ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Benimde 15. Günü 7 çıktı günde 4 tane estrofem içiyorum perşembe tekar bakacaklarmış.
Belki artar sizin. 8 i geçerse yaparlar zaten transferi. Şuan ben de 4 estrofem ve climara bant kullanıyorum bakalım bu ay kalınlaşacak mı

@t
Belki artar sizin. 8 i geçerse yaparlar zaten transferi. Şuan ben de 4 estrofem ve climara bant kullanıyorum bakalım bu ay kalınlaşacak mı
Ben birkaçgündür nar suyu da içiyorum. Hatta dün kuzenim duymuş adaçayı da iyi geliyormuş denemke isterseniz. Acaba ne kadara kadar adet kalınlığı için bekliyorlar bikiyormusunuz. Benim 5. Gün emriyom var da.

Kaç gün mü bekliyorlar demek istediniz tam anlayamadım sorunuzu

Bana uygulayınca 10 dakika yat sonra 20 dakika yürü dedi doktor, fazla olan kısmı akıyor zaten, endişelenmemek lazım.

Transfer günü maksimum kaçıncı güne kadar yapılabiliyor. 20 gün veya 23 gün.
Valla net bilgim yok ama bende 26.güne kadar takip edildi 7 mm i aşmayınca transfer iptal oldu. Adet günü gelince bile transfer olanlar duydum ama

Tamam bildiririm. İnşallah yükselir de kendimi çok hazırlamıştım bu ay için.
Olmazsa da üzülmeyin. Ben de üzüldüm ilk başta, sonra ara vermeden hemen adet oldum ve tekrar başladık, ümitliyim bu sefer

sana bir artı getirmeyecek canım almaman,ılık bir suyla ayakta al saatlerce kal demioruz tabi ki :)
Yatmanın da bilimsel bir kanıtı yok ama yatırıyor doktorlar ben zaten suyun sıcaklığı yada ne kadar kalınacağı ile ilgili soru sormadım transfer olanların kaçıncı günde banyo yaptıklarını öğrenmek istedim. Bu kadar hassas davranırken saatlerce kalacağım düşünülemez herhalde Yine de teşekkür ediyorum cevabın için.

biraz ters cevap vermişsin ama çok ciddiye almıyorum canım malüm stresli günler geçiriyoruz bir tek biz anlarız birbirimizin halinden.

Canım hayırlı olsuun bebeğin :) hiç belirtin var mıydı
Canim ara ara cok ayakta durdugumda belim agriyodu arada goguste tatli bi sizlama oluyodu bugunde kasigimda batmalar oldu.acikcasi hic umidim yoktu ben transferden sonra evde isime gucume devam ettim. Yatmakla olacak is degil bunu anlams oldm rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…