- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Meşhur pazar gunu bekleyenlerdenim ben tek umudum kan kaldi insallah benimledirCanım inşallah olacak dur bakalım idrarda hiç çıkmayıp kanda görenler var gününü bekle
Canım hepsinde çıkıyorsa olma ihtimali yüksek olabilirçatlatma iğnesi yoksa taze transfer değilse
Hepsinde çıkıyor ama hem tazehem pazar çatlatma vardı az gel de güven
Sagol canım Allah Razı olsun hepimizin tutunur ınşallahAyy hadi inşAllah canımbenimde ikiciydi şükürler olsun bebeğim tutundu sizler için dua ediyorum
İnşallah canım benimSagol canım Allah Razı olsun hepimizin tutunur ınşallah
Vurduğun yer sertmi canım ondan iğne girmemiştir benimde kan sulandırıcı zor giriyor başka yerden vuruyoruz birazda olsa girdimi hepsi mi aktıArkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım
Çoğu aktı galiba biraz girdiVurduğun yer sertmi canım ondan iğne girmemiştir benimde kan sulandırıcı zor giriyor başka yerden vuruyoruz birazda olsa girdimi hepsi mi aktı
Biraz girdiyse fayda eder diye düşünüyorum doktoruna bir danış istersenÇoğu aktı galiba biraz girdi
Hadi inşAllah sıkı sıkı tutunsun bebişlerinBende dun transfer oldum 2 embriyo insallah tutar dua edin olur mu
Inşaallah ya Allah razi olsunHadi inşAllah sıkı sıkı tutunsun bebişlerindualarım seninle
Canım naptın sonucun çıktı mı ?Hepsinde çıkıyor ama hem tazehem pazar çatlatma vardı az gel de güven
Daha gidemedimCanım naptın sonucun çıktı mı ?
Ahhh canım heyecandan oluyor bunlarDaha gidemedim3de gidicem. Bir özel bir devlet hastanesi var 100 metre çevremde. Ben hala evden çıkamadım
İnşallah canım. Geç kalktım kahvaltı duş derken öğrencim gelecekti onu bekledim. Sonuçla geç yüzleşme psikolojisi oldu herhaldeAhhh canım heyecandan oluyor bunlargüzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
İnşallah canım. Geç kalktım kahvaltı duş derken öğrencim gelecekti onu bekledim. Sonuçla geç yüzleşme psikolojisi oldu herhaldeŞimdi çıkıcam haber veririm bakalım
Canım pozitif çıktı 2 gün sonra tekrar baktır dedi acil doktoru. Şimdi sonucu kendi tüp bebek doktorumla paylaşıcam. O ne derse ona göre devam bakalım. Sen ne yaptın keseyi gördün müaynen canım öyle oluyor oyalanacak birşeyler buluyor insan cesaret edemiyor hadi bakalım iyi olacak inşallah canım dua ediyorum
OleeyyyCanım pozitif çıktı 2 gün sonra tekrar baktır dedi acil doktoru. Şimdi sonucu kendi tüp bebek doktorumla paylaşıcam. O ne derse ona göre devam bakalım. Sen ne yaptın keseyi gördün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?