3. gün embriyosunu rahminize yerleştirdikten sonra bölünmeye daha sağlıklı bir şekilde devam ediyor, riske atmak istememişlerdir. İçiniz rahat olsun yani. Niye dondurdular bu arada? Transferiniz ne zaman olacak?kızlar birşey sorucam benim 4 yumurtamı 3. günde dondurdular o zaman kalitesizmi oluyo niye 5.beklemiyorlar sizce
İnşallah Allah hepimizin yüzüne baksın şubat ayı anneler olalım hepimizMerhaba inşallah bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım. Bugün ilaçlara başlıyorum. Estrofem, tetra, folbiol, corasprin verdi doktor. İnşallah güzel sonuçlar alırız .
Yok henüz belli değil. Bugün ilaçlara başlıyorum. 10 şubatta ilk kontrol var.İnşallah Allah hepimizin yüzüne baksın şubat ayı anneler olalım hepimizbellimi transfer tarihi
Ahhh evde test olunca insan tutamıyor kendiniDayanamadım test yaptım bsy çıkmadı bile bile test yaptım ziyan ettim hassas testimi
Hadi bakalım hayırlı haberlerle olsun inşAllahYok henüz belli değil. Bugün ilaçlara başlıyorum. 10 şubatta ilk kontrol var.
Bir kaç güne artık belli olur içim rahatlasın bari çok gerginimAhhh evde test olunca insan tutamıyor kendiniolan teste oldu daha çok erken
Valla nolcak bizim bu gerginliğimiz ya bende aynıyım stresliyim çok dokunsalar ağlıcam korkuyorum test gününden çokBir kaç güne artık belli olur içim rahatlasın bari çok gerginim
Ayy bu ay bende dondurulmus transfer olacam rabbim hepimizin yüzünü güldürsünMerhaba inşallah bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım. Bugün ilaçlara başlıyorum. Estrofem, tetra, folbiol, corasprin verdi doktor. İnşallah güzel sonuçlar alırız .
Aminnn inşallah canım❤Ayy bu ay bende dondurulmus transfer olacam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
ben 1 saat yatmıştım hiçte sıkışık değildim transferde sorunda olmadiSağol kuzum amin inşAllahtuvalete ne kadar sonra çıktın canım
amin insallah canim zaten ben araştırdım fazla yatmakta iyi değil ben ilk transfer sonrası akşamına kınaya gidip birde oynadım ve 7. gün pozitifi görmüştümValla yaptım bende canım okdr rahatladım ki anlatamam ohhhh.inşAllah sıkı sıkı tutunsunlar bize bebişlerimiz
kaçıncı gün canimBir kaç güne artık belli olur içim rahatlasın bari çok gerginim
Ay hadi ya canımamin insallah canim zaten ben araştırdım fazla yatmakta iyi değil ben ilk transfer sonrası akşamına kınaya gidip birde oynadım ve 7. gün pozitifi görmüştüm
benim 5.5 haftada kanamam oldu ama düşmedi iğneler falan vurulsun kesenin seide bozuldu BAYA kanamam oldu çünkü kalbi hiç atmadı bebegimin kürtaj oldumAy hadi ya canımaslında en güzeli o yatmaktan belim tutuldu bile sonra düşükmü olmuştu canım
izmirde nerde oturuyorsunAy hadi ya canımaslında en güzeli o yatmaktan belim tutuldu bile sonra düşükmü olmuştu canım
canim benimde 18 tane toplandı 12 dollendi 2 tanesi 3. güne kaldı 2 tanesi 5. günde donduruldu başka kalmadı. 5. gün 1 taneyi transfer ettiler pozitifi gordum ama kalbi atmadı kürtaj oldum önemli olan sayı değil kalite takılma bunlara buna şükret bir arkadaşımın hiç yumurtası olmuyor tüp bebekle bile imkansız demis doktor bizim bu heyecanımızı bile yaşayamadı bunu dusunKızlar benden de 12 yumurta toplanmıştı bugün hastaneden aradılar 5 yumurtam döllenmişbakalım ne zaman transfer ederler . Önceki tedavimde 2 embriyom kalmıştı ikisinide transfer etmişlerdi . Keşke dondurulacak kadar embriyom kalsa
5i de devam eder inşallah, bu iğneli süreci tekrar yaşamak istememek çok doğal tutmazsa sadece transfer işlemi kalıyor sonraki seferlere. Ancak arkadaşında dediği gibi şimdiden düşünüp endişelenme her şey olacağına varır.Kızlar benden de 12 yumurta toplanmıştı bugün hastaneden aradılar 5 yumurtam döllenmişbakalım ne zaman transfer ederler . Önceki tedavimde 2 embriyom kalmıştı ikisinide transfer etmişlerdi . Keşke dondurulacak kadar embriyom kalsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?