Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin var zaten silik cizgi demek hersey demek aah ahhh
İnşaallah ya hakkımda hayırlısı olsun adetten önceki belirtilerim hiç geçmedi ya hala kasıklarım ağrıyor sızlıyor batma oluyor en çokta sağ kasıkta batıyo jeletle kesip kaçıyolar sanki rahmimde ağrıyor anlamadım neden böyle

Ama kartla ödüyorsun demi o siteler öle kartı olmayan ne etsin yawww,
Kart kullanmiyonuz mu hic canim kredi karti sart degil normal banka karti da olur. Ben her seyimk internetten alirim her sey daha ucuz oluyo cunku.

Merhaba cnm bekliyorum test yapamdim dun yaptım negatifti kafamdan atmaya calisiyorum diyete spora başlayacağım 3 km yürüyorum hergun :) kendimi salmisim 8 kilo almışım
3 km çok güzel. Ben de yürüyeyim diyip diyip aylardır oturuyorum.

Rüyamda iki göğsümden de sütler akıyodu göğsümü sıktığımda ise sütler fışkırıyordu aa ben hamileyim diyordum atletimden süt kokusu geliyordu anlamına baktım hayırlısı olsun inşallah ama ben çok etkilendim rüyamdan

Eklentiler

• FF427D08-579B-4F53-A62E-A4C1287ECFDC.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 30
Bende gördüm canım 2 gün önce falandı hata annem dedim o da bakmış atmış bana ama ben bugün regl oldum

Canim valla benim halen gelmedi bekliyorum acaba geçen ay kimyasal yaşadim ondanmi geçikti iki tane test yaptim 5 liraliklardan ertesi gün silik bi çizgi çıkta kafam iyice karişti

Kızlar selamlar. Ben ayın 6sinda pik gördüm sonrasında silinir gibi oldu bugün yine bu şekilde çıktı. Kafam karıştı sizce nedir?

Eklentiler

• 20200215_140535.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…