ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ya kizlar benim gibi 18 subatta transfer olanlar varmi varsa doktr hangi gun test gunu dedi

Ben de ekstra birşey yok cumartesi gel dedi doktor onu bekliyorum. Bhcg tekrar baktırma dedi bizim gibi sabırsız insanlara denilmeyecek birşey yarın iğneye gidince yaptırırım kesin

Ben kan testi verdim bu sabah saglik ocagnda yani transfer gunumle birlkte sayarsak 9. Ogunu saymazsak 8. Gunumun sabahinda smdi baktm sonuc 120.3

Ben de ekstra birşey yok cumartesi gel dedi doktor onu bekliyorum. Bhcg tekrar baktırma dedi bizim gibi sabırsız insanlara denilmeyecek birşey yarın iğneye gidince yaptırırım kesin
Valla öyle dayanamıyor insan ya hemen herşeyi görmek istiyor offf işimiz zor valla C.tesi kese için mi çağırdı görürsün inşAllah canım

Mor_cicek
oksanadenis
Merhaba kızlar şimdi doktordan çıktım. Yumurta yok kist yok rahim kalınlığı 8 olmuş. Yumurta olmaması iyi mi kötü mü?
Gayet iyi, yumurta da olmaması iyi diye biliyorum ben. Ben de kontrolden çıktım henüz 6 mm benim rahim duvarı. Adetin 12.günü bugün. Senin kaçıncı gün?

Benim 18. Günü canım.
Şimdi kızlar ben ilaç kullanıgpruz diye hiç birşey yapmamıştım 1 haftada yaptıklarımı yazayım. Nar suyu sabah akşam ve bir adet nar yedim. Çörek oto chia tohumu keten tohumu 1 tatlı kaşığı herbirinden günde iki defa yoğurtla karıştırıp yedim. 3 gündür de ada çayı bir bardak içtim. Rahim inceliğine iyi gelen bunlarmış. Sonuçta şifa için. Doğal şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…