Acma kiz agziniGerizekalimiymi o arkdas acaba dusurecegin cocugu yapmasaydin bbasi iiidide cocugu kotumuymus herseyi biyor yapiyirda istemeyecegi cocugu yapmamayi bilmiyormuymu actiryolar agzimi
Allahtan korksun biraz delirdim resmen aaaa aptal sey bn dusmesin allahim kucağıma saglikli bir sekilde die dua ediyom o aldicam dio bulamadm bulsam daha cok seyler diyecgm deAcma kiz agzini
Saol canım doktor yumurtan var hamile kalabilirsin dediDinlenmen gerek diye biliyorum canım. Doktorun demedi mi öyle bir sey. Çok gecmis olsun.
Hamile kalabilirsin dediyse zararsıx bir fitil vermistir ben de iki ay kullandim yara vardi gebelige engel degil demisti.Ama fitil kullanırken Nasıl hamile kalabilirim
Bende de olmustu.Kizlar igneden 4 5 gun sonra akinti olur mu bnm var biraz ama cok dgil
Yanlış anlamazsan fitili ilişkiden önce mi yoksa sonra kullandın ben dün kullandım ilaç kokusu ta burnumdan çıktı çok fena oldum ilişkide olmadı tabiHamile kalabilirsin dediyse zararsıx bir fitil vermistir ben de iki ay kullandim yara vardi gebelige engel degil demisti.
Sonra canım en son yatarken kullandim yattim gunde 1 taneydiYanlış anlamazsan fitili ilişkiden önce mi yoksa sonra kullandın ben dün kullandım ilaç kokusu ta burnumdan çıktı çok fena oldum ilişkide olmadı tabi
Bu ayda olmyacak die korkyom acikcasi onceki gebeliklerim birbirinden farklıydı belirtiler o yuzden bilemiyorumBende de olmustu.
Evet bende günde bir tane kullanıcam ama aksilik yumurtlama günlerim fitil o kadar etki yaptı ki bende sperme zarar verir diye korkuyorumSonra canım en son yatarken kullandim yattim gunde 1 taneydi
Korkma canım boşuna tedirgin olma. Allah nasio ettiyse olur her türlüEvet bende günde bir tane kullanıcam ama aksilik yumurtlama günlerim fitil o kadar etki yaptı ki bende sperme zarar verir diye korkuyorum
Hadi inşallah gelir bebişinBen de dün sabah çat iğnesi yaptım bakalım 12 gün sonra ne olacak
doktor mu soyledi oyle
Selam kızlar,
Geçen ay çatlatma iğnesinin 17.günü bu ay ise 20.günü regl oldum. Yani bugünden 14 gün geriye gidersem şubatın 2 sine denk geliyor. 27 sinde iğne oldum iğneden 36 saat sonra çatlar diyorlar ama benim 7.gün çatlamış oluyor? Nasıl mümkün olabilir anlamadım.
Yok doktor demedi. Doktoruma sorucam ama bikgisi olan varsa diye yazdımDoktormu soylems oyle
Amin inşallah hepimize dua ediyorum valla sürekli. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahHadi inşallah gelir bebişin
Aminnn aminnn inşallahAmin inşallah hepimize dua ediyorum valla sürekli. Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?