ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

kızlar birşey sorucam benim 4 yumurtamı 3. günde dondurdular o zaman kalitesizmi oluyo niye 5.beklemiyorlar sizce
3. gün embriyosunu rahminize yerleştirdikten sonra bölünmeye daha sağlıklı bir şekilde devam ediyor, riske atmak istememişlerdir. İçiniz rahat olsun yani. Niye dondurdular bu arada? Transferiniz ne zaman olacak?

Merhaba inşallah bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım. Bugün ilaçlara başlıyorum. Estrofem, tetra, folbiol, corasprin verdi doktor. İnşallah güzel sonuçlar alırız .

Merhaba inşallah bende bu ay dondurulmuş transfer olacağım. Bugün ilaçlara başlıyorum. Estrofem, tetra, folbiol, corasprin verdi doktor. İnşallah güzel sonuçlar alırız .
İnşallah Allah hepimizin yüzüne baksın şubat ayı anneler olalım hepimiz bellimi transfer tarihi

Dayanamadım test yaptım bsy çıkmadı bile bile test yaptım ziyan ettim hassas testimi

Ayy bu ay bende dondurulmus transfer olacam rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Kızlar benden de 12 yumurta toplanmıştı bugün hastaneden aradılar 5 yumurtam döllenmiş bakalım ne zaman transfer ederler . Önceki tedavimde 2 embriyom kalmıştı ikisinide transfer etmişlerdi . Keşke dondurulacak kadar embriyom kalsa

canim benimde 18 tane toplandı 12 dollendi 2 tanesi 3. güne kaldı 2 tanesi 5. günde donduruldu başka kalmadı. 5. gün 1 taneyi transfer ettiler pozitifi gordum ama kalbi atmadı kürtaj oldum önemli olan sayı değil kalite takılma bunlara buna şükret bir arkadaşımın hiç yumurtası olmuyor tüp bebekle bile imkansız demis doktor bizim bu heyecanımızı bile yaşayamadı bunu dusun

5i de devam eder inşallah, bu iğneli süreci tekrar yaşamak istememek çok doğal tutmazsa sadece transfer işlemi kalıyor sonraki seferlere. Ancak arkadaşında dediği gibi şimdiden düşünüp endişelenme her şey olacağına varır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…