İkinci çok zordu baya sıkışık gittim mecbur sürgü kullandım o zmn. Ama şimdi çok rahattı çünkü çok bekledim hep boşalttım azar azar içeri girdim sıkışık bile değildim Bi bardak daha boşalt dedi ona rağmen yani iyice gerip azar azar boşalt derim çözdüm olayı benhastaneden çıkarken yaptm Bi dha sen sbh gidiyosunnn
Zaten doktorun yanıma girince insan bütün soracağı soruları unutuyorteşekkürler, eşim yanımda değil onunla ilgili bir şey sormak hiç aklıma gelmiyor doktorun yanındayken :)
Benim sabah olurdu hep 2de oldu bu sefer çok bekledim. Sağ salim alda gel bebislerini tutucaz napalim artık olsun diye neler yapıyoz çabalarımızi görsün rabbimayyy denycem canım ya hiçte sevmem çiş tutmayı tutamam zaten yapmam lazım illaki offf onun stresine girdim şuan sıkışık girilmeyince noluyor ki yarın 2 de transferim
Senin ne zamandı transfer, sıkışık olmanın sebebi karından ultrasonla baktıkları için diye biliyorum yerleştirme yaparken. Sıkışık olursa görüntü almak kolaylaşıyor sanırım hamileyken de öyle istemişlerdi hep sıkışık gel şeklinde.Zaten doktorun yanıma girince insan bütün soracağı soruları unutuyor3.gün canım
Aynen kuzum aynen yeterki olsunda herşeye razıyız Allah’ım bu son olsun bizleri için hep dua ediyorum hepimizeBenim sabah olurdu hep 2de oldu bu sefer çok bekledim. Sağ salim alda gel bebislerini tutucaz napalim artık olsun diye neler yapıyoz çabalarımızi görsün rabbim
Evet ultrasonda saha iyi görünmesi içinmiş napalım sıkışmaz mecbur benim yarın transferimSenin ne zamandı transfer, sıkışık olmanın sebebi karından ultrasonla baktıkları için diye biliyorum yerleştirme yaparken. Sıkışık olursa görüntü almak kolaylaşıyor sanırım hamileyken de öyle istemişlerdi hep sıkışık gel şeklinde.
Ayy canım hadi hayırlısıEvet ultrasonda saha iyi görünmesi içinmiş napalım sıkışmaz mecbur benim yarın transferim
bende irenbeye gidiyorum doktorunuz kim?Hayır canım irenbeye gidiyorum Alsancakta
İsmail küçük senin ?bende irenbeye gidiyorum doktorunuz kim?
Ümit inceboz bnmkiİsmail küçük senin ?
Kaçıncı denemeÜmit inceboz bnmki
Naptın canım nasıldı transferinnKaçıncı deneme
canim transfer nasilgectiKaçıncı deneme
Canım iyi geçti yarım saat oluyor çıkalı çok sıkışığım yarım saat sonra gidebilirsin dedilerNaptın canım nasıldı transferinn
Canın iyi geçti yatıyorum şuan felaket sıkışığım yarım saat sonra gidebilirsin dediler beklemedeyim yoksa altıma edicemcanim transfer nasilgecti
ay kıyamam umarım Rabbim bu kez anne olmamıza izin veriri insallah genişlerinin ikiside tutunurCanın iyi geçti yatıyorum şuan felaket sıkışığım yarım saat sonra gidebilirsin dediler beklemedeyim yoksa altıma edicem
Önce sola yaptırıyorlar beni yarim saat sonra yarım saat sırt üstü sonra çıkış veriyolarCanım iyi geçti yarım saat oluyor çıkalı çok sıkışığım yarım saat sonra gidebilirsin dediler
Canım bana hiç demediler öyle düz yatıyorum ayaklarımı karnıma çektim tuvalete ne zaman çıktın canım senÖnce sola yaptırıyorlar beni yarim saat sonra yarım saat sırt üstü sonra çıkış veriyolar
Sağol kuzum amin inşAllahay kıyamam umarım Rabbim bu kez anne olmamıza izin veriri insallah genişlerinin ikiside tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?