Amin canim benim❤ Geciktiriyorsa guzellestiriyordur.. Hersey vaktini bekler işte.. Vakti gelmeden çiçek açmıyor malesef bu süreçte insan da biraz çaba sonrasi Dua, tevekkül, sabırlı bekleyiş.. Yapamam dediklerine de alışıyorsun. Allah razı olsun canim benim insaAllah bu bekleyişin son olsun hayirlisiyla mucizen senledir canim benim ❤
Hep derim, tekrar diyorum. Birbirimize dua ede ede olacak bu iş. Birbirimizi hiç görmeden aynı kaderi paylaşıp aynı şeyleri hissedip birbirimiz için en güzel duayı da biz edebiliriz ancak. Hepinizden Allah razı olsun.Biz 20 ay bekledik.merve nin actigi konuya yazmistim ilk kez ben de beklemedeyim diye. Sonra hamile oldugumu ogrendim heyecanimi ilk burada paylastim ugurlu geldi burasi insallah sizlere de ugurlu gelir, dediginiz gibi hersey vaktini bekliyor ama tabiki elimizden geleni yapacagiz once, sonra Allaha birakacagiz. Sabretmeyi ogreniyor insan.
Bazen ben de böyle sizin gibi hemen yapsam 2.yi diyorum ki daha henüz 1.ci kendini gösteremedi.Merhaba kızlar benim 8 aylık bir kızım var ilk bebeğim 4 yıl sonra kendiliğinden oldu, 5 buçuk ay adet görmedim zaten sonra olmaya başladım normal dediler, 2 ay çok düzenli oldum, bu ay en geç 9 unda olmam gerekiyordu olmadım hala test yaptım hiçbirşey çıkmadıneler olacak çok merak ediyorum bu ay G ebe kalmayı tekrar çok istiyordum. Beraber büyüsünler istiyorum ve kardeşinin olmama fikri de beni çok üzüyor benim gibi olan var mı sonradan öğrenen
Haklısın canım binlerce kere şükürler olsun rabbime, ben aşılama, çatlama ne varsa denedim olmadı tüp transferi yapılmamıştı ki hiçte ihtimal vermiyordum oldu. Hep dua ediyorum Allah isteyen ve hak eden herkese Nasib etsin inşallah. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. İşte illaki Bi kardeş fikri beliriyorBazen ben de böyle sizin gibi hemen yapsam 2.yi diyorum ki daha henüz 1.ci kendini gösteremedi.Ama sizin stres yapmamanız gerek çünkü hamile kalabilmişsiniz hem de kendiliğinden. Kardeşi de Allah en hayırlı zamanda verir insallah. Ama belki sizin yaptığınız test de yanlıştır. Kan verin bence.
Rabbim gönlüne göre versin. Iyi geceler canım.Haklısın canım binlerce kere şükürler olsun rabbime, ben aşılama, çatlama ne varsa denedim olmadı tüp transferi yapılmamıştı ki hiçte ihtimal vermiyordum oldu. Hep dua ediyorum Allah isteyen ve hak eden herkese Nasib etsin inşallah. Sizleri o kadar iyi anlıyorum ki. İşte illaki Bi kardeş fikri beliriyorolmasa da nasibimi buymuş deriz. Ne bilim kafamı kurcaladı işte sormadan edemedim,. İyi geceler
Hacet namazı denemelisinHosbuldum canim benimTeşekkür ederim. 10 aydir ıstiyorum canim ama Nasip olmadi işte.. Zamani var demek ki diye bekleyisteyim.. Rabbim tüm isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin ❤ neler yaptim Ağustostan beri araştırıyorum birseyler deniyorum kendimce.. Baslangic olarak soğan kürünu yapmıştim sonra 3 ay boyunca hayit tohumunu testere disli aslan pencesini ictim. Tabi gecen ay ocakta artik neden diyerek hormon tahlili yaptirdim Elhamdülillah iyi sonra tüm kan verdim vitaminlerime baktirmak amacli suan son 2 igne toplamda 5 ignelik 2 hafta süreli B12 iğnesi vuruluyorum sinira yakin yani dususe olunca doktor yazdi ayrica folik asite basladim Ocakta.. ayrica Ekim den beri de ovulasyon takibi yapiyorum ve bu ay artik gercekten asiri stres altinda olduğumun idrakini etmis bulunuyorum. Doktor da söyledi stres yapma olacagi varsada olmaz mesgalen olsun düşünme diye ama iste insan çevreden sonra kafaya takan biriysen birde zor stresten kacamiyorsun. Ayrica Nisan da 1 sene olacak işte Rabbim den isteğim hepimize tez zamanda sağlıkla hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin ❤ bu ay artik tevekkülle Rabbim'e sığınıp bekleyeceğim çünkü ne kadar birseyler yaptıkça kafama iyice kazidigimi ve zorlasiyortiriyormusum gibi düşünüyorum artik o yüzden Dua ile tevekkülle, sabırla stres yapmadan beklemeyi istiyorum belki kendiliğinden gelir aklimda olmadigi an diye düşünüyorum. Öyle olur umarım ❤
Adet bitiminden 2 gün sonra başlamıştım canım benGünaydın kızlar,
Bugün iğnenin 20 günüydü gelmezse kan verecektim ama yarım saat önce ağrı ile tamam bu sefer oldum dedim uykumdan uyandırdı öyle bir ağrı ki hemen baktım gelmiş. Bu ay da olmadı nasip kısmet artık önümüzdeki aya bakıcaz. Siz adet sancısında ne yapıyorsunuz? Bir de soğan kürüne şimdi mi başlayacağım adet bitince mi? Bilgisi olan var mı?
Allah razı olsun canim benim onuda yaptım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tez zamanda Nasip eder Dua'mizi yasarken buluruz kendimizi insaAllah canim benimHacet namazı denemelisin
Çok doğru canım kimin Dua'si kabul olur bilinmez. Hele sen dertli gönüllerden Dua iste.. Senden de Allah razı olsun canim benim. AminnnHep derim, tekrar diyorum. Birbirimize dua ede ede olacak bu iş. Birbirimizi hiç görmeden aynı kaderi paylaşıp aynı şeyleri hissedip birbirimiz için en güzel duayı da biz edebiliriz ancak. Hepinizden Allah razı olsun.Allah kalbinizden geçen tüm dualarınızı siz dilemeden kabul etsin.
Hayırlısı buymuş canım. İnşallah önümüzdeki ay nasip olur.Günaydın kızlar,
Bugün iğnenin 20 günüydü gelmezse kan verecektim ama yarım saat önce ağrı ile tamam bu sefer oldum dedim uykumdan uyandırdı öyle bir ağrı ki hemen baktım gelmiş. Bu ay da olmadı nasip kısmet artık önümüzdeki aya bakıcaz. Siz adet sancısında ne yapıyorsunuz? Bir de soğan kürüne şimdi mi başlayacağım adet bitince mi? Bilgisi olan var mı?
Günaydın.canimmmmGünaydın ballarım
Günaydın canımGünaydın ballarım
Ay kurban olurum Rabbim ne güzel bir duygudur şu annelikVallamı yasabahtan beri bi tuhafım heyecandan yemek bile yiyemedim
Allah affetsin diyelimAy biri 14 haftalık düsük yapmak istiyorum diye konu acmis cildiriciym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?