buhafta gunde 3kere yaptım okadar yok yanıgebelik
Ben 5 li almaya çekindim kafayi sıyırdı demesin kocam diye 50 vay begebelik
netten alıyorum benBen 5 li almaya çekindim kafayi sıyırdı demesin kocam diye 50 vay be
Bendede oldu hatta dikdörtgen şeklinde rahim duvarı hamilelik olmayınca kendini yeniliyormuş baya araştırdım çok korkmuştum et gibiydiKızlar çok affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum:/ bugünkü adetimden pıhtı şeklinde koyu kırmızı bozuk paradan büyük bi şey geldikçe bir kısmında grimsi mi desem beyazımsı mı desem doku fark ettim. Daha önce hiç görmemiştim. Düşük falan değildir dimi ya? Böyle bir şey yaşadınız duydunuz mu?
Emin olamadım nolmuş deseydinnetten alıyorum ben
Burası kucuk yer
Eczanecıye rezil oldum bırkere ustuste 10lu aldım garıbgarıb baktı net güvenilir
Stres mi o da neben bıle alıstım önceden tekcızgı bneı saatlerce atlatırdı sımdı keyfıne bakıpbakıp stres atıyorum 50lık almıstım
acıdı bana birkackere aynıyerden aldım daha gıtmem nette paketle geliyor görünmüyor hemde uygun esımde bılmıyor ailemdeEmin olamadım nolmuş deseydinbende mi stoklasam bi bakayim
Ben bilemedim bebekim.Kızlar çok affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum:/ bugünkü adetimden pıhtı şeklinde koyu kırmızı bozuk paradan büyük bi şey geldikçe bir kısmında grimsi mi desem beyazımsı mı desem doku fark ettim. Daha önce hiç görmemiştim. Düşük falan değildir dimi ya? Böyle bir şey yaşadınız duydunuz mu?
Bende ara ara oluyor canım hatta ilk evlendikten bir kaç ay sonra baya büyük beyaz et parçası geldi çok korktum anneme sordum bişey olmaz demişti ama benimde aklımda hep o düşük ihtimali vardı. Bu ay da femera ve iğneden sonra adetim geldi ve bu ay da çok az 2 kere geldi. Rahim duvarı dökülüyor diye biliyorum parçalı geliyor ama beyaz et parçası bana da enteresan gelmiştiKızlar çok affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum:/ bugünkü adetimden pıhtı şeklinde koyu kırmızı bozuk paradan büyük bi şey geldikçe bir kısmında grimsi mi desem beyazımsı mı desem doku fark ettim. Daha önce hiç görmemiştim. Düşük falan değildir dimi ya? Böyle bir şey yaşadınız duydunuz mu?
Asiri kanama agri sanci rahimden assagiya dogru agriya inen bi pihti hissettin miKızlar çok affınıza sığınarak size bir soru sormak istiyorum:/ bugünkü adetimden pıhtı şeklinde koyu kırmızı bozuk paradan büyük bi şey geldikçe bir kısmında grimsi mi desem beyazımsı mı desem doku fark ettim. Daha önce hiç görmemiştim. Düşük falan değildir dimi ya? Böyle bir şey yaşadınız duydunuz mu?
Hemmen kendini topla yeni aya motive ol canım. Ben de regl gelsin diye bekliyorum. Kanda yine 0.0ı gördüm. Bir de problem yoksa kür vs kullanma bence. Aldığım folikasit bile strese sokuyo beni. Düsunmeyeyim diyo ama dusunuyo insan istemez.Merhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....
Merhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....
Sorun değil canım bir sene önce Ağustos ayında gebe kaldım daha sonra kalbi durduğu için kürtaj ile aldılar sonra da olmadı işte bir dahaDaha once dusuklede olsa bi gebelik yasadin mi cnm sorması ayıp o.dileyerek soruyorum
Kötü düşünmek yok her olumsuzluk yeni başlangıçlar için nedendir canım benim. Herşey güzel olacak olsun motton. Biliyorum çok zor düşünmemek üzülmemek ama sağlıklısın eşin yanında güzel bir hayat seni bekliyor gelecekte her gün bunları söyle ve asla pes etmeMerhaba kızlar az önce adet olduğumu öğrendim ,çörek otu kürüydü süt buharıydı karasakız yakısıydı derken bir aylık serüvenin sonuna yine elimde koca bir sıfırla geldim ,artık nasıl hissedeceğimi nasıl düşüneceğimi bilemiyorum ümidimi kesmek istemiyorum ama her ay sonunda hayal kırıklığına uğruyorum çok merak ediyorum bende diğer insanlar gibi hamilelik hissini doğum hissini anne olma hissini ne zaman tadacağım,etrafta ne kadar insan varsa hamile kaldı ikincilere hamile kaldı benden kaç yıl sonra evlendi hamile kaldı doğum yaptı,hiçbir sorunumuz yokken (elh.)olmaması beni çok düşündürüyor,vakti saati var biliyorum ama o vakit ne zaman gelecek.....
3 ay klomen tedavisi oldum daha da strese soktuİnşallah toplamaya çalışacağım,bu ay özele gitmeyi düşünüyorum ya yarın ya diğer gün çatlatma iğnesi deneyecek ,kürün tek etkisi 32,35 günde bir oluyordum tam 30. Günde geldi
Bnmde ayni bnm iki kez ikincinin ustunden 1 yil geçti bn kndm istemedim gecen ay denedik olmadi bklm bu ay nolcakSorun değil canım bir sene önce Ağustos ayında gebe kaldım daha sonra kalbi durduğu için kürtaj ile aldılar sonra da olmadı işte bir daha
Evet canım ya öyle hamd olsun işte insanlık hali anlık gaflete düşüyorsunKötü düşünmek yok her olumsuzluk yeni başlangıçlar için nedendir canım benim. Herşey güzel olacak olsun motton. Biliyorum çok zor düşünmemek üzülmemek ama sağlıklısın eşin yanında güzel bir hayat seni bekliyor gelecekte her gün bunları söyle ve asla pes etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?