ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ya insallah canim ya seninle ayni zamanlarda olmus ilklerimiz seninki tuttu bak insallah sira bende bu stresli günlerde beni yanliz birakmayın
Hadi ya canım aynı zamanlardamıymışız iyi oldu gene peş peşe sayılırız sıra sende uğurlu gelsin Şubat ayı sanada kuzum yanlız bırakırmıyız hiç ger zaman yanındayız

Hadi ya canım aynı zamanlardamıymışız iyi oldu gene peş peşe sayılırız sıra sende uğurlu gelsin Şubat ayı sanada kuzum yanlız bırakırmıyız hiç ger zaman yanındayız
Çok teşekkür ederim gerçekten size Uğurlu gelmiş İnşallah bana da uğurlu gelir Şubat ayı hamilelik topiklerinde genelde çoğu tüp bebek tuttu İnşallah ben de onlardan biri olurum

Çok teşekkür ederim gerçekten size Uğurlu gelmiş İnşallah bana da uğurlu gelir Şubat ayı hamilelik topiklerinde genelde çoğu tüp bebek tuttu İnşallah ben de onlardan biri olurum
İnşallah canım hem ikincilerde şana daha yüksek oluyormuş ilke göre kaç tane koyacaklar belli mi

Belli degil canim ama 1 sanirim 2 düsuk bide 33 yaş sınirı olmadan 2 koyulmuyorya büyuk ihtimalle bu kurala uyucak cunku hic 2 den bahsetmedi
Evet canım genelde öyle yapıyorlar tutsunda farketmez bir iki

Merhaba arkadaslar benim sabah opu oldu 8 tane yumurta toplandı hakkımızda hayırlısı hepımızin duası kabul olur ınsallah

Ay evet ya ne dicem ben ilkinde kayinvalidemde kaldim 3. Katta oturuyorum onda asansör var diye bunda evimde kalicam merdiven cikmam bisey olurmu transferin ertesi gün ignem var bide
Canım hiçbirşeycik olmaz ilkinde bende öyleydim transfer olduğum yerde kaldım 5 gün falan asansörlüydü oradaki ev . Bunda transferden sonra 3 saat yol geldik yavaş yavaş ve 5.katta oturuyorum çıktım sonraki günlerde inip çıktığım bile oldu birşey olmadı şükür hiç korkma tutunacağı varsa birşey olmuyor

Ayy içime su serptin Allah razi olsun arkadasım transferden sonrada ignelerde de yavas yavas iner cıkarim bende

Selam biz de azospermi Hastasıyız eşim TeSe oldu sperm bulundu ancak İlk denemede tutmadı Şimdi ikinci transfer icin gün sayiyorum
Ay çok sevindim.
Nerde tese oldunuz nerde oturuyorsunuz
Tese kaç saat sürdü normal yaşantısina nasıl geçti yani hemen gecbildimi çalışma şu bu.
fiyat ödedinizmi. kaç yıllık evlisiniz. İlk transfer genelde tutmuyor 2,3 tutuyor hep böyle bazende ilk ALLAH hayırlı haberler birbirimize vermeyi nasip etsin.

Burdan uzun uzun yazmiyim ozelden yaziyorm hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…