Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğnenin 1. Günü sırf çift çizgiyi görebilmek için yaptım nasıl güzel bi duyguydu 14. Günde de hayırlısıyla inşallah bu çizgileri görürüm görürüz

Eklentiler

• 9C33BBB0-9A2A-4603-B9A0-6A67AB92D29F.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
merve günaydın canım. Senin testler ne alemde yaptın mı bugün? Benimki bugün çok silik çıktı nerdeyse görünmüyor

Kızlar bu ay bekliyorum umutluyum ama doktor bu ay olmazsa eşine sperm testi yapalım dedi şimdi aklım karıştı acaba eşimde mi sorun var diye bende önceki aylar hamilelik belirtileri vardı ama sonuç hüsran,ilk defa bu ay ciddi ciddi istedik ama olmazsa sayım yaptırsak mı geriliyorum düşündükçe

14-15 Şubat şansım inşallah tutar allahım sen çok büyüksün

Eklentiler

• 24C2F6AA-5D31-483E-AB17-D998AAB2C4DF.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 057CE55E-ED1E-485A-8752-6BB1EB6DB1CE.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 20
Biz de henüz hsg ve sperm testi yaptırmadık olmazsa yaptırcaz. Sorun bende mi onda mi ya da sorun diye adlandirmak pek dogru degil. Doktorlarimizi dinleyelim ne derlerse yapalim Allah nasip edecek insallah en dogru zamanda

Neden geriliyosun ki ne güzel doktorun istemiş bizde hiç bi doktor istemedi ama eşim kendi ben gidip yaptırcam en azından bi sıkıntı varsa görmüş oluruz dedi gitti bence yaptırsın en azından daha bi rahat olursunuz çünkü her ay adeti görünce insanın kafasında beliriyo ee o zaman sorun kocamda mı diye bence stres yapma gitsin yaptırsın spermiyogram testinş

İnşllah 4-5 gün sonra çıkar çizgin kuzum sen iğneyi yaptın 36. Saati değerlendirdim başka ertesi günleri nasıl denedin gün aşırı mı her gün mü
36. saat cumartesi idi pazar da olsun dedi doktor sali persembe seklinde yazdi uydum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…