ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Kızlarr bende opu oldum geldim çok şükür 12 yumurta toplanmış bakalım kaçı döllenecek ne zaman transfer diyecekler

Kızlarr bende opu oldum geldim çok şükür 12 yumurta toplanmış bakalım kaçı döllenecek ne zaman transfer diyecekler
Hadi bakalım hayırlı olsun güzelce bol bol döllensinler :) Benim de cuma toplanacak gibi görünüyor dedi bugün doktor. Nasıl geçti seninki biraz bahseder misin?

Hadi bakalım hayırlı olsun güzelce bol bol döllensinler :) Benim de cuma toplanacak gibi görünüyor dedi bugün doktor. Nasıl geçti seninki biraz bahseder misin?
Benim 2. Tüp bebek tedavim aynı yerde aynı doktor yaptı yine . Diğerinde 8 yumurtam toplanmıştı bunda 12 yumurta topandı bu ay çok fazla kuru incir yedim ben ona bağlıyorum fazla toplanmasını Diğerinden farklı olarak türk sanat müziği ile uyuttular beni sabah 8.30 da gitmiştim hastaneye uykum vardı zaten müzikte tuzu biberi oldu sonra ameliyathane ye geçtim orda da kulağımda müzik vardı . Cuma günü okadar dikkat etmeme rağmen grip oldum Anestezi doktoru uygun gördü çok şükür toplama yapılır dedi sonra uyudum uyandığımda odadaydım. Bu defa toplamadan sonra serum takmışlar ilk denemem de serum takmamışlar. Sonuç olarak ağrım sızım hiç bir şeyim yok çok şükür sadece dün gece saat 3 gibi sağ kasığımda aşırı ağrı oldu ve yumurtaları hissettim resmen . Sizin ilk denememi olacak

Evet olabilir varsa vermemiştir ben günde 4tane alıyom estrofomi progestan bide 3 tane yumurtalar toplandı dimi bu ay yaparlar ozaman transferi
Aralıkta toplanmıştı. Senin ne zaman transfer

Bnm de geçen kimyasal da göğüslerim agrimisti bunda yok bsy şimdilik sadece Bi tokluk var karnımda gaz sksmasi gibi ama wcye de çıkıyorum çözemedim. Belim ağrıyo bide başka bsy yok kasik ağrısı ilk hamilelikte de olmamıştı 3 gün sonra yapcm test sabirrr

Bende oldum kuzum iki ay önce histeroskopiyle Rahime çizik atıldı sen ne zaman oldun
Bnm ilk dusukten sonra haziranda düşük yaptım ağustos kanama bitti o zmn oldum sol tüpüm tikaliydi ondan istedi yapalım diye ama bsy çıkmadı açık çıktı o da. Çizik attı sadece sonraki ay 2. Transfer oldu zaten. İnş ise yaramistr çok korkuyorum

Hadi geçmiş olsun çok güzel toplanmış şimdi bekle bakalım tlfn gelsin durumları neler

Hayırlı olsun canım döllensinler güzelce inşAllah taze transfer mi olacak dondurulmuş mu

Hadi canım inşAllah sıkı sıkı tutunmuşlardır benim bu iğneden sonra biraz kabızlığım başladı bugün yarın dahada artar diye düşünüyorum kayısı yemeye başlayın bugün ilaç istememe gerek var mı doktordan sen kullunoyormusun kabızlık için

Ayy inşalllah kuzum ya bende aynı kasımda çizik atıldı inşallah faydası olur bize bende çok korkuyorum o test günü yıkılmak istemiyorum

Ben hayatımda ilk kabızlığı bu hafta yaşadım inan ki transferden önce ki gün zeytinyağ içtim şükür çözdüm olayı ama hala aynıyım doktor dubhalac kullanabilirsin dedi aldım onu da içiyorum sbh dikkat et sıvı beslen çok zormuş kabızlık

Evet canım çok zor ben ilkinde kabız oldum çok kötüydü ilk günler sonradan biraz düzeldi şimdi gene aynı iğneler yapıyor zeytinyağı ne kdr içtin canım

Teşekkürler bilgi için anestezi altında rahat bir süreç demekki. Benim ilk denemem. Merak ettiğim birşey daha var cevaplarsan sevinirim canım; çatlatma iğnesinin olduğu gün yumurta geliştiren iğnelerden vuruluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…