Ben sabah iki akşam ikiHmm ben günde 3 içiyorum.
Bana hep sol ve sırt üstü dediler sağa hc yatmadım 2 günGece hep düzmü yattınız transfer olan arkadaşlar ben sağa sola da yattım dün gece diğerinde robot gibi yatmıştım dümdüz olmadı da zaten bsfer çok belim bacaklarım ağrıdı sağ sol yaptım hep
Hayırlısı olsun progestan iğne kalcadan olan baya yağlı acılı ve o şişlik geçmiyor bir hafta fln göbekten kullanıyorum ben çok rahatmerhaba herkese,
10 şubat pazartesi dondurulmuş embriyo transfer günü. bugün progestan iğneye başladım. akşam da vajinal kapsül başlıyor. onun harici estrofem ve dekort geçen haftadan beri devam.
ne yiyip içeceğimi şaşırdım gerçekten o yüzden konunun üzerinde pek durmuyorum, hepimizin hakkında hayırlısı.
bu arada iğneden korkuyordum biraz "yağlı iğne olduğu için göbekteki gibi siz yapamazsınız, bir sağlık personeline yaptırın" dediklerinde ama yakmıyormuş :) korkmayın.
Alla alla neden sağa demediler acaba canım ben gece sağ sol iki tarafada yattımBana hep sol ve sırt üstü dediler sağa hc yatmadım 2 gün
Merhaba ilk denemeniz mi olacak hayırlı olsun. İğne benimde ilk göbekten protulexti bu seferki kalçadan protulon baya yakıyor acıtıyormerhaba herkese,
10 şubat pazartesi dondurulmuş embriyo transfer günü. bugün progestan iğneye başladım. akşam da vajinal kapsül başlıyor. onun harici estrofem ve dekort geçen haftadan beri devam.
ne yiyip içeceğimi şaşırdım gerçekten o yüzden konunun üzerinde pek durmuyorum, hepimizin hakkında hayırlısı.
bu arada iğneden korkuyordum biraz "yağlı iğne olduğu için göbekteki gibi siz yapamazsınız, bir sağlık personeline yaptırın" dediklerinde ama yakmıyormuş :) korkmayın.
bak canim beni yanlış anlama ama nekadar kasarsan kendine eziyet etmiş oluyorsun tabiki daha sola donuceksin gayet normal sıkıntı yapma bu bebeğini etkilemezGece hep düzmü yattınız transfer olan arkadaşlar ben sağa sola da yattım dün gece diğerinde robot gibi yatmıştım dümdüz olmadı da zaten bsfer çok belim bacaklarım ağrıdı sağ sol yaptım hep
doktorların illaki bildiği var ama bana iğne vermedi hiç transferden sonrada jel estrofem ve dupaston devam etmiştim. bu kez sorucam çünkü 5 haftalıkken kanamam olmuştuMerhaba ilk denemeniz mi olacak hayırlı olsun. İğne benimde ilk göbekten protulexti bu seferki kalçadan protulon baya yakıyor acıtıyor
Sanırım aynı gün transfer olcaz:) ama benim kontrolüm yarın sabah o yüzden progestan başlamadım. İğne yada hapı neye göre veriyorlar? Bana hap kullandıracakmış doktorummerhaba herkese,
Ya 5-6 gün olmuş eşiminde. Ben de şimdi sordum keşke daha önce boşalma olsaydı. Kalitesi düşüyor mu yaKızlar yumurtaların toplanması işleminde erkeğin perhizi için 6. gün çok mu? 2-4 arası yazıyor genelde doktora sormayı da unuttum. Siz kaç gün ayarladınız
Evet canım gece çok kastım durdum sabahta öyle şuan biraz saldım çok takmaya başladım gene kafaya ondanbak canim beni yanlış anlama ama nekadar kasarsan kendine eziyet etmiş oluyorsun tabiki daha sola donuceksin gayet normal sıkıntı yapma bu bebeğini etkilemez
Bencede sor canım duaların ne onu bilmiyorum benim ilk oskopardı bı sefer enox dye kan sulandırvo verdilerdoktorların illaki bildiği var ama bana iğne vermedi hiç transferden sonrada jel estrofem ve dupaston devam etmiştim. bu kez sorucam çünkü 5 haftalıkken kanamam olmuştu
bizede 2-5 gün arası dediler. perşembe yumurta toplanıcak o yüzden dün için boşalın dedilerYa 5-6 gün olmuş eşiminde. Ben de şimdi sordum keşke daha önce boşalma olsaydı. Kalitesi düşüyor mu ya
Ay evet vurulurken hiçbir şey yoktu. şuan adım atamıyorumHayırlısı olsun progestan iğne kalcadan olan baya yağlı acılı ve o şişlik geçmiyor bir hafta fln göbekten kullanıyorum ben çok rahat
Valla olan oldu biraz canım sıkkın.5 gün oluyor hesapladı eşimbizede 2-5 gün arası dediler. perşembe yumurta toplanıcak o yüzden dün için boşalın dediler
merhaba,Merhaba ilk denemeniz mi olacak hayırlı olsun. İğne benimde ilk göbekten protulexti bu seferki kalçadan protulon baya yakıyor acıtıyor
Hiç bilemiyorum neye göre karar verdiler. Benim dünkü kontrolde rahim kalınlığım 12 idi. Belki de etken bu değerdir.. bilemiyorum.Sanırım aynı gün transfer olcaz:) ama benim kontrolüm yarın sabah o yüzden progestan başlamadım. İğne yada hapı neye göre veriyorlar? Bana hap kullandıracakmış doktorum
Hepiniz inslalah hayırlı güzel sonuçlarınzi yazarsınız. Bejim sorum kızlar tüp bebek kimden dolayı yapıyorsunuz özel olmazsaNelere dikkat ediyorsunuz ? Nasıl besleniyorsunuz ? Vs.vs.Kaçıncı denemeniz ?
Bilmiyorum da klinikte herkese öyle yapıyorlar bzm sanırım bir arkdsta öyle demişti huylandim bende yeni başladım işte sağa donmeyr bakma ben pinpirikliyim sen keyfine bakAlla alla neden sağa demediler acaba canım ben gece sağ sol iki tarafada yattım
o kadarından olmaz inşallah içini ferah tut :)Valla olan oldu biraz canım sıkkın.5 gün oluyor hesapladı eşiminş sıkıntı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?