Ne zaman yaptın ve ne durumdasınben ben ben
Hoşgeldin aramızaMerhabalar, buralarda hep eski mesajlar görüyordum aktif grup görünce çok sevindim ☺ Benim de bugün reglimin 2. Günü, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapacağım. Beni de aranıza alır mısınızbat 17.03.20 bu arada ☺
HoşbuldumHoşgeldin aramıza
Nasıl bişey o ilk defa duyuyorumben ben ben
Hoşgeldin canım. Allah tez zamanda nasip etsin bebişini.Merhabalar, buralarda hep eski mesajlar görüyordum aktif grup görünce çok sevindim ☺ Benim de bugün reglimin 2. Günü, bu ay ilk kez ovulasyon testi yapacağım. Beni de aranıza alır mısınızbat 17.03.20 bu arada ☺
HoşbuldumHoşgeldin canım. Allah tez zamanda nasip etsin bebişini.
Valla canım onu küçük kesiklerle kamera ile yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Benimki dış gebelikten dolayı oldu dediler tüpler de tıkanıklık enfeksiyon,Karın içi geçirilen ameliyatlar,çikolata kisti vs. sebebi çokameliyat nasıl kı Inşallah yoktur yapısıklık vs
Bırde neden tıkanıyormuş tupler
Reglle gebelik belirtileri benziyo csnim hic regle yorma. Hayirlisiyla bebis gelsin.Adet belirtilerim başladı 2 gündür ve 2 gun kaldı bat a.mervecim inancını yitirmemen çok güzel inanıyorum yaza kalmadan alacaksın mutlu haberibat ı geçen arkadaşlar dan güzel haberi olan yokmu
Enkısa zamanda hamile kalirsin inşllahValla canım onu küçük kesiklerle kamera ile yapıyorlar bildiğim kadarıyla. Benimki dış gebelikten dolayı oldu dediler tüpler de tıkanıklık enfeksiyon,Karın içi geçirilen ameliyatlar,çikolata kisti vs. sebebi çok
Benim büyük ihtimalle apandist ameliyatı oldum ondan tıkandı ve dış gebelik oldu kaldı o da iyice tıkadı.ama açıldı çok şükür
amin canım amin inşallah isteyen herkese nasip olsun. Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı.Enkısa zamanda hamile kalirsin inşllah
Yiycem seniReglle gebelik belirtileri benziyo csnim hic regle yorma. Hayirlisiyla bebis gelsin.
Ben de teraziyiiiimYiycem senihiç zannetmiyorum burcu benimle aynı olsun istedim yay oğlak ta olmasın kova balık ta olmasın koç boğa da omasın derken en ideali terazi de geçti kaldı yengece oda ekime doğal olarak
Benim kocam da kova iyi evet Ama çok ben ci hiç sen yok hep ben hep benBen de teraziyiiiimama kocam kova bak çok iyi bence kova da
Ben de teraziyiiiimama kocam kova bak çok iyi bence kova da
Evett benim eşimde kovaBen de teraziyiiiimama kocam kova bak çok iyi bence kova da
Kaçı? Ben 04.10.1991Bende teraziyimmm❤❤❤❤
Kür filan bir sey yapıyo musun?Ben de inat ettim doğal yollarla deniyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?