- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Benimde 15. Günü 7 çıktı günde 4 tane estrofem içiyorum perşembe tekar bakacaklarmış.7 mmdi. Daha da artmadı transfer olamadım. Şimdi tekrar hazırlanıyorum
Belki artar sizin. 8 i geçerse yaparlar zaten transferi. Şuan ben de 4 estrofem ve climara bant kullanıyorum bakalım bu ay kalınlaşacak mıBenimde 15. Günü 7 çıktı günde 4 tane estrofem içiyorum perşembe tekar bakacaklarmış.
Test edildi onaylandı bitlenilmedi4 gündür yapmadım yarın 5. Günüm cumaya kadar dayanmaya çalışıcam bende. Umarım bitlenmem
Ben birkaçgündür nar suyu da içiyorum. Hatta dün kuzenim duymuş adaçayı da iyi geliyormuş denemke isterseniz. Acaba ne kadara kadar adet kalınlığı için bekliyorlar bikiyormusunuz. Benim 5. Gün emriyom var da.Belki artar sizin. 8 i geçerse yaparlar zaten transferi. Şuan ben de 4 estrofem ve climara bant kullanıyorum bakalım bu ay kalınlaşacak mı
Kaç gün mü bekliyorlar demek istediniz tam anlayamadım sorunuzu@t
Ben birkaçgündür nar suyu da içiyorum. Hatta dün kuzenim duymuş adaçayı da iyi geliyormuş denemke isterseniz. Acaba ne kadara kadar adet kalınlığı için bekliyorlar bikiyormusunuz. Benim 5. Gün emriyom var da.
Bana uygulayınca 10 dakika yat sonra 20 dakika yürü dedi doktor, fazla olan kısmı akıyor zaten, endişelenmemek lazım.Kızlar progestan fitil kullanan var mı aranızda kullanımı için bir şey önerdiler mi? Uygulayıp yatınca pek akmıyor ama uygulayıp ayakta durursam çoğu dışarı çıkıyor gibi. Normal olması gereken böyle mi acaba farketmiyor mu? Yoksa Yatmak mı lazım ona göre saati değiştiricem mecbur sabah kalkmış oluyorum.
Transfer günü maksimum kaçıncı güne kadar yapılabiliyor. 20 gün veya 23 gün.Kaç gün mü bekliyorlar demek istediniz tam anlayamadım sorunuzu
Valla net bilgim yok ama bende 26.güne kadar takip edildi 7 mm i aşmayınca transfer iptal oldu. Adet günü gelince bile transfer olanlar duydum amaTransfer günü maksimum kaçıncı güne kadar yapılabiliyor. 20 gün veya 23 gün.
Hadi ya.. hakkımızda hayırlısı olsun ozaman..Valla net bilgim yok ama bende 26.güne kadar takip edildi 7 mm i aşmayınca transfer iptal oldu. Adet günü gelince bile transfer olanlar duydum ama
Kontrolden sonra bildirin durumunuzu olur mu, ben de merak ediyorumHadi ya.. hakkımızda hayırlısı olsun ozaman..
Tamam bildiririm. İnşallah yükselir de kendimi çok hazırlamıştım bu ay için.Kontrolden sonra bildirin durumunuzu olur mu, ben de merak ediyorum
Olmazsa da üzülmeyin. Ben de üzüldüm ilk başta, sonra ara vermeden hemen adet oldum ve tekrar başladık, ümitliyim bu seferTamam bildiririm. İnşallah yükselir de kendimi çok hazırlamıştım bu ay için.
Canım hayırlı olsuun bebeğin :) hiç belirtin var mıydıKizlar transferin 7.gunuydu idrarda ikinci cizgiyi silik gormustm aksam ergen gebelik testi yaptm idrarda iki kirmizi cizgi net ciktiartk vardr ins umutlndm
sana bir artı getirmeyecek canım almaman,ılık bir suyla ayakta al saatlerce kal demioruz tabi ki :)Rahatlamışsındır ama yaa doktor ertesi gün ılık su ile duş alabilirsin dedi ama dayanabildiğim kadar dayanayım diyorum bakalım.
Bence de ya dayanayım diyorum ama abartmamalıÇok da abartmaiyi gelir rahatlarsın bence iki gün benim midem çok kötüydü ondan yıkanmadım bir de üşütmemek için. Test günün ne zaman
Bu iyi bir örnekTest edildi onaylandı bitlenilmedibende son ana kadar dayandım
Yatmanın da bilimsel bir kanıtı yok ama yatırıyor doktorlarsana bir artı getirmeyecek canım almaman,ılık bir suyla ayakta al saatlerce kal demioruz tabi ki :)
Tebrik ederim canımKizlar transferin 7.gunuydu idrarda ikinci cizgiyi silik gormustm aksam ergen gebelik testi yaptm idrarda iki kirmizi cizgi net ciktiartk vardr ins umutlndm
Canim ara ara cok ayakta durdugumda belim agriyodu arada goguste tatli bi sizlama oluyodu bugunde kasigimda batmalar oldu.acikcasi hic umidim yoktu ben transferden sonra evde isime gucume devam ettim. Yatmakla olacak is degil bunu anlams oldm rabbim isteyen herkese nasip etsinCanım hayırlı olsuun bebeğin :) hiç belirtin var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?