• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ben de kafası diye düşünüyorum ama kasılma böyle bir şeymiş sanırım ne işi var ki kafalarının orada
Kasılma mı bilmiyorum ama Benimkinin kafası orda eminim ki tam hissettiğim yere doktor ultrasonu koyduğu anda bak kafası tam olarak burada dedi, hatta rahim ağzına ve rahim uzunluğuna da baktı doktor, riskli gebelik geçirdiğim için, rahim kapalı uzunlukta iyi şu anda kasılmayı ya da sancıyı düşündürecek bir durum yok dedi.

perşembe randevu aldım bakalım tam 31. hafta oluyorum. bakalım nst diyecek mi doktor heyecanlıyım :)

Tabii ki sizi de bilgilendiririm bu şey neymiş tam anlamak istiyorum her seferinde korkamam
Bence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorum 😔

Bana nst için 32 dedi doktorum gidince önce nst ye bağlanıp sonra doktora muayene olacakmışım randevu saatinden yarım saat önce gel dediler

Bence de giderek en iyisini yapıyorsun, insan ne olduğunu bilmek istiyor tabii ki. Ben endişe etmeyin diye yazdım ama açıkçası benimde aklım karıştı acaba kasılma olabilir mi diye. Ki perinatolog Prof. kontrollüyüm. Ona rağmen ister istemez bazen evham yapıyorum 😔
Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyim 😂

Açıkçası sağdan soldan okuduklarımdan çıkardığım derse göre şüpheye düştüğüm an doktora giderim çevremdekiler ve doktorun ne düşündüğü şu son dönemlerde hiç umrumda değil iş arkadaşlarım da biraz evhamlı olduğumu düşünüyor ama onlar da bu durumlarda olsun ama evde yatsın gitmesin doktora ne diyim 😂
Sağlıkla gelsin bu bebişler yoksa bizi kalpten götürecekler. ☺️

Back
X