Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasılma mı bilmiyorum ama Benimkinin kafası orda eminim ki tam hissettiğim yere doktor ultrasonu koyduğu anda bak kafası tam olarak burada dedi, hatta rahim ağzına ve rahim uzunluğuna da baktı doktor, riskli gebelik geçirdiğim için, rahim kapalı uzunlukta iyi şu anda kasılmayı ya da sancıyı düşündürecek bir durum yok dedi.
Hareketli bir işte çalışıyorum ben kaç kere oluyor hiç bilemedim o yüzden yarına randevu aldım artık neye bakıcaksa baksın bakalım doktorum aklımda kalacağına
Bence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorum
Bence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorum
Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyim
Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyim