• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba yeni üye oldum 6 Ocak ta 18+1 düşük yaptım şimdi yine hamile kalmak istiyorum ama idrar yollarından enfeksiyon almışım doktor bana mixovul Adlı bir ilaç verdi bu ilacı kullanıp ilişki giren var mı Yumurtlama günlerim lütfen yardımcı olun:KK43:
Merhabalar bir dönem ben de kullandım aynı ilaçtan ama benim doktorum fitil bitene kadar ilişki yok demişti o sekilde kullanmıştım. Gece uyumadan evvel kullanıyordum.

Merhabalar bir dönem ben de kullandım aynı ilaçtan ama benim doktorum fitil bitene kadar ilişki yok demişti o sekilde kullanmıştım. Gece uyumadan evvel kullanıyordum.
Bana doktor hiçbirşey demedi dün kullandım ilişkide olmadı tabi ilaç 7 tane Benim yumurtlama günlerim bilmiyorum ne olacak

Selam kızlar,
Geçen ay çatlatma iğnesinin 17.günü bu ay ise 20.günü regl oldum. Yani bugünden 14 gün geriye gidersem şubatın 2 sine denk geliyor. 27 sinde iğne oldum iğneden 36 saat sonra çatlar diyorlar ama benim 7.gün çatlamış oluyor? Nasıl mümkün olabilir anlamadım.
Bence reglin gecikmesi direk catlamanin gecikmesiyle bağlantılı değil. 🤷🏻‍♀️

Rabbim bu duyguyu hepinize yaşatsın inşallah çok güzel bir duygu umarım hepinizin kucağında tatlı minik bebişleriniz nasip olur 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ben yeni düşük yapmış biri olarak yine bebek istiyorum 🥰🥰tabi herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı 🤲🏻
İnşallah canısı 🤩🤩🤩

Kizlar oluyom galiba hakkınızı helal edin dehser kasigim aryo lan bn hmileliklerimde boyle aci gormedm (dusukledeki haric ) 😩😱😭

Bebeklerim duaya gelir misiniz?

Tez zamanda geçsin ağrısı 🙏🏿

Back
X