Cetrodite yi Cumartesi akşam 18.30 da oldum gece 23.00 da çatlatma iğnesi oldum canım pazar günü hiç bir ilaç kullanmadım pazartesi sabah aç karnına hastaneye gittim sabah 08.30 daTeşekkürler bilgi için anestezi altında rahat bir süreç demekki. Benim ilk denemem. Merak ettiğim birşey daha var cevaplarsan sevinirim canım; çatlatma iğnesinin olduğu gün yumurta geliştiren iğnelerden vuruluyor mu?
Cetrodite yi Cumartesi akşam 18.30 da oldum gece 23.00 da çatlatma iğnesi oldum canım pazar günü hiç bir ilaç kullanmadım pazartesi sabah aç karnına hastaneye gittim sabah 08.30 da
Teşekkürler çarşamba çatlatma iğnesi olacak benim. Diğer geliştirici ilaçtan sipariş vermedim kullanılmıyor gibi gelmişti merak etmiştim. Düşündüğüm gibiymiş. Zamanı gelince hemşire söyleyecek aslında ama insan merak ediyor :)
Bir tatlı kaşığı içtim sbh aç karnına hemen işe yaradı hemşireye de ddm en iyisini yapmışsın dediEvet canım çok zor ben ilkinde kabız oldum çok kötüydü ilk günler sonradan biraz düzeldi şimdi gene aynı iğneler yapıyor zeytinyağı ne kdr içtin canım
Aslında en kolayı transfer ama ben çok kasilan biriyim muayenede bile ona rağmen iyi geciyo. İçeri giriyorsun 5dk bile surmuyo muayene gibi düşün speklum takiyo ilacliyo acı szi yok direk içeri girip birakiyo bebisleri bitti gitti.Merhabalar,öncelikle hayırlı olsun. Transfer hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz lütfen? Hiç bir fikrim yok bu konuda.
Bende öyle yapayım ozaman içeyimBir tatlı kaşığı içtim sbh aç karnına hemen işe yaradı hemşireye de ddm en iyisini yapmışsın dedi
Peki transfer işlemi öncesi ve sonrası ilaç kullanılıyor mu? Bide "sadece transfer"süreci ne kadar sürüyor?Aslında en kolayı transfer ama ben çok kasilan biriyim muayenede bile ona rağmen iyi geciyo. İçeri giriyorsun 5dk bile surmuyo muayene gibi düşün speklum takiyo ilacliyo acı szi yok direk içeri girip birakiyo bebisleri bitti gitti.
medikal park sen orange dimi benimki karsiyakaNerde tedavi görüyorusuun
bende perşembe canim hep yakın yakın oluyoruzCumartesi olurum sanırım canım diğeri tedavide 5. Gün embriyosuydu
canim kuru kayısı ye ve su iç bol bolEvet canım çok zor ben ilkinde kabız oldum çok kötüydü ilk günler sonradan biraz düzeldi şimdi gene aynı iğneler yapıyor zeytinyağı ne kdr içtin canım
Hayır canım irenbeye gidiyorum Alsancaktamedikal park sen orange dimi benimki karsiyaka
Evet canım şuan yiyiorumcanim kuru kayısı ye ve su iç bol bol
irenbe yazmaya calismistimHayır canım irenbeye gidiyorum Alsancakta
3 gün uyguluyor eşimKızlar yumurtaların toplanması işleminde erkeğin perhizi için 6. gün çok mu? 2-4 arası yazıyor genelde doktora sormayı da unuttum. Siz kaç gün ayarladınız
Benim bildiğim de 3 günden sonra kalite düşüyor o yüzden tam 3 gün isterler geneldeKızlar yumurtaların toplanması işleminde erkeğin perhizi için 6. gün çok mu? 2-4 arası yazıyor genelde doktora sormayı da unuttum. Siz kaç gün ayarladınız
teşekkürler, eşim yanımda değil onunla ilgili bir şey sormak hiç aklıma gelmiyor doktorun yanındayken :)3 gün uyguluyor eşim
Canım transfere çok mı sıkışık girdin ne zaman tuvalete kalktın ben ilkinde çok sıkışıktım 50 dakla yattım gittim tuvalete sen naptınBenim bildiğim de 3 günden sonra kalite düşüyor o yüzden tam 3 gün isterler genelde
Bizim hastanede hemşire var kullanacağımı ilaçları anlatıyor o her şeyi söylüyorteşekkürler, eşim yanımda değil onunla ilgili bir şey sormak hiç aklıma gelmiyor doktorun yanındayken :)
İkinci çok zordu baya sıkışık gittim mecbur sürgü kullandım o zmn. Ama şimdi çok rahattı çünkü çok bekledim hep boşalttım azar azar içeri girdim sıkışık bile değildim Bi bardak daha boşalt dedi ona rağmen yani iyice gerip azar azar boşalt derim çözdüm olayı benCanım transfere çok mı sıkışık girdin ne zaman tuvalete kalktın ben ilkinde çok sıkışıktım 50 dakla yattım gittim tuvalete sen naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?