Bugün 4. Günüm yarın fln belli eder kndini varsa ona göre salcm kndimi çok sıkıyorumkaçıncı gün canim
Dondurulur diye biliyorum bozulmazsa tabi. Bazen cozulurken bozuluyorAynı tüpte dondurulan embriyolar çözününce tekrar geri dondurabiliyorlar mı?
Umarım bozulmazDondurulur diye biliyorum bozulmazsa tabi. Bazen cozulurken bozuluyor
Bnm Bi tanesi bozuldu yavrum çöp oldu kalitesi düşüktu onun ztn olabiliyor yani ama üzüldüm çokUmarım bozulmaz
YaBnm Bi tanesi bozuldu yavrum çöp oldu kalitesi düşüktu onun ztn olabiliyor yani ama üzüldüm çok
ilk olcak inşallah ama bnm transferime var daha , çikolata kistim olduğu için geçici menepoza falan gircem dahaKaçıncı deneme
İnşallah sbh göğüs ucu sızlamasi ile uyandım ilaçlardan da olabilir diğer hamileliklerimdr de hiç belirti olmamıştı bir yanim orda diyo diğer yanım umutsuz en stresli dönem bunlar bnceYaüzülmez mi insan. Neyse inşallah göbüşündeki hep yanında olur
Evet çünkü onca zaman verilen emeğin edilen dualarında sonucunun belli olacağı zaman. Olumluya odaklanmaya çalışmakta fayda var canım. Bir de kafayı meşgul edecek birşeyler bulmalı sanırım.İnşallah sbh göğüs ucu sızlamasi ile uyandım ilaçlardan da olabilir diğer hamileliklerimdr de hiç belirti olmamıştı bir yanim orda diyo diğer yanım umutsuz en stresli dönem bunlar bnce
Doğru diyon kuzumEvet çünkü onca zaman verilen emeğin edilen dualarında sonucunun belli olacağı zaman. Olumluya odaklanmaya çalışmakta fayda var canım. Bir de kafayı meşgul edecek birşeyler bulmalı sanırım.
Ooo daha dur ne stresleKafamı dağıtmak adına konuyu baştan sona okudum Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallahÇok zor süreçler. Embriyolarimdan haber bekliyorum 5. Gün bugün ve çok korkuyorum hiç bugün olduğu kadar stres yapmamıştım
Stres hiç bitmiyor ki mahvolduk vallahi beklerkenOoo daha dur ne stresleİnş hayırlı haber alırsın olck mi bu ay transferin peki taze mi dendi
İnşallah kalır canım kalsada konulanlar tutar inşallahKızlar benden de 12 yumurta toplanmıştı bugün hastaneden aradılar 5 yumurtam döllenmişbakalım ne zaman transfer ederler . Önceki tedavimde 2 embriyom kalmıştı ikisinide transfer etmişlerdi . Keşke dondurulacak kadar embriyom kalsa
Ah canım ne zor şeyler yaşıyoruzbenim 5.5 haftada kanamam oldu ama düşmedi iğneler falan vurulsun kesenin seide bozuldu BAYA kanamam oldu çünkü kalbi hiç atmadı bebegimin kürtaj oldum
Çok ihtiyacımız var çooook pozitifi görmeyeYaaaa yakınınız yok mu hiç kardeşiniz anneniz fln yanınızda kalsa bu süreçte birinin destek olması moral veriyor insanagerçekten pozitifi görmeye ve sağlıkla çocuğumu kucağıma almaya çol ihtiyacım var. Yeni doğum yapan arkadaşlarıma çocuk görmeye bile gidemez oldum hangi şehirdesin sen canım
Bna da dinlendircez deyince çok üzülmüştüm ama bnce dha iyi oluyo dinlendirmek doktorun bilir dogrusunuStres hiç bitmiyor ki mahvolduk vallahi beklerkenAmiin canım çok sağol rahim dinlendirilecek kısmetse eğer ama eğer embriyo olursa ay sonuna transfer olur belki
Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum saatlere dikkat etmiyorumEstrofem in saatlerine dikkat edilmeli mi?
Neden vermiyormuş kiBana doktorum estrofem vermiyor . Yalvardım resmen versin diye yine de vermiyor
Bozulan olmazsa donduruyorlar yoksa çöp oluyorAynı tüpte dondurulan embriyolar çözününce tekrar geri dondurabiliyorlar mı?
Ay bugün bende çok gerginim ilkinde kasıklarımda çok ağrı vardı 3gün tabi olumsuzdu ama birşeyler hissediyordum bunda hiç birşey yok bacaklarım tutuldu ağrıyor sadeceBugün 4. Günüm yarın fln belli eder kndini varsa ona göre salcm kndimi çok sıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?