağrısı gibi ağrın oluyor.Biraz sızıntı gibi kanaman olabilir sonrasında ama emin ol korkulacak bir şey yok ben masaya ağlaya ağlaya gidecektim nerdeyse.

aynen bende oyle
Cnm tıkanıklık varsa acıyorlarmı

Kızlar birsey soracaktım ya ben klomen kullanıp çatlatma iğnesi oldum sonra doktor kontrole cagrdı yumurtam çatlamıs bana duphaston verdı 2 aydır kullanıyorum ama adetımın ilk günü kusmalarım oldu diğer ayda oldu bu ayda asırı sıddetlı kasık agrısı ve kusma yasadım normalde kusan biri değilimdir ama 6 defa kusunca esım acile götürdü serum yedim adetımde güzel gelıyor yemek yiyorum midem bulanıyor ama kusmam olmuyor şimdi hamıle olamam ama kızlar bende neden kusma oluyor

Kızlar geç adet olmamın sebebi yumurtalık ta et beni çıkması imiş. Regl sizde bakicam dedi. Eğer kaybolmassaameliyatla alicaz dedi
canım buna polip deniyor, tüp ve iğne tedavileri sonrası bendede çıkmıştı. doktor alacağız dedi. gebelikte düşüğe sebep olabiliyormuş yumurtanın tutunmasını engelleyebiliyormuş. bende 4-5 ay geçsin öyle aldırayım dedim. ameliyat olacaktım reglı bekliyordum. hamile olduğumu öğrendim ben şok . ondan sonra prof a gittik 6 haftalık gebeydim. baktı baktı polip yok varsa da kaybolmuş dedi. ameliyattan kurtuldum şükür. ama engel diyorlar. aldırmanda fayda var.

ilaçlardan dolayı oluyor canım klomen özellikle beni çok kötü etkilemişti hiçbirşey yiyemiyordum.

Cok saol canım. Adına çok. Çok sevindim. Ama neden adet li olmanı beklediler. İnşallah adetim geçince bakicaz kaybolur belki dedi. Cuma bakicaz hormon testleri. Temiz çıktı. Bebis kaç aylık. Evet gebelige engelmiş özellikle iç kisimdaysa aldiricaz derse zaten kesin aldirilmasi gerekiyordur bilgisine güveniyorum

bebeğim doğdu canım 8 aylık :) geçen eylül adettini ol bitsin gel demişti ameliyat için doktor. bilmiyorum ki neden öyle dedi canım. inşallah kaybolur canım hormonlara bağlı oluyormuş genellikle

Ben anestezisiz çektirdim rahim filmini yeni sistemle denilen bir hastanede. Üstelik biri hafif tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ona rağmen hiç ağrı sızı olmadı korkmayın sakın

aynen bende oyle
Cnm tıkanıklık varsa acıyorlarmı
Evet canım benim sağ da vardı ilaç verdiler tekrardan zaten o püskürtme ile açılıyormuş. Açtılar ama aşırı tıkanıklık varsa kapalı yada yapışıksa ameliyat ile açıyorlar

Evet canım benim sağ da vardı ilaç verdiler tekrardan zaten o püskürtme ile açılıyormuş. Açtılar ama aşırı tıkanıklık varsa kapalı yada yapışıksa ameliyat ile açıyorlar
ameliyat nasıl kı Inşallah yoktur yapısıklık vs
Bırde neden tıkanıyormuş tupler

bebeğim doğdu canım 8 aylık :) geçen eylül adettini ol bitsin gel demişti ameliyat için doktor. bilmiyorum ki neden öyle dedi canım. inşallah kaybolur canım hormonlara bağlı oluyormuş genellikle
İnşAllah canim bakalım

Ben anestezisiz çektirdim rahim filmini yeni sistemle denilen bir hastanede. Üstelik biri hafif tıkalı çıktı işlem sırasında açıldı ona rağmen hiç ağrı sızı olmadı korkmayın sakın
kacay oldu cekılelı cnm
Nedem tıkanıyormuş bırde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…