ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ya üzülmez mi insan. Neyse inşallah göbüşündeki hep yanında olur
İnşallah sbh göğüs ucu sızlamasi ile uyandım ilaçlardan da olabilir diğer hamileliklerimdr de hiç belirti olmamıştı bir yanim orda diyo diğer yanım umutsuz en stresli dönem bunlar bnce

İnşallah sbh göğüs ucu sızlamasi ile uyandım ilaçlardan da olabilir diğer hamileliklerimdr de hiç belirti olmamıştı bir yanim orda diyo diğer yanım umutsuz en stresli dönem bunlar bnce
Evet çünkü onca zaman verilen emeğin edilen dualarında sonucunun belli olacağı zaman. Olumluya odaklanmaya çalışmakta fayda var canım. Bir de kafayı meşgul edecek birşeyler bulmalı sanırım.

Kafamı dağıtmak adına konuyu baştan sona okudum Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah Çok zor süreçler. Embriyolarimdan haber bekliyorum 5. Gün bugün ve çok korkuyorum hiç bugün olduğu kadar stres yapmamıştım

Ooo daha dur ne stresle İnş hayırlı haber alırsın olck mi bu ay transferin peki taze mi dendi

Ooo daha dur ne stresle İnş hayırlı haber alırsın olck mi bu ay transferin peki taze mi dendi
Stres hiç bitmiyor ki mahvolduk vallahi beklerken Amiin canım çok sağol rahim dinlendirilecek kısmetse eğer ama eğer embriyo olursa ay sonuna transfer olur belki

İnşallah kalır canım kalsada konulanlar tutar inşallah

Çok ihtiyacımız var çooook pozitifi görmeye Yeni doğum yapan yerlere bende gitmiyorum psikolojim bozuluyor her defasında

Stres hiç bitmiyor ki mahvolduk vallahi beklerken Amiin canım çok sağol rahim dinlendirilecek kısmetse eğer ama eğer embriyo olursa ay sonuna transfer olur belki
Bna da dinlendircez deyince çok üzülmüştüm ama bnce dha iyi oluyo dinlendirmek doktorun bilir dogrusunu

Bugün 4. Günüm yarın fln belli eder kndini varsa ona göre salcm kndimi çok sıkıyorum
Ay bugün bende çok gerginim ilkinde kasıklarımda çok ağrı vardı 3gün tabi olumsuzdu ama birşeyler hissediyordum bunda hiç birşey yok bacaklarım tutuldu ağrıyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…