İnşallah canımOleeyyyçooook sevindim canım hayırlı olsun sağlıcakla katlansın inşAllah kaç çıktı değer ben daha görmedim canım çarşamba gidicem inşAllah görürüm
İyi süper canım 2 gün sonra da katlanır Allah’ın izniyleİnşallah canım ❤ 140 çıktı
İnşallah canımİyi süper canım 2 gün sonra da katlanır Allah’ın izniyle
progestoron yapıyor kızlarCatlatma ignesinkn etkisinden dolayi cikiyor olabilir catlatma iğnesinin icinde beta hormonu varmis. Asilama yaparken denemistim gebelik testi kopkoyu cikmisti. 10 gun falan sürüyor etkisi heralde
BEN SABAH VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA:)İlk defa duydumadidir onların testi yapacaksan erken gebelik testlerinden yap bari. Ama yine de erken değil mi
Sonucu aldın mı? Güzel haberler alırsın umarımBEN SABAH VERDİM SAĞLIK OCAĞINDA:)
Bende 21 şubatta 2 tane oldum canım. inşallah...inşallah...Bende dun transfer oldum 2 embriyo insallah tutar dua edin olur mu
Hadi bakalım canım hayırlı haberle gelbugn 11 günüm kızlar kan verdim öğleden sonra alacagım sonucu inş, iki defa kanamam geldi ağrılı şekilde sonra durdu çok kokrtum bu neydi şimdi
inşallah canım allahım bekleyen sabreden herkese versinHadi bakalım canım hayırlı haberle gelinş yerleşme kanamasıdır
öğleden sonra dediler canım iş yerinde pc basında bekliyorum :)Sonucu aldın mı? Güzel haberler alırsın umarım
Umarim guzel sonuclariniz oluröğleden sonra dediler canım iş yerinde pc basında bekliyorum :)
aminnn allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın:)Umarim guzel sonuclariniz olur
Canım 100 tane okudum Allah kabul etsinMerhaba Arkadaşlar Rabbim den bir aksilik çıkmazsa çarşamba sabahı transfer olucam dun hastaneden aradılar 8 yumurta toplanmıştı 7 olgun yumurtadan 4 tanesi dönlenmiş ve sağlıklı Bi şekildeymiş ve 5 gun transfer yapıcaz dediler ben tüp bebegiimin niyetine 4444 tefriciyye dagıtıyorum yarın gece 12 ye kadar ismim "Ayşegül Yavuz" benım niyetime okumak isteyen olursa alabılırmı özellikle hamile arkadaslar dan rica ediyorum
"Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek."
Sagol Canım Allah Razı olsunCanım 100 tane okudum Allah kabul etsin
Canım pek bilgim yok ama sonuç olumlu olduğu durumlarda nefes darlığı yaşanabiliniyormuş hangi evrede yaşanır bilmiyorum ama bende de oluyor ara ara inşAllah sonuç olumludur ve bir belirtidirMerhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadimama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?
çokmu stres yapıyorsun canım,yada kullandıgın ilaçların yan etkisi olabilir canım sen yinede dokyora görün önce senin canın unutma.Merhabalar herkese, gruba yeni katildim. Konusmalarin hepsini maalesef okuyamadimama size birsey danismak istiyorum. Gecen hafta pazartesi dondurulmus embriyo transferim yapildi. Gecen hafta persembeyi cumaya baglayan gece ve devamindaki 2 gece nefes darligi yasadim ancak cok onemsememistim. Bugun hala devam ediyor. Sanki biri gogsume oturmus ve ben o otururkeb nefes almaya calisiyormus gibi hissediyorum doktorun asistanina yazdim bugun ama henuz donus yapmadi, bir de size sormak istedim. Boyle birsey yasayan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?