Ay ne güzel ne kalbi temiz Bi insansın sen ya ALLAH bin kere razı olsun. Sanada bolbol dua edecem her namazda inslalah bu ikinci denemede hamile kalır hayırlısıyla kucağına da alırsın.Burdan uzun uzun yazmiyim ozelden yaziyorm hemen
Aynen canım benim hiç sıkma kendini valla ben bu sefer saldım kendimi takıntı yapmadım ilkinde robot gibi hareket ediyordum rahat ol kasma kendiniAyy içime su serptin Allah razi olsun arkadasımtransferden sonrada ignelerde de yavas yavas iner cıkarim bende
Canım sen dün Yasin isteyen arkadaşmıydın ? Oysan eğer okudum haberin olsunAy ne güzel ne kalbi temiz Bi insansın sen ya ALLAH bin kere razı olsun. Sanada bolbol dua edecem her namazda inslalah bu ikinci denemede hamile kalır hayırlısıyla kucağına da alırsın.
Oyle yapcam İnşallah tabii yapabilirsemAynen canım benim hiç sıkma kendini valla ben bu sefer saldım kendimi takıntı yapmadım ilkinde robot gibi hareket ediyordum rahat ol kasma kendini
Evet bendim ALLAH BİN kere razı olsun ne muradın gönlünden ne geçiyorsa kurban olduğum Rabbım versin sna ave senin gibi kalbi temiz herkeseCanım sen dün Yasin isteyen arkadaşmıydın ? Oysan eğer okudum haberin olsun
Evet canım kan testi pazar dediler inat ettim o günü bekliycem diyeSonucun pazar mı belli oluyordu canım ☺
Canım ilk 5 gün falan yattım ama arada kalkarak yattım sonlara doğru belirti olmayınca yok sandım oturdum rahat hareketler ettim hafif ev işlerimi yaptım dikkatli davranarak her şeyi yaptım kahvaltımı hazırladım yemeği eşim yaptı bir kaç kere dışardan söyledim ama rahattım yani kasmadım kendimiOyle yapcam İnşallah tabii yapabilirsemkendin yemek yaptinmi peki hicmi yatmadin canm
Tamam canm bende oyle yapicam insallahCanım ilk 5 gün falan yattım ama arada kalkarak yattım sonlara doğru belirti olmayınca yok sandım oturdum rahat hareketler ettim hafif ev işlerimi yaptım dikkatli davranarak her şeyi yaptım kahvaltımı hazırladım yemeği eşim yaptı bir kaç kere dışardan söyledim ama rahattım yani kasmadım kendimi
Ne demek canım benim Allah kabul etsinEvet bendim ALLAH BİN kere razı olsun ne muradın gönlünden ne geçiyorsa kurban olduğum Rabbım versin sna ave senin gibi kalbi temiz herkese
Bekle canım bekle ben ilkinde beklemedim 7.gün Yaptım kan verene kadar ağlamaktan helak oldum 10.güne kadar kanda negatifi görünce daha iyi oluyor bunda dedim idrar yapmıycam ne varsa kanda görücem dedim idrar testlerinden nefret ettim.Şükür direk kanda gördüm bundaEvet canım kan testi pazar dediler inat ettim o günü bekliycem diye
İdrarda bakıyorum ha bire ama keşke ona da bakmasaydım diyorum aynen en iyisi kan testinde öğrenmekBekle canım bekle ben ilkinde beklemedim 7.gün Yaptım kan verene kadar ağlamaktan helak oldum 10.güne kadar kanda negatifi görünce daha iyi oluyor bunda dedim idrar yapmıycam ne varsa kanda görücem dedim idrar testlerinden nefret ettim.Şükür direk kanda gördüm bundadarısı başına
Cikiyor mj idrardaİdrarda bakıyorum ha bire ama keşke ona da bakmasaydım diyorum aynen en iyisi kan testinde öğrenmek
çıkıyor canım ama güvenemiyorum ilaçlardan olma ihtimali var diyeCikiyor mj idrarda
Kesinlikle öyle canım idrar insanda takıntı yapıyor ve can sıkıyor o saniyelik sürede çıktımı çıkmadımı çıkmazsa ağlıyorsun otomatikmen çok sinir bozucu ama kanda bikerede öğrenip devam ediyorsun bi kere üzül tam üzül dedim kendime busefer yapmadımİdrarda bakıyorum ha bire ama keşke ona da bakmasaydım diyorum aynen en iyisi kan testinde öğrenmek
Aynen öyle canım olacak Rabbimin izniyleTamam canm bende oyle yapicam insallahbu sefer olucak olucak ❤
Canım hepsinde çıkıyorsa olma ihtimali yüksek olabilirçıkıyor canım ama güvenemiyorum ilaçlardan olma ihtimali var diye
Benimde tam cikmiyor cook cook silik cizgi cikiyor hyalet gibi ya da ben gormek istedigim icin goruyorumdir o çizgileriçıkıyor canım ama güvenemiyorum ilaçlardan olma ihtimali var diye
Canım senin 8. Gün mü bugün pazarmı verecektin kanı atsana resmini bakalım görebilecek miyizBenimde tam cikmiyor cook cook silik cizgi cikiyor hyalet gibi ya da ben gormek istedigim icin goruyorumdir o çizgilerio iki kirmizi cizgiyi gormeyi o kadar isterdim kk
Evet canım insallah ❤Aynen öyle canım olacak Rabbimin izniyle❤ Rabbime İnan tevekkül et arkana yaslan bi güzel rahatça bekle
Canım inşallah olacak dur bakalım idrarda hiç çıkmayıp kanda görenler var gününü bekleBenimde tam cikmiyor cook cook silik cizgi cikiyor hyalet gibi ya da ben gormek istedigim icin goruyorumdir o çizgilerio iki kirmizi cizgiyi gormeyi o kadar isterdim kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?