ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Özel olmazsa sizde de erkek faktörlü mü acaba tedaviniz

Süreci bildiğim için çok rahatım bu tedavi de Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşallah

Özel olmazsa sizde de erkek faktörlü mü acaba tedaviniz
benim eşim asker devamlı görevde canim normal yollarla da olabilir ama eşim 3 4 ayda gelip 15 gün kalıp gidiyor olmadi sper hareketinde de ufak bir sorun var tabi. ama olmadi 5. yıla girdik artık yaş oldu 29 benden sonra evlenenler 2. yi doğurdu

Benimde yaş 29 canım 2 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin sperm değerleri çok kötü . Direkt tüp bebekten başlattı doktorumuz aşılama fln yapıp yormayalım sizi hiç dedi durum okadar vahim

Benimde yaş 29 canım 2 buçuk yıllık evliyiz. Eşimin sperm değerleri çok kötü . Direkt tüp bebekten başlattı doktorumuz aşılama fln yapıp yormayalım sizi hiç dedi durum okadar vahim
valla canim biz 1 kezde aşılama denedik olmadi bende hiç sıkıntı yok ama yumurtlama dönemine hiç denk gelemedik ana doktorum sonuçları görünce senin ilk denemede yüzde 90 tutar demişti ve tuttu ama işte kalbi atmadı kanamam oldu kürtaj oldum o süreç daha zor biliyomusun 4 5 aydır neler cektim genetik test yaptırdık hastanelerde doktorlara yalvardım artık oda temiz çıktı çok sukur perşembe transfer olacağım bende

Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım. Bu zorlu süreçlerin mükafatını bu ay almayı nasip etsin allah ım. Bu arada bende ya perşembe ya cuma transfer olcam sanırım birlikte hamiş kalırız inşallah birlikte gün sayacaz

ay insallah canim benim ya insallah o kadar çok ihtiyacımız var ki dimi?
Rabbim kucaklarimizi doldursun tez zamanda en azindan siz sukredin eşiniz yanınızda ben transfere opu ya kürtaja bile tek gittim

ay insallah canim benim ya insallah o kadar çok ihtiyacımız var ki dimi?
Rabbim kucaklarimizi doldursun tez zamanda en azindan siz sukredin eşiniz yanınızda ben transfere opu ya kürtaja bile tek gittim
Yaaaa yakınınız yok mu hiç kardeşiniz anneniz fln yanınızda kalsa bu süreçte birinin destek olması moral veriyor insana gerçekten pozitifi görmeye ve sağlıkla çocuğumu kucağıma almaya çol ihtiyacım var. Yeni doğum yapan arkadaşlarıma çocuk görmeye bile gidemez oldum hangi şehirdesin sen canım

biz kimseye söylemiyoruz canim tüp bebek olduğunu kurtajda da kimseyi istemedim yanimda. izmirdeyim canim aslinda haber versem herkes gelir ama biz kimseye soylemiyoruz soru soran yok kafa rahat

biz kimseye söylemiyoruz canim tüp bebek olduğunu kurtajda da kimseyi istemedim yanimda. izmirdeyim canim aslinda haber versem herkes gelir ama biz kimseye soylemiyoruz soru soran yok kafa rahat
Haklısın canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap tabi. Ama transferden sonra zorlama hiç kendini yemek için iş için fln dikkat et kendine

Haklısın canım sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap tabi. Ama transferden sonra zorlama hiç kendini yemek için iş için fln dikkat et kendine
canim ben gecenkinde hic yatmadim desem yeridir 2. gun aksama kadar uzandim oylece o kadar yatmakta iyi degil agir isler yapmam ama yinede cokbyatmayi dusunmuuorum calisiyordum birde o zaman hic yatmadim yani ama tutunmustu

canim ben gecenkinde hic yatmadim desem yeridir 2. gun aksama kadar uzandim oylece o kadar yatmakta iyi degil agir isler yapmam ama yinede cokbyatmayi dusunmuuorum calisiyordum birde o zaman hic yatmadim yani ama tutunmustu
Bende hiç yatmadım geçenkinde bunda yürüyerek yavaş yavaş sağlık ocağına gidip iğnemi olcam iş fln yapmicam yatıcam bu defa çünkü eşim yatmadın hiç dinlenmedin o yüzden tutmadı dedi. Kendimi suçlu hissettim resmen. O yüzden yatıcam bakalım tutacak mı

Ama hareket etmek kan dolasimini saglar daha iyi olur diyenler de var hangisi iyi bilemedim. Aslinda bu fiziksel bir tutunma olmadigi icin bana hic hareket etmemek cok mantikli gelmiyor ya. Sonucta hucresel olaylar

Ama hareket etmek kan dolasimini saglar daha iyi olur diyenler de var hangisi iyi bilemedim. Aslinda bu fiziksel bir tutunma olmadigi icin bana hic hareket etmemek cok mantikli gelmiyor ya. Sonucta hucresel olaylar
Hareket edicem tabi günlük iğnelerim var sağlık ocağı biraz uzak oraya yürür tekrar gelirim ama ayaklarımın altına yastık koyup yatıcam sonra . Hareketliyi denedim şimdi hareketsizi denicem bakalım hayırlısı rabbim ol desin yeter ki

Bana doktorum saatle ilgili birsey demedi hic sabah ogle alsam dedi sadece. Ben de com dikkat etmeden 7-8 saat araliklarla almaya calisiyorum gun icinde
Hmm bende sabah 9.30 öğlen 14.30 akşam 20.30 da içeyim diye belirledim ama inşallah uyabilirim.

Aynı tüpte dondurulan embriyolar çözününce tekrar geri dondurabiliyorlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…