senin var zaten silik cizgi demek hersey demek aah ahhhBende de ateş yokama afedersin iki gündür ishal olmuşum burdan okudum kiminde hamilelik belirtisiymiş bu
İnşaallah ya hakkımda hayırlısı olsunsenin var zaten silik cizgi demek hersey demek aah ahhh
oagrilar bendevar hepyaaİnşaallah ya hakkımda hayırlısı olsunadetten önceki belirtilerim hiç geçmedi ya hala kasıklarım ağrıyor sızlıyor batma oluyor en çokta sağ kasıkta batıyo jeletle kesip kaçıyolar sanki rahmimde ağrıyor anlamadım neden böyle
Bende tek bu ay oldu bu ağrılaroagrilar bendevar hepyaa
Kargo ücreti aliolar demi canmSurelab markasi n11den aldim 10 tanesi 14 lira filandi.
Ücretsiz kargoydu.Kargo ücreti aliolar demi canm
Ama kartla ödüyorsun demi o siteler öle kartı olmayan ne etsin yawww,Ücretsiz kargoydu.
Kart kullanmiyonuz mu hic canim kredi karti sart degil normal banka karti da olur. Ben her seyimk internetten alirim her sey daha ucuz oluyo cunku.Ama kartla ödüyorsun demi o siteler öle kartı olmayan ne etsin yawww,
Merhaba cnm bekliyorum test yapamdim dun yaptım negatifti kafamdan atmaya calisiyorum diyete spora başlayacağım 3 km yürüyorum hergun :) kendimi salmisim 8 kilo almışım
3 km çok güzel. Ben de yürüyeyim diyip diyip aylardır oturuyorum.Merhaba cnm bekliyorum test yapamdim dun yaptım negatifti kafamdan atmaya calisiyorum diyete spora başlayacağım 3 km yürüyorum hergun :) kendimi salmisim 8 kilo almışım
Bende gördüm canım 2 gün önce falandı hata annem dedim o da bakmış atmış banaRüyamda iki göğsümden de sütler akıyodu göğsümü sıktığımda ise sütler fışkırıyordu aa ben hamileyim diyordum atletimden süt kokusu geliyordu anlamına baktım hayırlısı olsun inşallah ama ben çok etkilendim rüyamdan
Ay biri 14 haftalık düsük yapmak istiyorum diye konu acmis cildiriciym.
Benim halen bişey yok bekliyorum geçen ay kimyasal yaşadim ondanmi geçikti bilmiyorum ama iki test yaptim 5 liraliklardan bikaç saat sonra silik çikti ama anlamadim ne bilim
Tekrar yumurtlama. Klomen kullanmış mıydın?Kızlar selamlar. Ben ayın 6sinda pik gördüm sonrasında silinir gibi oldu bugün yine bu şekilde çıktı. Kafam karıştı sizce nedir?
Oyle mi diyorsun.Hayır kullanmadım henüz doğal yollardan deniyorum.Tekrar yumurtlama. Klomen kullanmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?