ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

merhaba herkese,
10 şubat pazartesi dondurulmuş embriyo transfer günü. bugün progestan iğneye başladım. akşam da vajinal kapsül başlıyor. onun harici estrofem ve dekort geçen haftadan beri devam.
ne yiyip içeceğimi şaşırdım gerçekten o yüzden konunun üzerinde pek durmuyorum, hepimizin hakkında hayırlısı.

bu arada iğneden korkuyordum biraz "yağlı iğne olduğu için göbekteki gibi siz yapamazsınız, bir sağlık personeline yaptırın" dediklerinde ama yakmıyormuş :) korkmayın.

Bana hep sol ve sırt üstü dediler sağa hc yatmadım 2 gün

Hayırlısı olsun progestan iğne kalcadan olan baya yağlı acılı ve o şişlik geçmiyor bir hafta fln göbekten kullanıyorum ben çok rahat

Merhaba ilk denemeniz mi olacak hayırlı olsun. İğne benimde ilk göbekten protulexti bu seferki kalçadan protulon baya yakıyor acıtıyor

bak canim beni yanlış anlama ama nekadar kasarsan kendine eziyet etmiş oluyorsun tabiki daha sola donuceksin gayet normal sıkıntı yapma bu bebeğini etkilemez

Merhaba ilk denemeniz mi olacak hayırlı olsun. İğne benimde ilk göbekten protulexti bu seferki kalçadan protulon baya yakıyor acıtıyor
doktorların illaki bildiği var ama bana iğne vermedi hiç transferden sonrada jel estrofem ve dupaston devam etmiştim. bu kez sorucam çünkü 5 haftalıkken kanamam olmuştu

Sanırım aynı gün transfer olcaz:) ama benim kontrolüm yarın sabah o yüzden progestan başlamadım. İğne yada hapı neye göre veriyorlar? Bana hap kullandıracakmış doktorum

Kızlar yumurtaların toplanması işleminde erkeğin perhizi için 6. gün çok mu? 2-4 arası yazıyor genelde doktora sormayı da unuttum. Siz kaç gün ayarladınız
Ya 5-6 gün olmuş eşiminde. Ben de şimdi sordum keşke daha önce boşalma olsaydı. Kalitesi düşüyor mu ya

bak canim beni yanlış anlama ama nekadar kasarsan kendine eziyet etmiş oluyorsun tabiki daha sola donuceksin gayet normal sıkıntı yapma bu bebeğini etkilemez
Evet canım gece çok kastım durdum sabahta öyle şuan biraz saldım çok takmaya başladım gene kafaya ondan

doktorların illaki bildiği var ama bana iğne vermedi hiç transferden sonrada jel estrofem ve dupaston devam etmiştim. bu kez sorucam çünkü 5 haftalıkken kanamam olmuştu
Bencede sor canım duaların ne onu bilmiyorum benim ilk oskopardı bı sefer enox dye kan sulandırvo verdiler

Hayırlısı olsun progestan iğne kalcadan olan baya yağlı acılı ve o şişlik geçmiyor bir hafta fln göbekten kullanıyorum ben çok rahat
Ay evet vurulurken hiçbir şey yoktu. şuan adım atamıyorum
aynı iğneyi mi göbekten vuruluyorsunuz siz?

merhaba,

bir önceki denememde embriyolar bölünmemişti transfer olamamıştım. ilk kez transfer aşamasına gelebildim bakalım

Sanırım aynı gün transfer olcaz:) ama benim kontrolüm yarın sabah o yüzden progestan başlamadım. İğne yada hapı neye göre veriyorlar? Bana hap kullandıracakmış doktorum
Hiç bilemiyorum neye göre karar verdiler. Benim dünkü kontrolde rahim kalınlığım 12 idi. Belki de etken bu değerdir.. bilemiyorum.

Alla alla neden sağa demediler acaba canım ben gece sağ sol iki tarafada yattım
Bilmiyorum da klinikte herkese öyle yapıyorlar bzm sanırım bir arkdsta öyle demişti huylandim bende yeni başladım işte sağa donmeyr bakma ben pinpirikliyim sen keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…