ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Hayydii bakalım hayırlı olsun canım bebişin sımsıkı tutunsun annecine dualarımızdasın tek savaşçı meleğinin nasibidir belkide nefes almak

Transferiniz hayırlı olsun. 16 yumurtanın en en en akıllısıymış demek ki bu tek yumurta. Sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah :)

Kacinci gun embriyosu hadi insallah canim pozitif olsun ben sahsen cok sabirsizim cuma test yapabilirim belirtin var mi hic
İkiside 5. Gün embriyosu ama biri 5aa diğeri 3 ab dedi. Çok anlamıyorum kalitelerinden. Yani biri iyi biri orta dedi. Belirti olarakta bu sabah uyanırken ilk defa karnımın alt kısmında adet sancısı gibi bir sancı oldu. Belki de yanlış yatmışımdır gece ondandır. Test için de dayanabildiğim kadar dayanmak istiyorum. Seninkiler kaçıncı gün embriyosu? Belirti var mı?

Minik savaşçıya bak yaaa inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine❤

Hadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim. belirti olarak bi bel agrim var hafif bazende kasik agrm ve belirtiyse eger cok sık acikiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…