Çıktımı sonucun canım ?aminnn allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın:)
Hayydii bakalım hayırlı olsun canım bebişinMerhaba hanımlar, bu sabah 1 tane 5. Gün embryosu transfer edildi bana da, umarım güzelce tutunur, dualarınızı güzel enerjilerinizi bekliyorumtoplanan 16 yumurtadan 5. Güne kadar gelişen tek embryo, kendisine güveniyorum
günaydın cnm şimdi aldım sonucu 8,49 hocaya attım dönüş bekliyorum biraz düşük geldiÇıktımı sonucun canım ?
Canım sıkma canını önemli olan yükselmesi 2gün sonragünaydın cnm şimdi aldım sonucu 8,49 hocaya attım dönüş bekliyorum biraz düşük geldi
aynen canım en azından hiç yok değil:)Canım sıkma canını önemli olan yükselmesi 2gün sonrabakalım doktor ne diyecek
Transferiniz hayırlı olsun. 16 yumurtanın en en en akıllısıymış demek ki bu tek yumurta. Sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah :)Merhaba hanımlar, bu sabah 1 tane 5. Gün embryosu transfer edildi bana da, umarım güzelce tutunur, dualarınızı güzel enerjilerinizi bekliyorumtoplanan 16 yumurtadan 5. Güne kadar gelişen tek embryo, kendisine güveniyorum
Canım kaçıncı gün yaptırdın testi ve kaçıncı gün embriyosu idi?? Sağlıkla katlansın inşallahgünaydın cnm şimdi aldım sonucu 8,49 hocaya attım dönüş bekliyorum biraz düşük geldi
11 gün yaptırdım canım 1,5 ay dondurduk biz rahim dinlendirme yöntemi yaptı doktorCanım kaçıncı gün yaptırdın testi ve kaçıncı gün embriyosu idi?? Sağlıkla katlansın inşallah
Sağlıkla katlanır değerin inşallah canım.11 gün yaptırdım canım 1,5 ay dondurduk biz rahim dinlendirme yöntemi yaptı doktor
inş canım senin bellimiSağlıkla katlanır değerin inşallah canım.
Kesinlikle canım yeni yeni tutunuyordur bebişaynen canım en azından hiç yok değil:)
Benim bugün4. Günüm :) test günüm 4 martinş canım senin bellimi
doktorum cuma günü yine test yaptırmamı söyledi, düşük tehlikesi varmış biz 1,5 ay dondurduk ondan sonra transfer yaptırdık canımKesinlikle canım yeni yeni tutunuyordur bebişkaçıncı gün embriyosuydu
Kacinci gun embriyosu hadi insallah canim pozitif olsun ben sahsen cok sabirsizim cuma test yapabilirimBende 21 şubatta 2 tane oldum canım. inşallah...inşallah...
İkiside 5. Gün embriyosu ama biri 5aa diğeri 3 ab dedi. Çok anlamıyorum kalitelerinden. Yani biri iyi biri orta dedi. Belirti olarakta bu sabah uyanırken ilk defa karnımın alt kısmında adet sancısı gibi bir sancı oldu. Belki de yanlış yatmışımdır gece ondandır. Test için de dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Seninkiler kaçıncı gün embriyosu? Belirti var mı?Kacinci gun embriyosu hadi insallah canim pozitif olsun ben sahsen cok sabirsizim cuma test yapabilirimbelirtin var mi hic
Minik savaşçıya bak yaaa inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine❤Merhaba hanımlar, bu sabah 1 tane 5. Gün embryosu transfer edildi bana da, umarım güzelce tutunur, dualarınızı güzel enerjilerinizi bekliyorumtoplanan 16 yumurtadan 5. Güne kadar gelişen tek embryo, kendisine güveniyorum
Anladım canım inşAllah artmış olur bol bol yat dinlendoktorum cuma günü yine test yaptırmamı söyledi, düşük tehlikesi varmış biz 1,5 ay dondurduk ondan sonra transfer yaptırdık canım
Kuzum inşallah katlanır değerinbebeğin sıkı sıkı tutunur sana...doktorum cuma günü yine test yaptırmamı söyledi, düşük tehlikesi varmış biz 1,5 ay dondurduk ondan sonra transfer yaptırdık canım
Hadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim.İkiside 5. Gün embriyosu ama biri 5aa diğeri 3 ab dedi. Çok anlamıyorum kalitelerinden. Yani biri iyi biri orta dedi. Belirti olarakta bu sabah uyanırken ilk defa karnımın alt kısmında adet sancısı gibi bir sancı oldu. Belki de yanlış yatmışımdır gece ondandır. Test için de dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Seninkiler kaçıncı gün embriyosu? Belirti var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?