ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

ayyy denycem canım ya hiçte sevmem çiş tutmayı tutamam zaten yapmam lazım illaki offf onun stresine girdim şuan sıkışık girilmeyince noluyor ki yarın 2 de transferim

teşekkürler, eşim yanımda değil onunla ilgili bir şey sormak hiç aklıma gelmiyor doktorun yanındayken :)
Zaten doktorun yanıma girince insan bütün soracağı soruları unutuyor 3.gün canım

ayyy denycem canım ya hiçte sevmem çiş tutmayı tutamam zaten yapmam lazım illaki offf onun stresine girdim şuan sıkışık girilmeyince noluyor ki yarın 2 de transferim
Benim sabah olurdu hep 2de oldu bu sefer çok bekledim. Sağ salim alda gel bebislerini tutucaz napalim artık olsun diye neler yapıyoz çabalarımızi görsün rabbim

Zaten doktorun yanıma girince insan bütün soracağı soruları unutuyor 3.gün canım
Senin ne zamandı transfer, sıkışık olmanın sebebi karından ultrasonla baktıkları için diye biliyorum yerleştirme yaparken. Sıkışık olursa görüntü almak kolaylaşıyor sanırım hamileyken de öyle istemişlerdi hep sıkışık gel şeklinde.

Benim sabah olurdu hep 2de oldu bu sefer çok bekledim. Sağ salim alda gel bebislerini tutucaz napalim artık olsun diye neler yapıyoz çabalarımızi görsün rabbim
Aynen kuzum aynen yeterki olsunda herşeye razıyız Allah’ım bu son olsun bizleri için hep dua ediyorum hepimize sen de hissiyat varmı kendinle ilgili içine doğan birşey canım

Evet ultrasonda saha iyi görünmesi içinmiş napalım sıkışmaz mecbur benim yarın transferim

Canım iyi geçti yarım saat oluyor çıkalı çok sıkışığım yarım saat sonra gidebilirsin dediler
Önce sola yaptırıyorlar beni yarim saat sonra yarım saat sırt üstü sonra çıkış veriyolar

Önce sola yaptırıyorlar beni yarim saat sonra yarım saat sırt üstü sonra çıkış veriyolar
Canım bana hiç demediler öyle düz yatıyorum ayaklarımı karnıma çektim tuvalete ne zaman çıktın canım sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…