Beni dediğim gibi yatiriyolar hep transferden 1.5 saat sonra eve giderken çıktım ben wcye çok sksk degildimCanım bana hiç demediler öyle düz yatıyorum ayaklarımı karnıma çektim tuvalete ne zaman çıktın canım sen
Benim 40dakka olmuştur canım yarım saat yeter tedbir amaçlı dediler ben çıkıyım tutamıcam daha fazla inşAllah bşey olmazBeni dediğim gibi yatiriyolar hep transferden 1.5 saat sonra eve giderken çıktım ben wcye çok sksk degildim
geçmiş olsun canım bunu da atlattın artık beklemesi kaldıBenim 40dakka olmuştur canım yarım saat yeter tedbir amaçlı dediler ben çıkıyım tutamıcam daha fazla inşAllah bşey olmaz
Olmaz olmaz ben ikinci de yarım saatte yaptım yatarkenBenim 40dakka olmuştur canım yarım saat yeter tedbir amaçlı dediler ben çıkıyım tutamıcam daha fazla inşAllah bşey olmaz
Hayırlısı olsun opu etkileri iki gün suruyo en fazla bnm 23 toplandı hiç ağrı sızı şu toplama olmadı ohss riskim vardı bide az buçuk oldum galiba bsy demedi doktor ama olmadı ağrı şu iç canım bol bol geçer merak etme. İnş kaliteli embriyon gitsin 5. GuneSelamlar,
Ben ikinci tüp bebek tedavimi görüyorum. 3 gün önce (Cumartesi) OPU yapıldı, karnım hala çok şiş ve agrım var, umarım çoğalmaz. Bu arada 14 yumurta toplandı, 9'una işlem yapıldı, 7'si döllendi, bugün de (3. gün) 6 adet embriyom kalmış. Beşinci güne kadar bekleyeceğiz dediler. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
Sağolasın canımgeçmiş olsun canım bunu da atlattın artık beklemesi kaldı
AminSelamlar,
Ben ikinci tüp bebek tedavimi görüyorum. 3 gün önce (Cumartesi) OPU yapıldı, karnım hala çok şiş ve agrım var, umarım çoğalmaz. Bu arada 14 yumurta toplandı, 9'una işlem yapıldı, 7'si döllendi, bugün de (3. gün) 6 adet embriyom kalmış. Beşinci güne kadar bekleyeceğiz dediler. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
Valla yaptım bende canım okdr rahatladım ki anlatamam ohhhh.Olmaz olmaz ben ikinci de yarım saatte yaptım yatarkenyeter yap sen için rahat olsun hayırlısi olsun insallahh seninle olsun bebisler
Hayır canım 3.gün embriyosu oluyor 5.güne gidemeyebilir diye kaliteli olanları dondurmuşlardırkızlar birşey sorucam benim 4 yumurtamı 3. günde dondurdular o zaman kalitesizmi oluyo niye 5.beklemiyorlar sizce
Gelişime göre hücre bölünmesi iyi olmazsa 5. Gune gidememe riski var. Elinde hiç embriyo kalmayabilirdi bu yüzden 3. Gün donduruyor ki transferde sen sahiplenip gelişimini sağla diye. Garantiye aliyolar yani kötü dgl merak etmekızlar birşey sorucam benim 4 yumurtamı 3. günde dondurdular o zaman kalitesizmi oluyo niye 5.beklemiyorlar sizce
Haydi bklm bekleyiş başladı 3. Günüm şuan hc belirti de yok Bn hc yaşamıyorum belirti ztn de ümidim kırıldı bugün bnm nedenseValla yaptım bende canım okdr rahatladım ki anlatamam ohhhh.inşAllah sıkı sıkı tutunsunlar bize bebişlerimiz
Yok canım hiç ümidini kesme daha sonuca zaman var belirtisiz pozitifi gören çok var daha çok erkenHaydi bklm bekleyiş başladı 3. Günüm şuan hc belirti de yok Bn hc yaşamıyorum belirti ztn de ümidim kırıldı bugün bnm nedense
Bende de oluyor o bi an ümitli bi an ümitsizlik sürekli değişiyor psikolojimHaydi bklm bekleyiş başladı 3. Günüm şuan hc belirti de yok Bn hc yaşamıyorum belirti ztn de ümidim kırıldı bugün bnm nedense
Hayır canım 3.gün embriyosu oluyor 5.güne gidemeyebilir diye kaliteli olanları dondurmuşlardır
ya o kadar korkuyorum kötü birşey söylüüycekler diye transfer zamanına kadar bişey sormak istemiyorum burdan okuyorum sürekliHaydi bklm bekleyiş başladı 3. Günüm şuan hc belirti de yok Bn hc yaşamıyorum belirti ztn de ümidim kırıldı bugün bnm nedense
Aynen öyle Bi an var diyorum bi an gdyo bütün moralimBende de oluyor o bi an ümitli bi an ümitsizlik sürekli değişiyor psikolojim
Yok korkma bk bzm de üçüncü denemeler korkulacak bisey cikiyo elbet ama tedavi bu öyle düşün. İnşallah hayırlısı olsun de hakkındaya o kadar korkuyorum kötü birşey söylüüycekler diye transfer zamanına kadar bişey sormak istemiyorum burdan okuyorum sürekli
Bende öyleyim bi var bi yok bi hissizim negatifi düşünmek bile mahvediyo herşeyi hissederim bunun hakkında yok yani kesin birşey hissedemiyorumAynen öyle Bi an var diyorum bi an gdyo bütün moralim
Korku hep var bu süreçte olumluyu alıp elimize alana kadar herşeyden korkacaz malesef ki ...ya o kadar korkuyorum kötü birşey söylüüycekler diye transfer zamanına kadar bişey sormak istemiyorum burdan okuyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?