ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Hadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim. belirti olarak bi bel agrim var hafif bazende kasik agrm ve belirtiyse eger cok sık acikiyorum.
Acıkma hissini ben yaşamıştım canım ilaçlarım yapıyor anlamamıştım belirtimiydi bilemiyorum ama sanki miğdemde kurt var gibiydi

Hayydii bakalım hayırlı olsun canım bebişin sımsıkı tutunsun annecine dualarımızdasın tek savaşçı meleğinin nasibidir belkide nefes almak
İnşallah canım, doktor gayet kaliteli dedi zaten, umudum yüksek, heyecanla bekliyorum kahraman bebişimi Allah sana da evladını kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Ay inşallah, heyecanla bekliyoruz 10 gün artık anladığım kadarıyla sende de 2 tane embryo varmış, hepimiz kavuşalım evlatlarımıza inşallah
Evet benim de 21 taneden 3 tane kalmıştı 5.güne. Biri çözülürken bozuldu. Kalan 2 si transfer oldu. İnşallah benimle kalırlar❤

Hadi tutunurlar insallah valla benimde 4. Gun embriyosu 2 adet kalite olarak biri cok kaliteli digeride normal oda iyiymis yani bende cok anlamadim. belirti olarak bi bel agrim var hafif bazende kasik agrm ve belirtiyse eger cok sık acikiyorum.
İnşallah bizimledirler sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…