- 12 Mart 2019
- 16.276
- 35.816
- 598
Yaa insallah canm.carsamba transferm varİnşallah bu sefer olur bebeğiniz
Çok az kalmış canımYaa insallah canm.carsamba transferm var
Sonucun pazar mı belli oluyordu canım ☺Ne pazarmış gelmek bilmedi pazarcılar burda mıbirkaç kişi vardık sanki.
Ya insallah canim ya seninle ayni zamanlarda olmus ilklerimiz seninki tuttu bak insallah sira bendeÇok az kalmış canımhiç stres yapma rahat ol bebişini kap gel
Pek umudum yok malesef. Ama inşallah diyelim elden birşey gelmiyor.Yükselir canım inş. 2 gün sonra bir daha ver
Hadi ya canım aynı zamanlardamıymışızYa insallah canim ya seninle ayni zamanlarda olmus ilklerimiz seninki tuttu bak insallah sira bendebu stresli günlerde beni yanliz birakmayın
Değer düşükte olsa 20 ve üstü kabul ediliyor önemli olan artmasıPek umudum yok malesef. Ama inşallah diyelim elden birşey gelmiyor.
Çok teşekkür ederim gerçekten size Uğurlu gelmiş İnşallah bana da uğurlu gelir Şubat ayı hamilelik topiklerinde genelde çoğu tüp bebek tuttu İnşallah ben de onlardan biri olurumHadi ya canım aynı zamanlardamıymışıziyi oldu gene peş peşe sayılırız sıra sende uğurlu gelsin Şubat ayı sanada kuzum yanlız bırakırmıyız hiç ger zaman yanındayız
İnşallah canım hem ikincilerde şana daha yüksek oluyormuş ilke göre kaç tane koyacaklar belli miÇok teşekkür ederim gerçekten size Uğurlu gelmiş İnşallah bana da uğurlu gelir Şubat ayı hamilelik topiklerinde genelde çoğu tüp bebek tuttu İnşallah ben de onlardan biri olurum
Belli degil canim ama 1 sanirim 2 düsuk bide 33 yaş sınirı olmadan 2 koyulmuyorya büyuk ihtimalle bu kurala uyucak cunku hic 2 den bahsetmediİnşallah canım hem ikincilerde şana daha yüksek oluyormuş ilke göre kaç tane koyacaklar belli mi
Evet canım genelde öyle yapıyorlar tutsunda farketmez bir ikiBelli degil canim ama 1 sanirim 2 düsuk bide 33 yaş sınirı olmadan 2 koyulmuyorya büyuk ihtimalle bu kurala uyucak cunku hic 2 den bahsetmedi
Hayırlı olsun bebişlerin canımMerhaba arkadaslar benim sabah opu oldu 8 tane yumurta toplandı hakkımızda hayırlısı hepımızin duası kabul olur ınsallah
2. Denemem canım ilkinde 4 adet toplanmıs tı şimdi 8 tane inşallah hepsi döllenir ne dıyımHayırlı olsun bebişlerin canımilk denemenmi ☺
Ay evetEvet canım genelde öyle yapıyorlar tutsunda farketmez bir iki
Ayy hadi inşAllah canım2. Denemem canım ilkinde 4 adet toplanmıs tı şimdi 8 tane inşallah hepsi döllenir ne dıyım
Canım hiçbirşeycik olmaz ilkinde bende öyleydim transfer olduğum yerde kaldım 5 gün falan asansörlüydü oradaki ev . Bunda transferden sonra 3 saat yol geldik yavaş yavaş ve 5.katta oturuyorumAy evetya ne dicem ben ilkinde kayinvalidemde kaldim 3. Katta oturuyorum onda asansör var diye bunda evimde kalicam merdiven cikmam bisey olurmu transferin ertesi gün ignem var bide
Ayy içime su serptin Allah razi olsun arkadasımCanım hiçbirşeycik olmaz ilkinde bende öyleydim transfer olduğum yerde kaldım 5 gün falan asansörlüydü oradaki ev . Bunda transferden sonra 3 saat yol geldik yavaş yavaş ve 5.katta oturuyorumçıktım sonraki günlerde inip çıktığım bile oldu birşey olmadı şükür hiç korkma tutunacağı varsa birşey olmuyor
Ay çok sevindim.Selam biz de azospermi Hastasıyız eşim TeSe oldu sperm bulundu ancak İlk denemede tutmadı Şimdi ikinci transfer icin gün sayiyorum
Burdan uzun uzun yazmiyim ozelden yaziyorm hemenAy çok sevindim.
Nerde tese oldunuz nerde oturuyorsunuz
Tese kaç saat sürdü normal yaşantısina nasıl geçti yani hemen gecbildimi çalışma şu bu.
fiyat ödedinizmi. kaç yıllık evlisiniz. İlk transfer genelde tutmuyor 2,3 tutuyor hep böyle bazende ilk ALLAH hayırlı haberler birbirimize vermeyi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?