Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamlar. Ben ayın 6sinda pik gördüm sonrasında silinir gibi oldu bugün yine bu şekilde çıktı. Kafam karıştı sizce nedir?
Eski testler duruyorsa karşılaştıralım. Nadir de olsa iki kere yumurtlama olabiliyormuş

Kart kullanmiyonuz mu hic canim kredi karti sart degil normal banka karti da olur. Ben her seyimk internetten alirim her sey daha ucuz oluyo cunku.
Eşime söylemek istemiyorum canm gerek yok der ne acelen var der çocuk için zaman der

Bugün tam olarak tembellikte zirve yaptım akşama kadar yattım. Ki 11'i geçerken kalkmistim. Aksama da misafirlige gidicez yemek derdim de yok.

Bugün tam olarak tembellikte zirve yaptım akşama kadar yattım. Ki 11'i geçerken kalkmistim. Aksama da misafirlige gidicez yemek derdim de yok.
Bende bugün malak gibiyim namazımı zor kıldım perşembe akşamı kuran okuyamamıştım üstüme öküz oturmuştu okudum ama hala başım ağrıyo bide akşama misafirim var her gün misafir ağırlıyorum bu ara

Leslie 3 mil youtubede bir bayan güzel oldugun yerde yürütüyor seni
Ne cahilim bu konularda bi bakayım canım. Dışarı çıkmam lazim temiz havada yürümem lazım ama tembellik illetine sahibim bir süredir. Kendimi dışarı atınca çok yürürüm az bi işim bile olsa girmeme gerek kalmayan sokaklara bile giriyorum yürümekten gocunmam ama bu işlemi başlatamıyorum. Ve yürüyüş için sahil bandı da yakın

Annemin de hergün misafiri olur.

Herkese merhaba yeni üye oldum 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun

Dinlenmen gerek diye biliyorum canım. Doktorun demedi mi öyle bir sey. Çok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…