ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Merhaba benim dondurulmus 5aa kalite embriom transfer edildi bugun 7. Gunum idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce varmidir
Canım yüksek ihtimal vardır kan vermek için acele etme bence ben öyle yaptım 12. günde ver diyordu kağıtta. 5gün embriyosuysa senin 10 demişlerdir. Sonrasında yine iki gün sonra bak diyorlar şimdiden başlama. Ama çok merak ediyorsan sen bilirsin

Merhaba benim dondurulmus 5aa kalite embriom transfer edildi bugun 7. Gunum idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce varmidir
Testte bir sorun yoksa yüksek ihtimal vardır canım silik çıkanların genelde kandada pozitif oluyor kan versen belli olur

Kızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda kullanımı için bir şey önerdiler mi? Uygulayıp yatınca pek akmıyor ama uygulayıp ayakta durursam çoğu dışarı çıkıyor gibi. Normal olması gereken böyle mi acaba farketmiyor mu? Yoksa Yatmak mı lazım ona göre saati değiştiricem mecbur sabah kalkmış oluyorum.

Merhaba arkadaslar benim cuma gunu 8 yumurta toplanmıştı 3 gune 4 tane gelmıstı 2 sı orta 2 iyi kalite yarın sabah transfer yapılacak inşallah 2 tane iyi kalite uzerıne calısılıyormus Bi aksilik cıkmaz sa sabah transfer yapıcaz dediler 1 gece hastanede yatırıyor lar cok korkuyorum onlarda bişey olmaz ınsallah

Canım ben kullanıyorum benimkiler saatli bazen yatıyorum bazen ayakta oluyorum biraz geri çıkması normal demişlerdi bana benimkide çıkıyor her tuvalette

Birşey olmaz canım korkma 3.güne gelmişler iyi kalite olanlar yarına sağ Salim transferin gerçekleştir inşAllah bizde kalmak yoktu hastanede 3 saat falan yattım çıktım kalır uzanırsın birşey olmaz Allah’ın izniyle

Bende ilkinde kalmadım 1 saat anca yattım ama bu sefer 1 gece yaptırıyorlar iyi olur ınsallah korktum ya bugun üzüldüm net konusmadılar 2 tane suan hala calısılıyor yarın sabah bellı olur dedıler Allahım ın izniyle inşallah transferin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…