Ah o yumurtalar toplanırken bildiğin diyet yaptım ben ama kilo aldım. İlaçlar şişiriyor galiba şimdi de zaten yemeye başladım sonumuz hayır olsunBen bu tedaviye başladığımdan beri çılgınca yiyorum, ilaçlar böyle yapıyor sanırım
Canım yüksek ihtimal vardır kan vermek için acele etme bence ben öyle yaptım 12. günde ver diyordu kağıtta. 5gün embriyosuysa senin 10 demişlerdir. Sonrasında yine iki gün sonra bak diyorlar şimdiden başlama. Ama çok merak ediyorsan sen bilirsinMerhaba benim dondurulmus 5aa kalite embriom transfer edildi bugun 7. Gunum idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce varmidir
Yok canım yükselişe geçecektir inşAllahaynen canım olacagı varsa olur,ama şu anlık bir gerileme yok sanırım dimi
Testte bir sorun yoksa yüksek ihtimal vardır canım silik çıkanların genelde kandada pozitif oluyor kan versen belli olurMerhaba benim dondurulmus 5aa kalite embriom transfer edildi bugun 7. Gunum idrar testi yaptim 2.cizgi silik cikti sizce varmidir
amin cnm inş sen ne durumdasın::)Yok canım yükselişe geçecektir inşAllahiki gün sonra belli olur ilaçlarını iğnelerini vurdur çok stres yapmadan beklemeye çalış canım
Kalsınlar da kese, kalp, doğum muhabbetleri yapalım :)Kalacaklar inşallah :)))
Bende iyiyim canım biraz baş dönmesi oldu bugün sabahtan şuan biraz daha iyiymamin cnm inş sen ne durumdasın::)
Canım ben bir hafta yapmadım ama yapılabiliyor ilkinde de öyle yapmıştım ertesi gün hafif ayakta alabilirsiniz demişlerdi ben almak istemedimKızlar siz transferden ne kadar sonra banyo yaptınız?
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Bende iyiyim canım biraz baş dönmesi oldu bugün sabahtan şuan biraz daha iyiym
İnşallah canım sağolallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
İnşallah canım mKalsınlar da kese, kalp, doğum muhabbetleri yapalım :)
Ben ilk transferimde 2. Gün, ikinci transferimde 3. Gün yapmıştım ayakta kısa bi ılık duş almıştım. Bu sefer 4. Gün oldu yapmadım dahaKızlar siz transferden ne kadar sonra banyo yaptınız?
ertesi gün ılık suyla yaptımKızlar siz transferden ne kadar sonra banyo yaptınız?
Canım ben 3 gün sonra aldım, etkilemiyormuş ne olur ne olmaz diye bekledim biraz, ayakta ılık suyla hızlıca yaptım.Kızlar siz transferden ne kadar sonra banyo yaptınız?
Canım ben kullanıyorum benimkiler saatli bazen yatıyorum bazen ayakta oluyorum biraz geri çıkması normal demişlerdi bana benimkide çıkıyor her tuvaletteKızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda kullanımı için bir şey önerdiler mi? Uygulayıp yatınca pek akmıyor ama uygulayıp ayakta durursam çoğu dışarı çıkıyor gibi. Normal olması gereken böyle mi acaba farketmiyor mu? Yoksa Yatmak mı lazım ona göre saati değiştiricem mecbur sabah kalkmış oluyorum.
Birşey olmaz canım korkma 3.güne gelmişler iyi kalite olanlar yarına sağ Salim transferin gerçekleştir inşAllahMerhaba arkadaslar benim cuma gunu 8 yumurta toplanmıştı 3 gune 4 tane gelmıstı 2 sı orta 2 iyi kalite yarın sabah transfer yapılacak inşallah 2 tane iyi kalite uzerıne calısılıyormus Bi aksilik cıkmaz sa sabah transfer yapıcaz dediler 1 gece hastanede yatırıyor lar cok korkuyorum onlarda bişey olmaz ınsallah
Bende ilkinde kalmadım 1 saat anca yattım ama bu sefer 1 gece yaptırıyorlar iyi olur ınsallah korktum ya bugun üzüldüm net konusmadılar 2 tane suan hala calısılıyor yarın sabah bellı olur dedılerBirşey olmaz canım korkma 3.güne gelmişler iyi kalite olanlar yarına sağ Salim transferin gerçekleştir inşAllahbizde kalmak yoktu hastanede 3 saat falan yattım çıktım kalır uzanırsın birşey olmaz Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?