Benim ki sinirli değil şükürEvett benim eşimde kovasinirli biraz ama cok iyi biriai
Akıllı adam ama di mi.Benim kocam da kova iyi evet Ama çok ben ci hiç sen yok hep ben hep benbüyük oğlum terazi küçük oğlum yengeç maşallah ikisinin huyu da çok iyi o yüzden mümkünse akrep terazi ve yengeç olması
Yaptığım tek şey beklemek folik asit bile kullanmıyorumKür filan bir sey yapıyo musun?
Vallahi bravo.Yaptığım tek şey beklemek folik asit bile kullanmıyorum
8 aydır. Ondan önce bir dış gebelik yaşadım daha da tık yokVallahi bravo.Sakın bişeye bulaşma zaten hepten stres yapıyor. Ne kadardır deniyorsunuz?
Doğru zamanı bekliyoruz hepimiz. Hayırlısı olsun.8 aydır. Ondan önce bir dış gebelik yaşadım daha da tık yok
Inşallah allahım daha fazla bekletmeden evlat kokusu duymayı nasip eder bize de...Doğru zamanı bekliyoruz hepimiz. Hayırlısı olsun.
Bende teraziyim 21 ekimBende teraziyimmm❤❤❤❤
Fena fenaBenim ki sinirli değil şükürçok akıllı adamlar di mi.
ben krem kullanıyorum oliyor arada tharfi ile başlayan varyaBebekler benim bir problemim var help lütfen. Afedersiniz vajinada uç kısım acıyor yanma yok ama hafif de kızarık gibi. Biraz sudocrem pişik kremk sürdüm ama naapsam.
Bebekler benim bir problemim var help lütfen. Afedersiniz vajinada uç kısım acıyor yanma yok ama hafif de kızarık gibi. Biraz sudocrem pişik kremk sürdüm ama naapsam.
Ama yanma filan yok. Mantarla ilgili değil bence tahriş gibi dicem ama saçma bi acı.ben krem kullanıyorum oliyor arada tharfi ile başlayan varya
Ama bebiş yanmalı olmayıncs da mantarli bir sey olmuyor sanki başka bir sey gibi bu.Arada bana da oluyor bu, travazol sürüyorum 2 kerede geçiyor
bende travzol kullanıyorumAma bebiş yanmalı olmayıncs da mantarli bir sey olmuyor sanki başka bir sey gibi bu.
Ama bebiş yanmalı olmayıncs da mantarli bir sey olmuyor sanki başka bir sey gibi bu.
MerhabaMerhabalar, ben de planliyorum ama henüz yumurtam olgunlaşmadı
Aa o zaman bu gecmezse alayım yarin canım. Çok sağol.Travazol mantar haricindeki tahriş ve yanmalara da iyi geliyor, prospektüsünü okuyup kullanmıştım bende. Kullanıma uygun yani
MerhabaTakip mi yapılıyor? Kendiniz mi takip ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?