İnşallah yarına da giderse 4.gün embriyosu mu olacak ozaman taze transfer dimiBende ilkinde kalmadım 1 saat anca yattım ama bu sefer 1 gece yaptırıyorlar iyi olur ınsallah korktum ya bugun üzüldüm net konusmadılar 2 tane suan hala calısılıyor yarın sabah bellı olur dedılerAllahım ın izniyle inşallah transferin olur
Yok canım bugun 4 gun bitti yarın 5. Gun emrıyosu olacak taze transfer yapılacak galıba ınsallah Rabbimin izniyleİnşallah yarına da giderse 4.gün embriyosu mu olacak ozaman taze transfer dimi
Sağol canım benimki de saatli aynenCanım ben kullanıyorum benimkiler saatli bazen yatıyorum bazen ayakta oluyorum biraz geri çıkması normal demişlerdi bana benimkide çıkıyor her tuvalette
Anladım canım pozitif düşün yarına ne kaldı herşey yolunda gidecek inşAllahYok canım bugun 4 gun bitti yarın 5. Gun emrıyosu olacak taze transfer yapılacak galıba ınsallah Rabbimin izniyle
Duruma göre değiştirebiliyorsan değiştirirsin canımSağol canım benimki de saatli aynen
Kese için yarın mı gidecektin bana da cumartesi gel dedi çok heyecanlı ya bu tehlikeli dönemler geçene kadar bize rahat yok herhalde.Duruma göre değiştirebiliyorsan değiştirirsin canım
Insallah canım sagol Rabbımin izniyle inşallahAnladım canım pozitif düşün yarına ne kaldı herşey yolunda gidecek inşAllah
Evet canım gerçekten çok stresliyim bende kucağımıza alana kadar çok zor geçecek benceKese için yarın mı gidecektin bana da cumartesi gel dedi çok heyecanlı ya bu tehlikeli dönemler geçene kadar bize rahat yok herhalde.
Ooooo süper canım hayırlı olsun bebişinKizlar transferin 7.gunuydu idrarda ikinci cizgiyi silik gormustm aksam ergen gebelik testi yaptm idrarda iki kirmizi cizgi net ciktiartk vardr ins umutlndm
İnşallAh canımInsallah canım sagol Rabbımin izniyle inşallah
Cok tesekkr ederm canim yarin vermek istyrm aslnda ama esim erken diyo bakalimOoooo süper canım hayırlı olsun bebişinçok sevindim kan ver direk
Amin canım Allah bütün kader arkadaşlarımıza nasip etsin inşAllahCok tesekkr ederm canim yarin vermek istyrm aslnda ama esim erken diyo bakalimrabbim isteyen herkese nasip etsin ❤
4 gündür yapmadım yarın 5. Günüm cumaya kadar dayanmaya çalışıcam bende. Umarım bitlenmemCanım ben bir hafta yapmadım ama yapılabiliyor ilkinde de öyle yapmıştım ertesi gün hafif ayakta alabilirsiniz demişlerdi ben almak istemedim
Hadi bakalım bitlenmeden ne kadar dayancazBen ilk transferimde 2. Gün, ikinci transferimde 3. Gün yapmıştım ayakta kısa bi ılık duş almıştım. Bu sefer 4. Gün oldu yapmadım daha
Rahatlamışsındır ama yaa doktor ertesi gün ılık su ile duş alabilirsin dedi ama dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum bakalım.ertesi gün ılık suyla yaptım
Bende en azından 3 gün dayanayım demiştim ama bugün 4. Günümdü. Cumaya kadar dayansam diuorum ama çok rahatsız olursam aniden yapabilirimCanım ben 3 gün sonra aldım, etkilemiyormuş ne olur ne olmaz diye bekledim biraz, ayakta ılık suyla hızlıca yaptım.
21. Günde rahim kalınlığı kaç çıktı??? Ben de de aynı sorun var daKontrolden çıktım adetin 21.günündeyim. Daha yeterli bulmadı kalınlığı. Estrofem günde 4 e çıktı ve bide climara bant verdi doktor. Salı tekrar kontrole gidicem
Çok da abartmaBende en azından 3 gün dayanayım demiştim ama bugün 4. Günümdü. Cumaya kadar dayansam diuorum ama çok rahatsız olursam aniden yapabilirim
7 mmdi. Daha da artmadı transfer olamadım. Şimdi tekrar hazırlanıyorum21. Günde rahim kalınlığı kaç çıktı??? Ben de de aynı sorun var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?