ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ay bugün bende çok gerginim ilkinde kasıklarımda çok ağrı vardı 3gün tabi olumsuzdu ama birşeyler hissediyordum bunda hiç birşey yok bacaklarım tutuldu ağrıyor sadece
Belirti yasamamakta kötü valla ilk iki gün çok önemli olsun dayancaz kuzu napalim korku var bnde de

Belirti yasamamakta kötü valla ilk iki gün çok önemli olsun dayancaz kuzu napalim korku var bnde de
Bende aynı kuzum az önce ağladım stresten noldu anlamadım sinir ve stres var çok canlı bomba gibiyim bugün korkuyorum test gününden

Ah bı stres bizim ömrümüzden 5 seneyi aldı bı tedavi sürecinde her anı ayrı stres çekilecek çilemiz varmış daha anne olmadan bu kdr fedakarlık yapıyoruz bravo bize

Bna da dinlendircez deyince çok üzülmüştüm ama bnce dha iyi oluyo dinlendirmek doktorun bilir dogrusunu
Ben süreç uzayacak sabretmek zor olur diye içim burkulmustu ama doktor rahim dinlendirme istemeseydi ben sorardım neden dinlendirmiyoruz diye çünkü hem başarı şansı artıyor hem ilaçlar vücuttan atılıyor

Ah bı stres bizim ömrümüzden 5 seneyi aldı bı tedavi sürecinde her anı ayrı stres çekilecek çilemiz varmış daha anne olmadan bu kdr fedakarlık yapıyoruz bravo bize
Bi dünyaya gelseler neler neler yapacağız kim bilir. Dayanamadım aradım bilgi almak için. İşlem devam ediyor bittiği zaman hemen arayacağız dediler işlem devam ediyor dediğine göre yaşayan embriyom vardır değil mi

Bende aynı kuzum az önce ağladım stresten noldu anlamadım sinir ve stres var çok canlı bomba gibiyim bugün korkuyorum test gününden
Yapıp duruyorum iki gündr ztn surda bir iki güne belli olck ztn bnm ki olmasa bile bileyim yani

Ben süreç uzayacak sabretmek zor olur diye içim burkulmustu ama doktor rahim dinlendirme istemeseydi ben sorardım neden dinlendirmiyoruz diye çünkü hem başarı şansı artıyor hem ilaçlar vücuttan atılıyor
Aynen aynen bnce de acele etmemek lazım

3. gün embriyosunu rahminize yerleştirdikten sonra bölünmeye daha sağlıklı bir şekilde devam ediyor, riske atmak istememişlerdir. İçiniz rahat olsun yani. Niye dondurdular bu arada? Transferiniz ne zaman olacak?
bende miyom vardı önce onu aldırdım sonra yumurtalarım toplandı doktor rahmi dinlendirelim biraz dedi o yüzden şubatta adet olduktan sonra kısmetse transferşm olucak

Ah evet dünyaları önüne seriden de ah işte bi olsalar vardır canım gözlemliyorlardır dondurmak için bekliyorlardır

Gece hep düzmü yattınız transfer olan arkadaşlar ben sağa sola da yattım dün gece diğerinde robot gibi yatmıştım dümdüz olmadı da zaten bsfer çok belim bacaklarım ağrıdı sağ sol yaptım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…