Son açılan konularda biri 17 gun gecikmeyle ogrenmis gordun mu ilk gunler kanda 1kusurmus sadece.İnşaallah yaçok teşekkür ederim rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşaallah ❤
Iyiyim sukur.Şükür iyiz sen nasılsın
Amin inşaallahSon açılan konularda biri 17 gun gecikmeyle ogrenmis gordun mu ilk gunler kanda 1kusurmus sadece.senin de o hesap olacak insallah.
Bana perşembe akşam ilişki cuma iğne Cumartesi ilişki dedi gerisini söylemedi diye hatırlıyorum ya da gün aşırı mı dedi gerçekten hatırlamıyorum o yüzden sordum sanaDoktor ne dedi?
Hamile misin canım bu sabah ta test yaptın mıAmin inşaallahrabbim bu ay sanada nasip etsin inşaallah
Malesef test olmadığı için yapamadım canımHamile misin canım bu sabah ta test yaptın mı
Beni oraya etiketleyebilirmisin canım bulamadımSon açılan konularda biri 17 gun gecikmeyle ogrenmis gordun mu ilk gunler kanda 1kusurmus sadece.senin de o hesap olacak insallah.
Hayırlısı olsun canım inşallah bize pazartesi günü güzel haberler verirsin inşallahMalesef test olmadığı için yapamadım canımpazartesiye kadar beklicem eğer hamileysem iki gün daha kana karışsın test yapınca biraz daha belli olsun
Amin inşaallah canımHayırlısı olsun canım inşallah bize pazartesi günü güzel haberler verirsin inşallah❤
Amin canım inşallah bu ay gelsin bebeğimizAmin inşaallahrabbim bu ay sanada nasip etsin inşaallah
Bana yazdı da verdi. Ben böyle yaptım kimisine igneden sonra dort gunu degerlendir demis doktorlari. Sen mantigina uyan neyse onu yap.Bana perşembe akşam ilişki cuma iğne Cumartesi ilişki dedi gerisini söylemedi diye hatırlıyorum ya da gün aşırı mı dedi gerçekten hatırlamıyorum o yüzden sordum sana
bende yok sıfır
hamile klanlr atesbasmasi var diyor bende ateshicyokbende yok sıfır
Benim geçen ay da basıyorduhamile klanlr atesbasmasi var diyor bende ateshicyok
Erkenden herksin atesmi basıyor
ben duphaston kullandim o ates yapti buay kullanmadim suan ateş yokBenim geçen ay da basıyordu
Allah razı olsun canım inşallah inşallahAmin inşaallah canımrabbim bu ay sanada nasip etsin inşaallah ❤
Tamam canım öyle yaparımBana yazdı da verdi. Ben böyle yaptım kimisine igneden sonra dort gunu degerlendir demis doktorlari. Sen mantigina uyan neyse onu yap.
Amin inşaallah canımAmin canım inşallah bu ay gelsin bebeğimiz
Amin canım cümlemizdenAllah razı olsun canım inşallah inşallah
Bende de ateş yokhamile klanlr atesbasmasi var diyor bende ateshicyok
Erkenden herksin atesmi basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?