Acıkma hissini ben yaşamıştım canım ilaçlarım yapıyor anlamamıştım belirtimiydi bilemiyorum ama sanki miğdemde kurt var gibiydiHadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim.belirti olarak bi bel agrim var hafif bazende kasik agrm ve belirtiyse eger cok sık acikiyorum.
Ay inşallah, heyecanla bekliyoruz 10 gün artıkMinik savaşçıya bak yaaa inşallah sıkı sıkı tutunsun annesine❤
İnşallah canım, doktor gayet kaliteli dedi zaten, umudum yüksek, heyecanla bekliyorum kahraman bebişimiHayydii bakalım hayırlı olsun canım bebişinsımsıkı tutunsun annecine dualarımızdasın tek savaşçı meleğinin nasibidir belkide nefes almak
Aminn, hemşireler de çok iyi durumda olduğunu söylüyor, bundan sonrası nasip, Allah hepimize tattırsın anneliği ❤Transferiniz hayırlı olsun. 16 yumurtanın en en en akıllısıymış demek ki bu tek yumurta. Sağlıkla tutunsun büyüsün inşallah :)
Ben bu tedaviye başladığımdan beri çılgınca yiyorum, ilaçlar böyle yapıyor sanırımAcıkma hissini ben yaşamıştım canım ilaçlarım yapıyor anlamamıştım belirtimiydi bilemiyorum ama sanki miğdemde kurt var gibiydi
Valla ben sadece coraspirn ve jel kullaniyorum onlarda yaparmi kiAcıkma hissini ben yaşamıştım canım ilaçlarım yapıyor anlamamıştım belirtimiydi bilemiyorum ama sanki miğdemde kurt var gibiydi
Ohhh ne güzel canım sana bebiş olsun inşAllahİnşallah canım, doktor gayet kaliteli dedi zaten, umudum yüksek, heyecanla bekliyorum kahraman bebişimiAllah sana da evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin ❤
Bende aynı canım ya açlık gelince öyle bir geliyor ki sanki uzun zamandır hiç bişey yememiş gibi oluyorumBen bu tedaviye başladığımdan beri çılgınca yiyorum, ilaçlar böyle yapıyor sanırım
İkisinide hiç kullanmadım ama yapabilir belkiValla ben sadece coraspirn ve jel kullaniyorum onlarda yaparmi ki
Evet benim de 21 taneden 3 tane kalmıştı 5.güne. Biri çözülürken bozuldu. Kalan 2 si transfer oldu. İnşallah benimle kalırlar❤Ay inşallah, heyecanla bekliyoruz 10 gün artıkanladığım kadarıyla sende de 2 tane embryo varmış, hepimiz kavuşalım evlatlarımıza inşallah
İnşallah bizimledirler sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallahHadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim.belirti olarak bi bel agrim var hafif bazende kasik agrm ve belirtiyse eger cok sık acikiyorum.
Amin insallahİnşallah bizimledirler sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah
Kalacaklar inşallah :)))Evet benim de 21 taneden 3 tane kalmıştı 5.güne. Biri çözülürken bozuldu. Kalan 2 si transfer oldu. İnşallah benimle kalırlar❤
inşallah canım çok sağolKuzum inşallah katlanır değerinbebeğin sıkı sıkı tutunur sana...
çalışıyorum canm maalesef cok dinlenme fırsatım olmuyorAnladım canım inşAllah artmış olur bol bol yat dinlen
ay sorma sporla 7 kg vermiştim onuda geri aldım sanırım:)Ben bu tedaviye başladığımdan beri çılgınca yiyorum, ilaçlar böyle yapıyor sanırım
Anladım canım olsun tutunacağı varsa tutacaktırçalışıyorum canm maalesef cok dinlenme fırsatım olmuyor
Anladım canım olsun tutunacağı varsa tutacaktır
Kan vermeni öneririm canım. İnşallah vardır bebeğin seninledirMerhaba benim dondurulmus 5aa kalite embriom transfer edildi bugun 7. Gunum idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?