Cnm dışarı çıkarmıyorsan da leslia yap3 km çok güzel. Ben de yürüyeyim diyip diyip aylardır oturuyorum.
Eski testler duruyorsa karşılaştıralım. Nadir de olsa iki kere yumurtlama olabiliyormuşKızlar selamlar. Ben ayın 6sinda pik gördüm sonrasında silinir gibi oldu bugün yine bu şekilde çıktı. Kafam karıştı sizce nedir?
Benim de bu ay iki kez yumurtlama oldu farklı dönemlerde 1 hafta arayla. Ama ben ilaç kullandım ondandır dedim. Normal şartlarda da olabiliyor nadirenEskiler bu sekilde
Bana yumurtlama yeni olacak gibi geldi, onceki tam koyu olmamışEskiler bu sekilde
Neyse değerlendiririm artık kısmet bat a 7 gün var. Teşekkür ediyorumBana yumurtlama yeni olacak gibi geldi, onceki tam koyu olmamış
Eşime söylemek istemiyorum canm gerek yok der ne acelen var der çocuk için zaman derKart kullanmiyonuz mu hic canim kredi karti sart degil normal banka karti da olur. Ben her seyimk internetten alirim her sey daha ucuz oluyo cunku.
Leslia ne canısıCnm dışarı çıkarmıyorsan da leslia yap
Selamlarr
Ben de dün sabah çat iğnesi yaptım bakalım 12 gün sonra ne olacakBende gördüm canım 2 gün önce falandı hata annem dedim o da bakmış atmış banaama ben bugün regl oldum
Bende bugün malak gibiyim namazımı zor kıldım perşembe akşamı kuran okuyamamıştım üstüme öküz oturmuştu okudum ama hala başım ağrıyo bide akşama misafirim var her gün misafir ağırlıyorum bu araBugün tam olarak tembellikte zirve yaptım akşama kadar yattım. Ki 11'i geçerken kalkmistim. Aksama da misafirlige gidicez yemek derdim de yok.
Leslie 3 mil youtubede bir bayan güzel oldugun yerde yürütüyor seniLeslia ne canısı
Leslie kadın cnm bitane YouTube da gir sporcu yani Leslie ile 2 mile yaz çıkar evde çok güzel kalori yaktryo çok seçenek var zatenLeslia ne canısı
Unutmusum bebegim sorrySelamlarrpersembe gunu regli oldumdu bu ay tam gaz aranizdayimm
Ne cahilim bu konularda bi bakayım canım. Dışarı çıkmam lazim temiz havada yürümem lazım ama tembellik illetine sahibim bir süredir. Kendimi dışarı atınca çok yürürüm az bi işim bile olsa girmeme gerek kalmayan sokaklara bile giriyorum yürümekten gocunmam ama bu işlemi başlatamıyorum. Ve yürüyüş için sahil bandı da yakınLeslie 3 mil youtubede bir bayan güzel oldugun yerde yürütüyor seni
Annemin de hergün misafiri olur.Bende bugün malak gibiyim namazımı zor kıldım perşembe akşamı kuran okuyamamıştım üstüme öküz oturmuştu okudum ama hala başım ağrıyo bide akşama misafirim var her gün misafir ağırlıyorum bu ara
Gerizekalimiymi o arkdas acaba dusurecegin cocugu yapmasaydin bbasi iiidide cocugu kotumuymus herseyi biyor yapiyirda istemeyecegi cocugu yapmamayi bilmiyormuymu actiryolar agzimiAy biri 14 haftalık düsük yapmak istiyorum diye konu acmis cildiriciym.
Dinlenmen gerek diye biliyorum canım. Doktorun demedi mi öyle bir sey. Çok gecmis olsun.Herkese merhaba yeni üye oldum 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?